Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Μάταιος ο διάλογος με όσους ακόμα σε βλέπουν Αντιδήμαρχο όμορου δήμου και όχι δήμαρχο της πόλης μας!


Ερωτήθηκε χθες στο συμβούλιο λογοδοσίας  ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Αντζινάς από πού ορμώμενος έγραψε πως τάχα ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος λειτουργεί  ως Αντιδήμαρχος όμορου δήμου!

Ισχυρίστηκε χωρίς να επιχειρηματολογήσει στον παραλογισμό του αυτόν, πως είναι η πολιτική του άποψη! Ανάλογη πολιτική άποψη είχαν εκφράσει και χιλιάδες ακραίοι που το 2015 έβγαλαν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατηγορώντας όλους εμάς που υπερασπιζόμασταν την κοινή λογική ως "Γερμανοτσολιάδες"! 

Ψέματα είπε κ. δήμαρχε σας είπε ο κος Αντζινάς την "πολιτική του αυτή θέση" τη διάβασε από  σχόλιο στο προσωπικό σας  προφίλ στο facebook  από την κα Τσακογιάννη , και ο "πονηρός" Γιάννης  λέει κάτσε να το αναπαράγω και εγώ , θεωρώντας πως η λάσπη  "πουλάει"! 

Άλλωστε αποδείξεις για τα λεγόμενά τους δεν χρειάστηκαν ποτέ όσοι αδίκως τιμώνται σε αυτή την πόλη τα "έργα και οι ημέρες τους" άλλωστε είναι τα βαρίδια που αναλάβατε εσείς ως διοίκηση να διορθώσετε μέσα σε μια πενταετία! Όμως σε πέντε χρόνια το ΜΟΝΟ που μπορεί να καταφέρετε εάν το παλέψετε είναι να "εκπαιδεύσετε" τους πολλούς να μην παρασύρονται από λαϊκισμούς εγχείρημα δύσκολο εάν δεν βοηθήσει ο τοπικός τύπος που δεν άμοιρος ευθυνών για τους ΜΥΘΟΥΣ που συντηρούνται από όσους τρομοκρατούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ! 

Για την αλήθεια των όσων σας γράφουμε  δείτε παρακάτω  και το σχόλιο της , που παρέμεινε ασχολίαστο  στο προφίλ του δημάρχου. Τι να εξηγήσεις άλλωστε  σε μια "επαναστάτρια" που αναμένει τον Άρη Βελουχιώτη να την ανεβάσει στο άλογό του για να ξεκινήσει την "επανάσταση" κατά του καπιταλισμού , τον οποίο με συνέπεια υπηρετεί; 

Μπέρδεψε απλώς ο Γιάννης τα αξιώματα! Γιατί η ίδια κ. Στάθη Ψυρρόπουλε  σε αναφέρει ως δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης!  και σε υποβίβασε στο δικό του ποστάρισμα ο κος Αντζινάς  για να ήσαστε και στο ίδιο επίπεδο μιας και ο ίδιος έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης. Μέχρι να χωνέψουν πως είσαι ο δήμαρχος της πόλης,  θα τους πάρει καμία 10ετία! 

Βασικά οι της αντιπολίτευσης γιατί η κα Τσακογιάννη μια χαρά θα το κατανοήσει άλλωστε κολλητή Αντιδημάρχου της διοίκησής σου είναι απλώς ήθελε να σχολιάσει και κάτι αρνητικό,  μην την ξεχάσεις στα μέτρα  ενίσχυσης των τοπικών επιχειρήσεων , λες και είναι επιχειρηματίας της πόλης μας! 

Μπερδεύτηκε λοιπόν ο κος Γιάννης Αντζινάς και επειδή επιχειρήματα δεν είχε για να αιτιολογήσει  γιατί σε βλέπει Αντιδήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης , απλώς μας ανέφερε  στο συμβούλιο λογοδοσίας πως αυτό είναι η πολιτική του άποψη για το πρόσωπό σου! Τι θα έπρεπε να κάνεις για αυτούς για να είσαι "καλός" δήμαρχος; 

Μα ό,τι έπραξαν οι ίδιοι επί τέσσερα συναπτά έτη,  και κατέληξαν στη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ,  και στο 39% στον δεύτερο! Εάν δεν είχες αυτούς απέναντί σου σίγουρα κ. Στάθη Ψυρρόπουλε δεν θα ήσουν δήμαρχος!

 Άρα στήσε τους κανένα άγαλμα , και συνέχισε στη λογική "δεν μένουμε θεατές των εξελίξεων και δεν παρακαλάμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα",  γιατί δυστυχώς δεν θα ψοφήσει για να επιβιώσουν όσοι έχουν διαχειρίσιμους τους μικρομεσαίους,  αλλά δεν τα βγάζουν πέρα με τους μεγάλους!

 Ασχολήσου λοιπόν εσύ με τα μεγάλα , και μην χάνεις τον χρόνο σου σε δημοτικά συμβούλια λογοδοσίας ή και κανονικά δημοτικά συμβούλια που όσοι τα παρακολουθούν αντιλαμβάνονται πως όλοι θέλουν να γίνουν "χαλίφηδες"  στη θέση σου ,  πουλώντας άκρατο λαϊκισμό και βάλλοντας κατά δικαίων και αδίκων. 


Να τι έγραψε ως "κακή αντιγραφή"  και ο κος Αντζινάς 



Πόνος μεγάλος που τοποθετήθηκε ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος στο Δ.Σ του Φορέα Ελέγχου Κοινόχρηστων χώρων της επένδυσης στο Ελληνικό , αφού τον ήθελαν να "πετροβολάει απέξω"  και να παρακαλάει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! 


ΥΓ: Πάντως κινητοποιήσεις για να φύγει το ΚΥΤ Υμηττού και γενικά για να πέσει η κυβέρνηση - "χούντα"  Μητσοτάκη που δεν δίνει απεριόριστα λεφτά στους δήμους να τους κάνεις. Η "επαναστατική γυμναστική" άλλωστε πάντα είχε απήχηση σε μια τοπική κοινωνία που νιώθει πλούσια με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που κατέληξε στην ΕΤΑΔ,  και από εκεί σε κάποιον ξένο επενδυτή άσε που τον Μητσοτάκη από συνήθεια τον ψηφίζουν φοβούμενοι μην έρθει κανείς άλλος και μας χρεοκοπήσει! Ξέρεις τι ζημιές θα είχαμε το 2015 έτσι και ο Τσίπρας μας έβγαζε από την Ε.Ε και έχαναν το μηνιάτικο 850.000 δημόσιοι υπάλληλοι; 

Σήμερα είναι 714.000 και έως το τέλος της τετραετίας της παρούσας κυβέρνησης θα αυξηθούν ξεπερνώντας και πάλι κατά πολύ τις 800.000. Γιατί το μήνυμα των Ευρωεκλογών ελήφθη και έτσι θα έχουμε προσλήψεις εξπρές με την "αντικειμενικότητα" και τα "αδιάβλητα" κριτήρια του ΑΣΕΠ! 


Δείτε και αυτό εδώ για όσους δεν αντιλαμβάνονται π.χ πως όσα είπε χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κάρολος Ιταλός "ξεβρακώνοντας" την διαχρονική υποκρισία και τον λαϊκισμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης είναι το νέο που δεν συμβιβάζεται με τη μιζέρια όσων όταν ήταν σε θέση ευθύνης όχι μόνο δεν απαντούσαν σε ΤΙΠΟΤΑ από όσα τους έθετε η τότε αντιπολίτευση αλλά μέσα στα δημοτικά συμβούλια έπαιζαν καρεκλιές με κάποιους που εκπροσωπούσαν το άλλο άκρο από το δικό τους! Για 12 συναπτά έτη η πόλη ήταν χωρισμένη σε ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ και ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί καταντήσαμε ο παρίας των Νοτίων Προαστίων. Παιδιά βαρεθήκαμε τις "επαναστάσεις" σας και τον λαϊκισμό σας αφήστε την διοίκηση να δουλέψει και βάλτε πλάτη γιατί το 2028 θα μας αναγκάσετε να κοιτάξουμε και εμείς πάνω από κόμματα και χρώματα και να επιλέξουμε τον λιγότερο λαϊκιστή ακόμα και εάν χρειαστεί να πάμε για ακόμη μια φορά κόντρα σε όλους όσους αναζητούν κεντροδεξιές ψήφους αλλά μέσα στα συμβούλια υμνούν τα ορφανά του Στάλιν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...