Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Οι Ευρωεκλογές θα περάσουν και εμείς θα παραμείνουμε να αντιμετωπίζουμε την ίδια καθημερινότητα αναζητώντας εφικτές λύσεις !


Γιώργος Μπενάς - Παρασκευάς Γιαννόπουλος - Παναγιώτης Πάσχος στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές στην πλατεία Φλέμινγκ. 

Οι Ευρωεκλογές θα περάσουν,  και οι τρεις εικονιζόμενοι μένοντας στην ίδια πόλη θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν  τα ίδια προβλήματα.  Αυτά μιας καθημερινότητας που δεν λέει να αλλάξει. 

Ο καθένας έχει και διατηρεί τις δικές του απόψεις για την πολιτική.  Μια κοινή φωτογραφία σίγουρα εμάς τουλάχιστον δεν μας οδηγεί στο λανθασμένο συμπέρασμα,  πως και οι τρεις θα ψηφίσουν το ίδιο κόμμα στις Ευρωεκλογές! 

Για την τοπική αυτοδιοίκηση όμως που κάποιοι την θέλουν πάνω από χρώματα και κόμματα (σίγουρα όχι εμείς)  και οι τρεις θα μπορούσαν εύκολα να βρεθούν μέσα στο ίδιο ψηφοδέλτιο ή τουλάχιστον να το στηρίξουν! 

Σε κάθε περίπτωση στην εποχή μας πουλάει περισσότερο η εικόνα παρά η ουσία, ας "εκμεταλλευτούμε" και εμείς το γεγονός αυτό!

Όλοι θα πατήσουν την φωτογραφία με τον κ. Γιώργο Μπενά να έχει επιλέξει "σωστά" στις δύο τελευταίες εκλογικές δημοτικές  αναμετρήσεις! 

Δημόσια και κυρίως από τον πρώτο γύρο, αφού  το ΕΝΑΚ έγινε ο ρυθμιστής δύο διαδοχικών δημοτικών εκλογών στην πόλη μας ( 2019 & 2023) 

Λες το 2028 ο Γιώργος να έχει τρία στα τρία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...