Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Μια και μπήκαμε στη διαδικασία ( να αφιερώσουμε από τον ελάχιστο χρόνο μας αυτή την χρονική περίοδο) να καταδικάσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο (και όχι υποκριτικά όπως κάνουν "συλλογικότητες" που δεν βάζουν πλάτη σε όσα θετικά έχει νομοθετήσει η παρούσα κυβέρνηση για τα θέματα ενδοοικογενειακής βίας) την εγκληματική συμπεριφορά του "πράσινου"  ποινικολόγου κ. Απόστολου Λύτρα που όπως και το συνδικαλιστικό τους όργανο δεν συμβάλλει στο να δημιουργηθεί πραγματικά ασπίδα προστασίας , για  γυναίκες που  κακοποιούνται!
  • Οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα θα πρέπει να συνεχιστούν ,  αφού εάν αφεθεί η απονομή Δικαιοσύνης στην κρίση δικαστών που έχουν αποδεδειγμένα επιδείξει ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για το περί κοινού δικαίου αίσθημα , προκοπή δεν θα δούμε ως κοινωνία! Η καταστολή εδώ που φτάσαμε ως κοινωνία είναι πλέον η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ,  δεν έχουμε την πολυτέλεια να εκπαιδεύσουμε κανέναν να μην εγκληματεί! Την Πολιτεία δεν πρέπει να την αφορά τι οδηγεί κάποιον να γίνει μπράβος , νταβατζής , γιατρός που παίρνει φακελάκια, δικηγόρος ή δημοσιογράφος που πράττει το ίδιο ή "αλληλέγγυος" του μεροκάματου! Την Πολιτεία οφείλει να την ενδιαφέρει πρωτίστως το να φοβάται ο μέσος πολίτης να περάσει στην απέναντι πλευρά! Εύκολα μπορεί να περάσει κανείς στην παραβατική πλευρά,  και εμείς δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία να κρίνουμε ηθικοπλαστικά καμία συμπεριφορά,  δεν γνωρίζουμε καν άλλωστε τι μπορεί να οδηγήσει τον καθένα μας στο έγκλημα! Εμείς χρόνια φωνάζουμε πως με αυτές τις διωκτικές αρχές και χωρίς την χρήση της νέας τεχνολογίας το "έγκλημα" θα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από το Κράτος , και εάν για τους πολλούς ο θεσμός της Δικαιοσύνης είναι πλήρως απαξιωμένος,  τότε κινδυνεύει η Αστική μας Δημοκρατία.  

  • Τα "παραθυράκια" νόμων που μετατρέπουν μπουνιές , κλωτσιές και σιδερογροθιές σε πλημμελήματα πρέπει να κλείσουν,  και αυτό δεν μπορεί να το φέρει εις πέρας μόνη της η παρούσα κυβέρνηση,  όσο σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν βοηθάει! Να θυμίσουμε τις αντιδράσεις για τις αλλαγές Φλωρίδη στον Ποινικό Κώδικα ( έχουμε και εμείς αιτιάσεις για κάποια άρθρα του) αλλά με βάση αυτόν ο κος Λύτρας σήμερα ζορίζεται , γιατί εμείς δεν έχουμε και καμία αυταπάτη πως τελικά θα τιμωρηθεί!  Και πως να τιμωρηθεί άλλωστε όταν η γάγγραινα του συνδικαλισμού στο δικαστικό σώμα αλλά και στους Έλληνες δικηγόρους θεωρεί λογικό οι δημοσιογράφοι να "χτυπάνε" παλαμάκια στον κάθε μ@λ@κ@ που αντί να χωρίσει την γυναίκα του μπαίνει στη διαδικασία να την στείλει στο νοσοκομείο θεωρώντας πως έτσι θα "συνετιστεί"! Η προφυλάκιση Λύτρα θα σηκώσει τώρα θύελλα αντιδράσεων ανάλογων με αυτών που έχουν οι "Κασιδιάρηδες" που εμμένουν τέσσερα χρόνια τώρα πως ο "ηγέτης" τους βρίσκεται στις φυλακές για πολιτικούς λόγους,  και όχι γιατί είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που αφαιρούσε ανθρώπινες ζωές στο όνομα "ιδεολογίας" που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικισμό , που κάποιοι επικαλούνται. Η πατριδοκαπηλία και τα κατάλοιπα του εθνικοσοσιαλισμού θα πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους πως η Αστική μας Δημοκρατία έχει όλα εκείνα τα "όπλα" που είναι σε θέση να την διατηρήσουν! Αυτό ας το αντιληφθούν και δικαστές που μάλλον ονειρεύονται "εθνοσωτηρίους"! 



  • Στο αεροδρόμιο εθεάθη ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος που πληροφορούμενος τις δικές μας αρνητικές  εξελίξεις,  θα ξεκλέψει κάποιο χρόνο για την δική του ξεκούραση! 


  • Το Σάββατο 28/6/2024 μια σοβαρή καταγγελία που αφορά όλους τους συνδημότες μας. 

  • Και επειδή ουδείς θα σας το γράψει ενώ εμείς θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ για αυτό ο κος Απόστολος Λύτρας είχε εκλεγεί και διατελέσει μάλιστα και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βριλησσίων με καθαρόαιμη πασοκική παράταξη! Όταν μάλιστα τοπικό ΜΜΕ έγραψε αλήθειες για αυτόν που αφορούσαν οικονομικά αδικήματα,  τους έκανε η παράταξη στην οποία ανήκε  μήνυση και ακόμα τρέχουν στα δικαστήρια παρόλο που τα Βριλήσσια ευτυχώς άλλαξαν δημοτική αρχή! Υπομονή γιατί οι μπουνιές στην σύζυγό του,  ήταν το μικρότερο  από όσα άλλα θα "ανακαλύψουν" με καθυστέρηση 10ετίας,  όσοι θα τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στις φυλακές! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...