ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζουμε όλες τις ομάδες της πόλης μας αλλά απλώς δεν έχουμε χρόνο να σας ενημερώνουμε για αυτές - Είμαστε η δεξιά συνείδηση της πόλης

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Στηρίζουμε όλες τις ομάδες της πόλης μας αλλά απλώς δεν έχουμε χρόνο να σας ενημερώνουμε για αυτές - Είμαστε η δεξιά συνείδηση της πόλης

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ 

Οι εποχές που είχαμε απεριόριστο χρόνο και μπορούσαμε να αφιερώσουμε 5 και 6 ώρες την ημέρα για αυτό εδώ το ιστολόγιο ανήκουν στο μακρινό 2014! Στην παρούσα φάση και όσο ακόμα παιδευόμαστε στον καθημερινό μας αγώνα για επιβίωση δυστυχώς δεν έχουμε πλέον χρόνο για αυτό το ιστολόγιο.



Άλλωστε δεν μας αποφέρει κανένα απολύτως έσοδο απλώς εξασκούμε το λειτούργημά μας προς όφελος της πόλης . Εάν και "επαγγελματίες" του χώρου εμείς δεν θελήσαμε (προς το παρόν) να παρατήσουμε τα πάντα για να ασχοληθούμε με τα της πόλης. 

Δουλεύουμε λοιπόν όπως όλοι εσείς ( με διαστήματα βέβαια που δεν έχουμε μόνιμη εργασία) και μας βλέπετε περισσότερο ενεργούς μόνο στα μεσοδιαστήματα που δεν εργαζόμαστε. 

Και επειδή σε αυτές τις δύσκολες εποχές τα "νεκρά" διαστήματα είναι μεγάλη πολυτέλεια που εμείς δεν έχουμε είναι άδικο να μας κατηγορείτε πως πλέον δεν ενδιαφερόμαστε για τα επιτεύγματα των ομάδων της πόλης μας!! 

Σας λέμε λοιπόν επειδή μας ρωτάτε πως στηρίζουμε και ενδιαφερόμαστε για όλες τις ομάδες της πόλης μας. Είμαστε με την Ηλιούπολη (ΓΣΗ) αλλά παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και τις άλλες ομάδες της πόλης μας σε όλα τα αθλήματα. Δεν είμαστε ένα αθλητικό site και μπορεί παλιότερα να είχαμε καλό ρεπορτάζ ακόμα και από τα παιδικά τμήματα αλλά πλέον ο Άγγελος Κάνδηλας που μας έδινε όλα αυτά τα θέματα έχει το δικό του ιστολόγιο και μπορείτε και εσείς να τα διαβάζετε από εκεί από το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ή από άλλα αθλητικά sites.

Τέλος για να μην με στεναχωρείτε πρωϊνιάτικα να σας τονίσω πως από το Ιανουάριο του 2019 έως και τις δημοτικές εκλογές θα έχουμε τουλάχιστον 20 αναρτήσεις την ημέρα. Γι' αυτό και όσοι χαίρονται για την τωρινή μας αδράνεια και εύχονται αυτή να υπάρχει και στην προεκλογική περίοδο πόνταραν λάθος.

Την περίοδο εκείνη και ανεξάρτητα από την δική μου ενασχόληση θα υπάρχει επαρκές "προσωπικό" υπό την δική μου επίβλεψη που θα ανεβάζει ότι συμβαίνει με πολλά παρεμβατικά κείμενα εν όψει μιας ακόμη κρίσιμης για την πόλη μας εκλογικής αναμέτρησης.

Γιατί όπως σας έχουμε και σε άλλη ανάρτηση πει εμείς δεν θα συνεχίσουμε να πετροβολούμε την όποια διοίκηση αλλά θα στηρίξουμε και θα προτείνουμε ή ακόμα και θα συμμετέχουμε σε δημοτικό σχηματισμό που θα έχει λύσεις για τα προβλήματα της πόλης. 

Νοέμβριο και Δεκέμβριο ετοιμάζουμε και αλλαγές στο ιστολόγιο μας για να γίνει πιο εύχρηστο από όλους εσάς που η αλήθεια είναι μας έχετε στηρίξει αφάνταστα με τις επισκέψεις της όλο αυτό το διάστημα που έχουμε ελάχιστες αναρτήσεις. 



Πετύχαμε να είμαστε το μοναδικό δεξιό ιστολόγιο της περιοχής κάτι που δεν υπήρχε πριν από εμάς στην πόλη. Μια πόλη που επί δεκαετίες παρακολουθούσε και διάβαζε ειδήσεις που γράφονταν από αριστερούς και απευθύνονταν σε αριστερούς ενώ παράλληλα δημιουργούσαν ένα αριστερό ακροατήριο που μας οδήγησε στα σημερινά μας χάλια.

Ακόμα και οι "δεξιοί" της πόλης μας μιλούσαν κολακευτικά για τους δήθεν αγώνες της αριστεράς. Σε αυτό εμείς βάλαμε τέρμα γιατί πλέον δημιουργήσαμε ή μάλλον κάναμε το δεξιό ακροατήριο να αναθαρρήσει και να μην δέχεται πλέον τέτοιες συμπεριφορές. 

Αποτελούμε την δεξιά συνείδηση της πόλης και έτσι θα παραμείνουμε για πολλές δεκαετίες ακόμα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: