Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Προφανώς και σε κανέναν δεν αρέσουν τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση αλλά θεωρούνται αναγκαία για ένα κράτος που δεν έχει καλό σύστημα υγείας


Διαβάσαμε με έκπληξη πως ο νομικός σύμβουλος του δήμου μας κ.  Νίκος Καραβέλος ανησυχεί (και καλά κάνει) για τα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας. 



Το κείμενό του (διαβάστε εδώ) μας άρεσε μόνο όσον αφορά το σκέλος όπου καυτηριάζεται η αναγκαιότητα ή μη μιας "καραντίνας" που δοκιμάζει προφανέστατα τους θεσμούς ενός Δημοκρατικού δυτικού κράτους.

Όμως από έναν επιστήμονα θεωρούσαμε δεδομένο πως δεν θα ξεχνούσε να μας αναφέρει τις αιτίες που μας οδήγησαν σε αυτά τα μέτρα. Και αυτές δεν είναι άλλες από την ανευθυνότητα και την παντελή αδιαφορία του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας για τους πολίτες του αλλά και για την Παγκόσμια Υγεία.

Το έκαναν και παλιότερα με το Τσερνομπίλ , το επαναλαμβάνουν με τραγικότερο αποτέλεσμα και σήμερα.

Άρα προφανώς και δεν θεωρούμε πως δικαιείται κάποιος που βρέθηκε στο πλευρό και στήριξε τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή να ανησυχεί για τους θεσμούς. 

Αυτοί προασπίζονται από όσους καταδικάζουν απερίφραστα τον κομμουνισμό και υπηρετούν τον δυτικό κόσμο ο οποίος προφανώς και πρέπει με αφορμή αυτή την πανδημία να λύσει μια για πάντα τις διαφορές του με τα κράτη παρίες που απειλούν την Δημοκρατία μας.

Και εμείς ως κοινωνία βέβαια θα πρέπει να αντιληφθούμε πως όσοι ανησυχούν για το ποιος μας χτυπάει την πόρτα δεν ανησυχούν πάντα για το καλό μας!

Δυστυχώς η χώρα μας δεν είναι ΗΠΑ ή Μεγάλη Βρετανία για να αψηφήσει τα πολλά κρούσματα και αναγκάζεται ελλείψει καλού συστήματος Υγείας να εφαρμόσει μέτρα καραντίνας που προφανώς και δεν θα έπαιρνε εάν ένιωθε πιο ισχυρή. 

Άλλωστε τα μέτρα αυτά  απλώς καθυστερούν στο να εξαπλωθεί ο κορονοϊός που θα καταπολεμηθεί αποτελεσματικά μόνο όταν θα έχουμε το εμβόλιο. 

Και αυτό ατυχώς για τον κ. Καραβέλλο και τους συντρόφους του θα το έχουμε από κάποιο δυτικό  κράτος και όχι από όσα ακόμα πιστεύουν στην  λαίλαπα του κομμουνισμού.

Αυτή που και σήμερα είναι υπεύθυνοι για πολλά δεινά της ανθρωπότητας και που πλέον είναι κατανοητό από όλους πως απειλεί τις Αρχές και Αξίες κάθε δημοκρατικού πολίτη. 

Και φυσικά δημοκράτης δεν μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος πιστεύει στον κομμουνισμό!

Τα μέτρα λοιπόν είναι προσωρινά ( και αναγκαία αφού δεν έχουμε την υποδομή δυτικού κράτους) αλλά σε κάθε περίπτωση οι δικές μας απώλειες θα είναι μικρότερες από κράτη - παρίες που εξακολουθούν εν έτη 2020 να πιστεύουν πως ο κομμουνισμός είναι η ΛΥΣΗ στα προβλήματά μας.

Σε τρεις μήνες από σήμερα η χώρα μας θα έχει δοκιμαστεί σαν να πέρασε ακόμα τρία μνημόνια και τότε ο λαϊκισμός θα βασιλεύει και πάλι στους δρόμους και στις πλατείες αυτής της χώρας.

Για ακόμα μια φορά θα κληθούμε να συγκρουστούμε ιδεολογικά με όσους θέλουν να παραμείνουμε Σοβιετία , γιατί η επόμενη μέρα θα είναι σκληρή για κράτη που θεωρούν πως μπορούν να βάζουν σε τέτοια περιπέτεια ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ψέματα τελειώσαν ακόμα και για τους ιερείς που πρέπει να αποφασίσουν σε ποιο "Θεό" πιστεύουν. Γιατί προφανώς και δεν είναι ηθικό να ζεις με τα φάρμακα του δυτικού κόσμου και να συκοφαντείς αυτόν ως αιτία κάθε κακού.

ΥΓ: Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν νέα μέτρα από τις κυβερνήσεις κρατών - μελών της Ε.Ε γαι την αντιμετώπιση της πανδημίας και καλό θα είναι να πρυτανεύσει η λογική αφού δεν νοείται να υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα σε φίλους και συμμάχους!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...