Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Αναστάσιος Θωμαΐδης: Παραλάβαμε το εκλογικό υλικό για τις Ευρωεκλογές



Η Β3 Δεεπ Νοτίου Τομέα Αθήνας παρέλαβε το μεσημέρι το εκλογικό υλικό για τις ευρωεκλογές. Να ευχαριστήσω θερμά την Dimto Ilioupolis και προσωπικά τον Πρόεδρο Stathis Efstathopoulos για την πολύτιμη βοήθεια αλλά και τον Giannis Labadakis με τον οποίο ρίξαμε δουλειά για να τοποθετήσουμε και να οργανώσουμε το υλικό ώστε από αύριο να ξεκινήσει η διανομή του!

Αναστάσιος Θωμαΐδης 
Πρόεδρος Β3 ΔΕΕΠ & Τομεάρχης Ενέργειας ΝΔ 




Έχει έρθει και το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ που στήθηκε στην πλατεία Φλέμινγκ  και λειτουργεί με ευθύνη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης . Τα εκλογικά περίπτερα και σε άλλους δήμους ήρθαν αυτές τις μέρες σε κάποιους  μάλιστα θα στηθούν αύριο,  για όσους ανησυχούσαν για την "καθυστέρηση". 



Για όσους δεν το γνωρίζουν η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης έχει παραχωρήσει το γραφείο της να χρησιμοποιείται και από την Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθήνας αφού δεν έχει  η ΔΕΕΠ δεν έχει δικά της γραφεία! 

Δραστήριος και δυναμικός ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Αναστάσιος Θωμαΐδης στην παρακάτω φωτογραφία με τον συνεργάτη του ιστολογίου μας κ. Πάσχο από προεκλογική εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα της Αθήνας που έγινε στον δήμο Δάφνης - Υμηττού πριν ένα μήνα. 


Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στην εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθήνας με θέμα "Στο δρόμο για τις Ευρωεκλογές"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...