ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι δημότες μας γύρισαν την πλάτη στον εκλεκτό του Θεόδωρου Γεωργάκη χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως οι πολλοί δεν εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης ήταν ο καλύτερος δήμαρχος της πόλης μας!

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Οι δημότες μας γύρισαν την πλάτη στον εκλεκτό του Θεόδωρου Γεωργάκη χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως οι πολλοί δεν εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης ήταν ο καλύτερος δήμαρχος της πόλης μας!


Τα 16 χρόνια διοίκησης του δήμου μας από τον κ. Θεόδωρο Γεωργάκη δεν αφήνουν σε κανέναν αμφιβολία πως θα παραμείνει ο μακροβιότερος δήμαρχος της πόλης μας. 

Έτσι όσοι θεωρούν πως ηττήθηκε ο κος Γεωργάκης στις εκλογές του Οκτωβρίου θα πρέπει να αντιληφθούν πως οι συνδημότες μας δεν είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στον Ψυρρόπουλου και κάποιον με το επώνυμο Γεωργάκης και βασικά να θυμηθούν πως ο πρώην δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης υπήρξε για χρόνια στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασσόπουλου. 

Η αποστασία του 2019 οδήγησε στην απομάκρυνση από θέσεις ευθύνης της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και παρόλο που έφυγαν δεκάδες στελέχη της αναζητώντας καρέκλα αυτή κατάφερε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο μερικά χρόνια πριν. 

Όσοι επιθυμούν την παραμονή του κ. Ψυρρόπουλου στην δημαρχία και μετά το 2028 θα πρέπει να παρακαλάνε να παραμείνει επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" ο πρώην δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης όσοι δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα θα πρέπει να αναζητήσουν έναν Γεωργάκη για επικεφαλής! 

Στα δεξιά τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ μόνο ένα επώνυμο υπάρχει στην πόλη που μπορεί να κερδίσει την κεντροαριστερά και αυτό είναι  Αναγνώστου! 

13 χρόνια μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές κανένα άλλο επώνυμο δεν κατάφερε να χαρίσει στους Νεοδημοκράτες της πόλης μας είσοδο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ και στο μέλλον όσο αναζητούμε "Μεσσίες" που δεν έχουν απήχηση ούτε στον κεντροδεξιό χώρο , άρα τι να τον κάνουμε κάποιον με απήχηση στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν δεν μπορεί να πάρει ούτε το ΜΙΣΟ από το 44% που έχει η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ αυτή την στιγμή στην πόλη μας; 

Άρα όσοι δεν επιθυμούν ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ αναζητούν Γεωργάκη στα ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ και  Αναγνώστου στα ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ,  κάθε άλλο επώνυμο είναι καταδικασμένο να χάνει ακόμα και από Ψυρρόπουλους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: