Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Μας γράφουν οι αναγνώστες μας με αφορμή την χθεσινή δικαίωσή μας για την απαράδεκτη συμπεριφορά επιχειρηματία της πόλης μας γιατί δεν γράψαμε κάτι και για την άλλη δικαίωσή μας με δημοσιογράφο που είχαμε γράψει πως κλείνει το μάτι στον φασισμό και τελικά κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων και εξελέγη! Μα αγαπητοί αναγνώστες μας δεν θα πανηγυρίσουμε για μια δικαίωσή μας που μας πληγώνει την στιγμή που γνωρίζουμε πως οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης μας μέρα με την μέρα αυξάνονται!


  • Δημοτική παράταξη πάνω από κόμματα και χρώματα ετοιμάζεται με δράσεις  μέσα στο Ιανουάριο θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροδεξιάς ! Με την λογική πως αυτή δεν θα έχει συγκεκριμένο ιδεολογικό περιεχόμενο όπως συμβαίνει διαχρονικά στο δήμο μας δεν θεωρούμε πως θα ασχοληθούμε και ιδιαίτερα. Άλλωστε όπως όλα δείχνουν στις δημοτικές κάλπες του 2028 θα έχουμε υποψήφιο δήμαρχο με ισχυρό επώνυμο να ανταγωνιστεί τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο που στα πρώτα του βήματα δείχνει θέληση να αλώσει όλους τους πολιτικούς χώρους και προς το παρόν δείχνει να πετυχαίνει τον σκοπό του αυτόν! 

  • Είμαστε το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που παίξαμε το ονοματεπώνυμο του επιχειρηματία που κατήγγειλε το ΣΕΔΗ στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αλλά είμαστε σίγουροι πως οι κομμουνιστές θα το ξεχάσουν και αυτό στην επόμενη στροφή,  όπως ξέχασαν άλλωστε πως είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τοπικό ΜΜΕ που καταδείξαμε την προσπάθεια να μπει Χρυσαυγίτισσα στο δημοτικό μας συμβούλιο! Γιατί ας μην έχει κανείς την αυταπάτη πως δεν θα εκλέγονταν . Για πλάκα θα έπαιρνε 300 ψήφους αφού είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους περισσότερους συνδημότες μας. Κυρίως σε αυτούς που παλεύουν για να πέσει η Αστική μας Δημοκρατία ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης! Μην κάνουμε λοιπόν πως "πέσαμε από τα σύννεφα" με τις "ψιλές" σε μια πόλη που τα τοπικά ΜΜΕ γράφουν όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα από όσα γνωρίζουν για να αποφύγουν να γίνουν "στόχοι" όσων εκμεταλλεύονται την αφέλειά σας και κυρίως την ανάγκη σας για μια εργασία ! 

  • Γενικός Γραμματέας του δήμου Ηλιούπολης ποιος άραγε θα είναι;  Ακούγονται διάφορα ονόματα και φυσικά δεν θα πέσουμε σε ονοματολογία αφού σε 1,5  μήνα από τώρα θα ξέρουμε! 


  • "Νέα Ηλιούπολη"  κρατήστε το όνομα και μην θεωρείτε σίγουρο πως ξέρετε και το ποιος θα τεθεί επικεφαλής μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο περίπου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...