ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Έγγραφο προς τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών έχει σταλεί από τον δήμαρχο από τις 17/10/2023 να ενημερωθεί ο κος Ψυρρόπουλος!

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Έγγραφο προς τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών έχει σταλεί από τον δήμαρχο από τις 17/10/2023 να ενημερωθεί ο κος Ψυρρόπουλος!

 


Με έγγραφο απαντάει η διοίκηση στον κ. Ψυρρόπουλο για την ανακοίνωση που έβγαλε η παράταξή του (Πρώτα η Ηλιούπολη) και σύμφωνα με αυτή δεν έχει ενημερωθεί επίσημα σε ποια κατάσταση θα του παραδοθεί ο δήμος μας! 

Σύμφωνα με το έγγραφο δες παρακάτω οι Προϊστάμενοι καλούνται από τον δήμαρχο να παράσχουν κάθε πληροφορία στον νέο δήμαρχο! Άρα η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν ακούει κανέναν αφού οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της έως τώρα δεν έχουν προβεί σε καμία ενημέρωση όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"! Εάν ισχύει το αντίθετο και έχουν αμελήσει λογικά ο νέος δήμαρχος πρέπει να τους στείλει σε πειθαρχικό από 1/1/2024 όταν δηλαδή θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του. 



Το έγγραφο έχει κοινοποίηση προς τους παρακάτω άρα εάν υπάρχει καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται στην απερχόμενη διοίκηση που έτσι και αλλιώς άφησε τους υπαλλήλους του δήμου μας να κάνουν του κεφαλιού τους αφού για τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν επιβλήθηκε καμία διοικητική ποινή σε υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων του δήμου μας! Ακόμα και η εργαζόμενη που πιάστηκε να κλέβει συνεχίζει κανονικότατα να δουλεύει ενώ σύντομα θα καταθέσει και τα χαρτιά της για συνταξιοδότηση! Μάλιστα το ΣΕΔΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση καταδίκης της αφού οι αργόσχολοι βγάζουν ανακοινώσεις μόνο όταν κάποιος τους υπενθυμίσει πως έχουν και υποχρεώσεις εκτός από δικαιώματα. Για το κλέψιμο της συναδέλφωσα τους δεν έχουν πάρει θέση και ούτε θα πάρουν αφού για αυτούς δεν θεωρείται κάτι το εξωφρενικό έχουν δει και καλύπτουν διάφορες τέτοιες παρατυπίες! Εδώ δεν είχαν πάρει χαμπάρι μια σειρά συναδέλφων τους που δεν είχαν πατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην υπηρεσία τους και ακόμα και σήμερα τους περιμένουμε να μας απαντήσουν εάν τους εξέφραζαν οι ρατσιστικές αναρτήσεις υπαλλήλων του δήμου μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 


Τώρα τι νόημα είχε το δελτίο τύπου της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν γνωρίζουμε πάντως εάν γύρισαν να μας πουν ψέματα ανάλογα με αυτά του κ. Βαλασόπουλου το 2010 ας γνωρίζουν πως το 2028 δεν θα οδηγηθούν απλώς στην αντιπολίτευση αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων ! 

Όπως μαθαίνουμε η μετάβαση από την μία διοίκηση στην άλλη θα γίνει με αλληλοκατηγορίες κάτι που το είχαμε ξαναζήσει όταν παρέδωσε το 2010 η διοίκηση Αναγνώστου και οι Βαλασοπουλικοί μας υπόσχονταν και τότε κάθαρση! 

Το να δούμε και πάλι την ίδια φάρσα βαρεθήκαμε άλλωστε εμείς η αλήθεια είναι πως δεν περιμένουμε τίποτα από μια διοίκηση με σημείο αναφοράς τον Βασίλη Βαλασόπουλο αλλά μόνο οπισθοδρόμηση και τίποτα παραπάνω! 

Ελπίζουμε αυτή την φορά ο Στίγκας και οι συνοδοιπόροι του να βρουν τρόπους για να διαχειριστούν καλύτερα την "αλληλεγγύη" του δήμου μας  ώστε να φτάνει και κάτι σε κάθε λογής αναξιοπαθούντα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: