ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκανδαλολογία χωρίς μισή απόδειξη από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Χατζηδάκη

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Σκανδαλολογία χωρίς μισή απόδειξη από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Χατζηδάκη



Ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Χατζηδάκης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο άφησε σοβαρούς υπαινιγμούς για κακοδιαχείρηση από την νυν δημοτική αρχή. Το θέμα είναι πως δεν προσκόμισε ούτε μισό στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του. Εμείς φυσικά και είμαστε στην διάθεση του οποιουδήποτε έχει να προσκομίσει οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει την όποια κακοδιαχείριση ή ρεμούλα.



Για τις καταγγελίες δεν έχουμε παρά να πούμε πως είναι έωλες μέχρι την στιγμή που ο κ. Χατζηδάκης θα προσκομίσει στην Δικαιοσύνη τα όποια στοιχεία ισχυρίζεται πως έχει. Αυτή είναι η εισαγωγή του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου που ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος λέει πως ξεκάθαρα η δημοτική του παράταξη θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη αφού μέλη της και ο ίδιος κατηγορείται για ρεμούλες  από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών. 

Θεωρούμε πως από αυτή την υπόθεση θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι σημαίνει να πολιτεύεσαι με θολή ιδεολογία και κυρίως με νοοτροπία Πολάκη ή Καμμένου που καταγγέλλεις  τα πάντα χωρίς ποτέ να προσκομίζεις απολύτως τίποτα. Θεωρούμε την στάση της αντιπολίτευσης ατυχή για ακόμη μια φορά που δεν θα της αποδώσει σημαντικά πολιτικά οφέλη ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών.

Αντίθετα βλέπουμε να συσπειρώνονται οι πρώην ψηφοφόροι του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ σε μια περίεργη συμμαχία με ότι πιο διεφθαρμένο υπάρχει στην πόλη μας. Θα υπάρχει ειδικό ρεπορτάζ με υποψηφίους που στήριξαν επί δεκαετίες ότι πιο διεφθαρμένο πέρασε από την πολιτική σκηνή του τόπου μας. Ετοιμάζουν επιστροφή βλέποντας πως η "δεξιά" της πόλης μας τσακώνεται και προβάλλει ανίκανους υποψηφίους για τον δημαρχιακό θώκο.

Η δική μας απουσία όλες αυτές τις μέρες έχει να κάνει με την μη ανακοίνωση της στήριξης της ΝΔ σε κάποιον υποψήφιο στην πόλη μας. Φτάσαμε παρέλαση και ενώ οι τριγμοί στην νυν δημοτική αρχή με καταγγελίες για υπαρκτά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα κορυφώνονται η ΝΔ μας θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας και μας ανακοίνωσε μόνο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη , τον γνωστό κ. Πατούλη που και μόνο η υποψηφιότητά του μας προκαλεί θυμηδία. Για δήμαρχο ούτε λέξη από την Πειραιώς την ώρα που ανακοίνωσαν και την στήριξή τους για τον δήμο Ζωγράφου. 

Εμείς άλλο δεν θα περιμένουμε πάντως την Πειραιώς και το κόμμα της ΝΔ, θα προχωρήσουμε στην δική μας στήριξη τις προσεχείς μέρες, και ας μας διαγράψουν όταν και εφόσον αποφασίσουν για τον εκλεκτό τους. 

Σ.Μ 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κ. διαχειρηστα και συντάκτης του <> δεν αναφερεστε στην παραίτηση του κ. Χαντζιδακη , αλά λέτε και για άλλους . θα έχουμε και άλλες παραιτήσεις ?

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Χαντζιδακης, πρώην αντιδήμαρχος και πρώην μέλος της παράταξης , δεν απόδειξε τίποτα στο δημοτικό συμβούλιο της 25/10/2018 για τις παράνομες ενέργειες. Μήπως σκέφτεται να γίνει και αυτός δήμαρχος και προκαλει ψευτικα προβληματα στην δημοτικη αρχη ?


Γιατι δεν πηγε ο κ. Χαντζιδακης απευθειας στον εισαγγελεα απο την αρχη?
Γιατι δεν μιλησε ποτε για τις παρανομες ενεργειες στο δελτιο τυπου του?
Γιατι δεν μιλησε στο συμβουλιο της 25/10/2018 ?


Τον δημο μπορουμε να τον φτιαξουμε απο οποια θεση ειμαστε ειτε δημαρχος , ειτε αντιδημαρχος , ειτε δημοτικος συμβουλος της παραταξης ,ειτε δημοτικος συμβουλος αλλης παραταξης και ειτε ως απλος πολιτης οπως το MEV , ο ενεργος πολιτης ηλιουπολης , το ηλιουπολης για ολους , το ηλιουπολης χωρις ορια

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα θα εχει και αλλες εχει τελειωσει .

Ανώνυμος είπε...

θα εχει και αλλες παραιτησεις . Μετα το τελος της θητειας του καποιος θα παραιτηθει απο την παραταξη . Οποιος εχει απορρια να την εχει !!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησε και ξηλωνετε το πουλοβερ εχει ακομα κατηφορια

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να είναι αβάσιμες οι κατηγορεί αλλά και μέχρι να αποδειχθεί θα έχουν περάσει αρκετοί μηνες μετά τις εκλογές σίγουρα για αυτό η Διοίκηση υποστηρίζει το αντίθετο απλα

Ανώνυμος είπε...

Στις επόμενες εκλογές πολλοί θα φύγουνε και πολλοί καινούριοι