ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο με υποψήφιο που θα έχει πολιτικό λόγο και δυναμική στην τοπική κοινωνία και ας μένει και στην Κρήτη!!!!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Πάμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο με υποψήφιο που θα έχει πολιτικό λόγο και δυναμική στην τοπική κοινωνία και ας μένει και στην Κρήτη!!!!


Η ΝΔ στο δήμο Ζωγράφου είναι κοντά στο να ανακοινώσει τον  εκλεκτό της . Πρόκειται για υποψήφιο που είναι νέο άφθαρτο πρόσωπο. Γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης αφού έχει ασχοληθεί με τα κοινά και έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος της πόλης. Κυρίως δεν έχει μπλέξει το όνομά του με οικονομικές ατασθαλίες και ουδείς μπορεί να του προσάψει κάτι αρνητικό για την μέχρι τώρα πορεία του στα κοινά της πόλης. Ο Βασίλης Θώδας θα είναι σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο εκλεκτός του Μητσοτάκη και της ΝΔ για τον συγκεκριμένο δήμο. Μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα (ίσως και πολύ νωρίτερα) θα έχουμε θετικά νέα στο θέμα της στήριξης υποψηφίου και στον δικό μας δήμο με τις περισσότερες πιθανότητες να έχει νέος υποψήφιος που δεν έχει κατέβει μέχρι τώρα για δήμαρχος με κανέναν συνδυασμό.



Εμείς θεωρούσαμε πως αυτό έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα αλλά έστω και στο παρά πέντε η εξέλιξη είναι θετική. Η επιλογή να μην υπάρχει χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ στον δήμο μας είναι κάτι το οποίο δεν μας έβρισκε σύμφωνους δεδομένου πως μια τέτοια επιλογή θα ενίσχυε την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου που στηρίζετε άλλωστε από αρκετούς ψηφοφόρους της ΝΔ για τον λόγο αυτό και πετυχαίνει άνετες πρωτιές στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών κάτι που θα συμβεί και στις προσεχείς εκλογές.

Η πρωτιά στον α' γύρο των δημοτικών εκλογών έχει ήδη κριθεί αφού ο υποψήφιος της ΝΔ δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο να δημιουργήσει μια δημοτική παράταξη που θα μπορέσει μέσα σε έξι μήνες να ανατρέψει την κατάσταση. Επομένως πάμε για την δεύτερη θέση και όσοι σας λένε κάτι διαφορετικό σας λένε ψέματα.

Μια θέση που για να κερδηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ (Κοκοτίνης..) χρειάζεται υποψήφιο δυναμικό με γνώση των "ιδιαιτεροτήτων" της πόλης όπου μέχρι τώρα όσοι προσπάθησαν να γλύψουν την αριστερά βρέθηκαν διπλά ηττημένοι. Επειδή μάλιστα δεν βρισκόμαστε στο 2006 και έχουμε υποστεί και τρία μνημόνια και ένα "κρυφό" τέταρτο όσοι ακόμα πιστεύουν πως η πόλη είναι "αριστερή" θα πληγωθούν διπλά.

Θεωρούμε μάλιστα βέβαιο πως σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο θα έχουμε εκπροσώπους από την άκρα δεξιά για αυτό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή του προσώπου που θα επιλέξει η ΝΔ γιατί το 2014 η επιλογή της ηττήθηκε κατά κράτος με αποτέλεσμα ο "αντάρτης" να υπερισχύσει του επίσημου!! Κάτι τώρα θεωρητικά θα συμβεί και τώρα εάν στο Μοσχάτο δεν αποκωδικοποιήσουν σωστά την δυναμική που έχει ο κάθε υποψήφιος και την στήριξη που πρέπει να έχει η δική τους νέα επιλογή. 

Η τοπική κοινωνία εάν και εφόσον ερωτηθεί θα δώσει τις δικές της εκδοχές και εφόσον με απλή αναλογική είναι αδύνατον να ματαιωθεί η ύπαρξη πολλών υποψηφίων, ο υποψήφιος που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες πρέπει να είναι ισχυρή προσωπικότητα και να έχει δίπλα του ένα ικανό επιτελείο που θα τον οδηγήσει στην δεύτερη θέση. Η πρωτιά έχει χαθεί με ευθύνη των τοπικών στελεχών της ΝΔ που επί δεκαετίες "τρώγονται" μεταξύ τους και κατεβαίνουν σε τρία κομμάτια στις προσεχείς θα είναι πέντε τα κομμάτια αυτά!! Άρα για να κερδίσεις την δεύτερη θέση θέλει να πείσεις τους ψηφοφόρους πως μπορείς την δεύτερη θέση και δεν είσαι ακόμα ένας άνευρος υποψήφιος που απλώς κατεβαίνεις για να κάνεις το κομμάτι σου. 

Η δική μας αίσθηση είναι πως ο υποψήφιος θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα πάρει τουλάχιστον έναν από τους παλιούς υποψηφίους μαζί του κάτι που θα δώσει άλλη δυναμική στην υποψηφιότητά του.

Θα σας αποκαλύπταμε και το όνομα του υποψηφίου απλώς περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και φυσικά σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά το τι θα πράξουμε εμείς σε αυτές τις δημοτικές εκλογές γιατί όπως σας είχαμε υποσχεθεί δεν θα μείνουμε να πετροβολάμε από έξω αλλά θα ζητήσουμε την δική σας ψήφο για να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν δεκαετίες τώρα σε μια πόλη που κατάφερε να έχει μέχρι και κομμουνιστή δήμαρχο επί 12 συναπτά έτη!!! 

Εάν και εφόσον δεν μας ικανοποιεί η υποψηφιότητα του Μοσχάτου τότε θα κατέβουμε με νέο δεξιό σχηματισμό και σε καμία περίπτωση δεν θα φοβηθούμε πως εμείς τάχα δεν κάναμε τίποτα για την ενότητα της παράταξης. Εμείς ουρά της αριστεράς δεν θα γίνουμε ακόμα και εάν μας διαγράψουν από τη ΝΔ. Επομένως μια νέα δημοτική παράταξη ίσως γεννηθεί εάν και αυτή την φορά οι επιτελείς του Μοσχάτου μας παρουσιάσουν μια επιλογή που δεν θα έχει καμία τύχη να περάσει έστω και στον δεύτερο γύρο,

Αυτός που ετοιμάζουν περνάει αλλά θα υπερισχύσει η υποψηφιότητά του ή θα βαρεθεί και θα τα βροντήξει όλα; 

Ελπίζουμε να κατέβει και εμείς θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις ειδάλλως θα ακολουθήσουμε την δική μας ΔΕΞΙΑ πορεία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: