Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Υπάρχουν οφειλές δημοτικών συμβούλων στην Οικονομική μας Υπηρεσία

 


Οφειλές δημοτικών συμβούλων προς την οικονομική υπηρεσία του δήμου μας έχουν δημοτικοί σύμβουλοι αλλά όταν ο κος Γιώργος Χατζηδάκης ζήτησε να συναινέσουν  οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι γιατί δυστυχώς υπάρχει ο κατάπτυστος νόμος για τα προσωπικά δεδομένα ( αυτό για τον νόμο τον λέμε εμείς ) το θέμα χάθηκε! 

Μάλιστα το θέμα έφερε με ερώτησή του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας λέγοντας πως πρώτα οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα! 

Πάντως η είδηση δεν πρέπει να περάσει στα "ψιλά" γιατί για εμάς οι πολίτες δικαιούνται να μαθαίνουν έστω και προσωπικά δεδομένα ανθρώπων που ζητούν την ψήφο τους. 

Η στάση η δική μας διαχρονικά είναι πως όλα πρέπει να βγαίνουν στη φόρα και να γίνονται γνωστά. Τα ΜΜΕ έχουν έτσι και αλλιώς καταργήσει τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα στην πράξη. 

Δεν επέμεινε κανείς από την αντιπολίτευση για να δοθούν οφειλές δημοτικών συμβούλων προφανώς επειδή θεωρούν πως το "στίγμα" θα ήταν επιζήμιο για εκείνους. 

Εάν π.χ ένας δήμαρχος χρώσταγε στον δήμο 10.000 ευρώ και δεν αποπλήρωνε παρά με δόσεις δεν θα ήθελαν να το γνωρίζουμε ως πολίτες; 

Μάθαμε για τα εκατομμύρια του αντιεμβολιαστή Γιώργου Τράγκα μετά τον θάνατό του , μάθαμε όμως τις λίστες Πέτσα , μάθαμε από τον πρώην υπουργό κ. Νίκο Παππά πως για δεκαετίες διαχειρίζονταν ΤΖΑΜΠΑ τις δημόσιες συχνότητες οι σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας,  και ακόμα και σήμερα οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί  την βγάζουν ΤΖΑΜΠΑ! 

Αυτά προς το παρόν και  μπράβο στον κ. Κόκλα για την "βόμβα" που έριξε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο αλλά δυστυχώς δεν έσκασε! 

ΥΓ: Για όσους βλέπουν στο δικό μας τοπικό ΜΜΕ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ,  ας γνωρίζουν πως εάν πεθαίναμε αύριο θα μας έβρισκαν μόνο χρέη. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε ή πως το παίζουμε "Άγιοι" , αλλά πως δεν βάζουμε μυαλό παρόλο που από μπροστά μας έχουν περάσει στην κυριολεξία εκατομμύρια! Κάναμε τις επιλογές μας (περήφανοι και για τις λάθος αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε)  και είμαστε άνθρωποι που έτσι και αλλιώς έχουν "τρύπια χέρια". Κάποιοι θα προτιμούσαν να έχουμε διαφορετική προσέγγιση και να χειροκροτάμε όσους εμάς δεν μας πείθουν έτσι και αλλιώς για τις αγαθές τους προθέσεις. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού δεν υπάρχουν ερασιτέχνες ή εθελοντές και εάν δεν είναι επαγγελματίες είναι σίγουρο πως τίποτα δεν θα προχωρήσει προς θετική κατεύθυνση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...