Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Τα δικαστικά έξοδα του δήμου μας είναι υπερβολικά και εάν δεν έχουν αναρωτηθεί οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που πάνε χιλιάδες ευρώ ας ρωτήσουν σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο,  και ας διαχωρίσουν την θέση τους ειδάλλως αφού όλοι ομονόησαν στην κακοδιαχείριση την ΦΘΟΡΑ θα την έχουν και  οι ίδιοι αφού η διοίκηση ακολουθεί λανθασμένη κατά εμάς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που "καλύπτει" αυτό το "πάρτι". Η προάσπιση δικαιωμάτων όσων αντί να εργάζονται τάχα ενδιαφέρονται για την τύχη της Παλαιστίνης είναι μια επιλογή που οδήγησε σε ΣΥΝΤΡΙΒΗ την κεντροδεξιά της πόλης μας αφού το πιο ισχυρό μπλοκ κεντροδεξιών στελεχών της ενίσχυσε την τάση "πως αυτοί δεν κάνουν" και οδήγησε χιλιάδες κεντροδεξιούς στην ΑΠΟΧΗ ή στην "αγκαλιά" των Ψυρρόπουλου - Χατζηδάκη ενεργώντας "πάνω από κόμματα και χρώματα"! Με συνολικό ποσοστό 16% στις πρόσφατες κάλπες η κεντροδεξιά της πόλης αντί να κοιτάξει πως αυτό θα αλλάξει τρέχει να συνδράμει την νυν διοίκηση βλέποντας πως οι παρατάξεις "Η πόλη που θέλω" και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν εκφέρουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια διαφορετικό πολιτικό λόγο από αυτόν των κλασσικών κεντροαριστερών παρατάξεων! Έτσι όπως γράψαμε και σε άλλη σημερινή μας ανάρτηση πάμε για Ψυρρόπουλο και την επόμενη πενταετία αφού ΜΟΝΟ το επώνυμο Αναγνώστου έπεισε από το 1974 έως σήμερα ψηφοφόρους άλλων πολιτικών χώρων να τον ψηφίσουν. Χωρίς Αναγνώστου η κεντροδεξιά δεν θα σηκώσει κεφάλι , και όσα στελέχη ανέδειξε η δική του διοίκηση χάθηκαν μετά την ήττα του 2010 από το προσκήνιο,  ακολουθώντας δρόμους που δεν τους οδήγησαν σε καμία επιτυχία. Το στραπάτσο σε δημοτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές όσων συμμετείχαν στην διοίκησή του δείχνει πως χωρίς αυτόν δεν προχώρησαν αυτοδιοικητικά ούτε μισό βήμα! 

  • Προτείνουμε στο δήμο μας να αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο μια σειρά εκκρεμοτήτων που έχει ο δήμος μας σε αντιδικίες με ιδιώτες πριν βρεθεί προ εκπλήξεως αφού δεν πρόκειται να κερδίσει καμία δίκη ενώ τα χέρια μας έχουμε πρωτόδικες αποφάσεις ιδιωτών που τους δικαιώνουν για αντιδικίες με τον δήμο μας και που όταν τελεσιδικήσουν θα μας κοστίσουν εκατομμύρια ευρώ! 

  • Τώρα που δεν υφίσταται Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ως ειδικού σκοπού νομικό πρόσωπο ή ΝΠΔΔ όπως ήταν έως προχθές καλό θα ήταν η ΕΤΑΔ στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος χώρος να τον αξιοποιήσει προς συμφέρον των δημοτών μας και πρωτίστως της πατρίδας μας. Δεν είναι δυνατόν να μένει ανεκμετάλλευτος ένας χώρος στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και να  μας στοιχίζει και μερικές χιλιάδες ευρώ τον χρόνο χωρίς να μας προσφέρει τίποτα παρά μόνο ΖΗΜΙΕΣ. Το "πάρτι" πρέπει επιτέλους να τελειώσει ουδείς το επισκέπτεται και κανείς δεν κόβει εισιτήριο για εκθέματα μηδενικής αξίας. Το να έχουμε αυτό τον χώρο για να κάνουν προπαγάνδα ιδεοληπτικοί είναι κάτι που δεν ταιριάζει σε μια χώρα που πλήρωσε με χρεοκοπία τις ιδεοληψίες και το "βόλεμα" τυχάρπαστων που πουλώντας σανό θεωρούν πως εκπροσωπούν και κάτι! Θεωρούμε βέβαιο πως μέσα στην επόμενη πενταετία το θέμα θα έχει λυθεί οριστικά. 

  • Στο Κυκλαδίτικο Μουσείο Τέχνης μας ξεναγεί σε προσεχή ρεπορτάζ του ο Παναγιώτης Πάσχος.  Ενώ για σήμερα είχαμε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του από τους εμπρησμούς αυτοκινήτων στο δήμο Ζωγράφου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...