ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και ξαφνικά προστέθηκε ακόμα ένα site στην πόλη μας- Ελπίζουμε να έχουμε και μια διαφορετική άποψη (πήξαμε στην αριστερή) και να είναι αιχμηρό

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Και ξαφνικά προστέθηκε ακόμα ένα site στην πόλη μας- Ελπίζουμε να έχουμε και μια διαφορετική άποψη (πήξαμε στην αριστερή) και να είναι αιχμηρό


Καινούργια sites εν όψει δημοτικών εκλογών έχουμε και στην πόλη μας και εμείς που χαιρόμαστε από τον πλουραλισμό στην ενημέρωση τα χαιρετίζουμε! Ίσως έτσι σπάσει και η δική μας μονοτονία και έχουμε ακόμα ένα μέσο που θα λέει την ΑΠΟΨΗ του , θα αναλύει τις δικές του θεωρίες και κυρίως θα ασκεί έλεγχο στην εκάστοτε εξουσία.



Τα πρώτα δείγματα δεν είναι θετικά αλλά καλύτερα να υπάρχει κάτι που μπορεί να βελτιωθεί από το να έχουμε τους ίδιους και τους ίδιους να μας κάνουν τις πάγιες αναλύσεις τους υπέρ του φτωχού λαού με γεμάτες τις δικές τους τσέπες. 

Επειδή βλέπουμε μια ανησυχία στο ποιος βρίσκεται πίσω από την νέα σελίδα για την πόλη μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέμε σε όσους ανησυχούν πως σύντομα θα γίνουν οι αποκαλύψεις. Άλλωστε το μέσο είναι το μήνυμα και για αυτό το λόγο πολύ γρήγορα θα καταλάβει και ο τελευταίος δημότης μας πως για να κάνεις ελεύθερα κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις πρέπει να κάνεις το χόμπι σου. 

Και αυτό στις μέρες μας είναι ιδιαίτερα δαπανηρό. Γιατί όταν χάνεις έστω και δύο ώρες την ημέρα για να πληροφορήσεις τους συνδημότες σου για το τι παίζει χάνεις εκτός από τον χρόνο και χρήματα από όσους στεναχωρείς.

Γι' αυτό και πολλοί εξαφανίστηκαν αμέσως μετά τις εκλογές. Τα πήραν και σώπασαν περιμένοντας σε ανάλογη συνέχεια στις επόμενες! Αυτά προς το παρόν γιατί ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας που από εδώ μέσα θα τα λέμε σπάνια. 

Άλλωστε όταν έχεις τα δικά σου προβλήματα να επιλύσεις είναι πολυτέλεια να θέλεις να ενημερώνεις αυτούς που ευθύνονται για το πως φτάσαμε ως εδώ. Γιατί με τα δικά σας κλικ κινούνται και έχουν χώρο όλοι αυτοί που τάχα κατηγορείτε και κυρίως με τις δικές σας ψήφους έχουν εκλεγεί αυτοί που έκαναν σμπαράλια την ζωή μας.

Για τις υποψηφιότητες στην πόλη μας από τον χώρο της κεντροδεξιάς καθώς και ποιος θα είναι ο εκλεκτός της ΝΔ θα σας ενημερώσουμε ΠΡΩΤΟΙ για την επιλογή αυτή. Το ενδεχόμενο να μην υπάρχει εκλεκτός στο δήμο μας δεν παίζει όπως και για τους περισσότερους μεγάλους δήμους της Αττικής.

Καλό μήνα σε όλες και όλους που περνάτε και ρίχνετε και μια ματιά και σε εμάς εδώ.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: