Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Λεφτά υπάρχουν ακόμα και για ΝΠΔΔ που έχουν καταργηθεί και οσονούπω θα ενσωματωθούν στο δήμο! - 1097 ευρώ για πανό και λάβαρα του ΠΑΟΔΗΛ!


Σε ποιους έχει εκχωρηθεί ο πολιτισμός και ο αθλητισμός της πόλης έχουμε γράψει πάμπολες φορές. Αιτία της σημερινής μας ανάρτησης είναι πως ενώ τάχα οι προμηθευτές της προηγούμενης διοίκησης "κυνηγάνε"  τον νέο μας δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για οφειλόμενα ο ίδιος συνεχίζει και πληρώνει ακριβώς τους ίδιους ακριβώς προμηθευτές που άλλωστε υπάρχουν επί εποχής Βαλασοκρατίας ως "προνομιακοί" προμηθευτές  του δήμου μας. Σίγουρα είναι οι πιο ΦΘΗΝΟΙ δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό για να τους κρατάνε τόσες διαφορετικές διοικήσεις είναι "συνεργάσιμοι". 

Διαβάστε  αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ  γιατί οι "επαναστάσεις" θέλουν πανό και λάβαρα σε μια εποχή που η διαφήμιση έχει αλλάξει , αλλά μάλλον κάποιοι εκπροσωπούν τόσο πολύ το "νέο" που το αγνοούν! 

Το χειρότερο όλων είναι πως ο δήμος Ηλιούπολης συνδιοργανώνει εκδηλώσεις με σωματεία που ασκούν στην κυριολεξία εμπορικές δραστηριότητες και εκτός από την παραχώρηση ΤΖΑΜΠΑ δημοτικών χώρων τυπώνει με δικά μας έξοδα πανό που τους διαφημίζει! 

Ο διαχρονικός αυτός παραλογισμός γίνεται για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και ΜΟΝΟ από την παράταξη "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" και τον κ. Ευαγγέλου ακούσαμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και όχι στην διακριτική ευχέρεια κάθε διοίκησης να γνωστοποιεί τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ εκδηλώσεών της! 

Έκαναν πως δεν τον άκουσαν αλλά έχει απόλυτο ΔΙΚΙΟ σε αυτό ο κος Ευαγγέλου για λόγους που όλες και όλοι θα έπρεπε να κατανοούν αλλά δυστυχώς κάποιοι και κατανοούν και δεν θέλουν την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! 

Αυτά και όσοι μας παρακολουθούν γνωρίζουν πως οτιδήποτε με το οποίο εμείς συμφωνούμε το προβάλλουμε όποιος και εάν το εκφέρει ως ΑΠΟΨΗ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Για εμάς άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν τι μας αρέσει και τι όχι και αυτό που απεχθανόμαστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από όλα είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ . 

Εμάς μας κερδίζουν όσοι μας λένε ναι κάνω αυτό για να έχω αυτό το όφελος όλοι οι άλλοι που τάχα ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης θα πρέπει να μας το περιγράψουν και για εμάς όσοι τολμούν σε μερικά θέματα όπως ο κος Ευαγγέλου να δημιουργήσουν αντιπάθειες βρίσκονται στη σωστή πλευρά το να τα έχεις καλά με όλους είναι για εμάς ο ορισμός της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...