ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολύ κοντά στο χρίσμα της ΝΔ ο συμπολίτης μας πρώην Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Πολύ κοντά στο χρίσμα της ΝΔ ο συμπολίτης μας πρώην Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης


Πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την στήριξη της ΝΔ για υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο πρώην Ευρωβουλευτής του κόμματος και Ηλιουπολίτης κ. Κώστας Πουπάκης.
Γεννημένος στην Ηλιούπολη και με καταγωγή από την Κρήτη ο κ. Πουπάκης φαντάζει για τους επιτελείς του Μοσχάτου ο πλέον κατάλληλος για να ηγηθεί μιας δημοτικής παράταξης που θα κοντράρει τον επί εννέα έτη νυν δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. 

Η είδηση μας αιφνιδίασε αφού περιμέναμε άλλον υποψήφιο και όχι έναν πρώην ευρωβουλευτή. Φαίνεται πως στο Μοσχάτο θεωρούν πως η Ηλιούπολη χρειάζεται έναν έμπειρο πολιτικό και γνωστό όνομα και έκαναν στην άκρη τις άλλες υποψηφιότητες.

Αναμένουμε μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΝΔ για να τοποθετηθούμε για αυτήν την "επιλογή" και να ξεκαθαρίσουμε και την δική μας στάση.

Φανταζόμαστε πως τον κ. Πουπάκη θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων γιατί επικεφαλή Ευρωβουλευτή δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν.

Εκτός και εάν θέλουν για να κάνουν πίσω να κατέβει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: