Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό ........



  • Με έκπληξη διαβάσαμε πως κάποιοι θεωρούν πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος  Ηλιούπολης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης. Το διαβάσαμε συγκεκριμένα στο νέο  site του Άγγελου Κάνδηλα ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Δεν γνωρίζουμε από που αντλούν την "έγκυρη" πληροφόρησή τους αλλά σε εμάς δεν φαίνεται πιθανό πως θα ήθελε ο αδελφός του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη να μπει σε περιπέτειες. Άλλωστε το γεγονός που περιγράφει το ρεπορτάζ προφανώς και δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως αφού το κάθε μέλος της διοίκησης ακολουθεί την δική του επικοινωνιακή πολιτική και έως τώρα δεν έχουμε δει καμία σημαντική διαφοροποίηση του κ. Γεωργάκη στις αποφάσεις της διοίκησης και σε ένα πρόγραμμα που έχει από κοινού αποφασιστεί από τα μέλη προεκλογικά. 

Βέβαια επειδή σε αυτή την πόλη οι διασπάσεις παρατάξεων είναι σύνηθες φαινόμενο εμείς δεν αποκλείουμε πως στο μέλλον και σίγουρα όχι στις εκλογές του 2023 ο κ. Γεωργάκης ίσως επιλέξει άλλον ρόλο για τον εαυτό του. Κρατάμε μόνο πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν ασχολήθηκε με το εν λόγω δημοσίευμα και βέβαια εάν τελικά ο κ. Γεωργάκης πάρει θέση ευθύνης π.χ να γίνει αντιδήμαρχος θα πρέπει στο μέλλον να ανακαλύψει κάποιο "σκάνδαλο" για να έχει κάποια τύχη στις κάλπες. Εάν ακολουθήσει την "πεπατημένη" πως φεύγω γιατί ο δήμαρχος είναι αυταρχικός θα χαρίσει άλλη μια τετραετία στον Γιώργο Χατζηδάκη για τον οποίο έχει πει τα καλύτερα λόγια προεκλογικά το 2019 ενώ πουθενά δεν θα βρει κάποιος κάποια ΔΗΜΟΣΙΑ δήλωσή του διαφωνίας για την πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση του δήμου. Η δική μας εκτίμηση είναι πως ο κ. Σταύρος Γεωργάκης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023 και φυσικά μένει αυτό να το δούμε σε 2 χρόνια από τώρα! 

  • Η πόλη στολίστηκε καλύτερα από πέρισυ και φυσικά με 74.000 ευρώ εμείς δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο. Όσοι θεωρούν πως με ευτελή ποσά γεμίζει φώτα και λαμπιόνια η πόλη ας θυμηθούν τους στολισμούς από το 1979έως και το 1990 γιατί μάλλον ήρθαν χθες σε αυτή την πόλη. Βλέπεται τότε τα λεφτά πήγαιναν για την στήριξη των "συντρόφων" και για τις "λαϊκές" συνοικίες που δεν είχαν ούτε αποχέτευση! Απλώς σήμερα κάποια απολειφάδια που ήταν υποψήφιοί τους νομίζουν πως ξεχάσαμε πως είχαν καταντήσει την πόλη και πως μείναμε πίσω σε σχέση με όλους τους δήμους της Αττικής. Τι άφησαν φεύγοντας από τον δήμο μας; Ελλείμματα και φυσικά υπαλλήλους με μοναδικό τους κριτήριο επιλογής την ΠΙΣΤΗ στον κομμουνισμό και την "αλληλεγγύη" και προπάντων την ΠΙΣΤΗ σε ΜΥΘΟΥΣ για ανύπαρκτους αγώνες που τιμώνται από όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα γιατί χρεοκοπήσαμε. Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε που είχε πει πολύ ορθά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εμείς ως τοπική κοινωνία αποφασίσαμε και στις εκλογές του 2019 πως θέλουμε να βουλιάξουμε για να μην χάσουν την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ τους όσοι κάθε φορά που τους ασκούμε κριτική ελλείψει επιχειρημάτων μας κατατάσσουν στην κατηγορία του τρελού! Αλλά από μικρό και από "τρελό" μαθαίνεις την ΑΛΗΘΕΙΑ.

  • Δεν είδαμε ευχές για τα Χριστούγεννα από όσους διαχρονικά παλεύουν για το ΚΑΚΟ της πόλης. Προφανώς για αυτούς δεν γεννήθηκε κανένας ΣΩΤΗΡΑΣ. Αναμένουν τον "Μεσσία" της πόλης με τα κοινά χαρακτηριστικά των κόκκινων και των μαύρων φασισμών. Το κυριότερο η προσπάθεια απαξίωσης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος αφού τα δικά τους καθεστώτα προφανώς και δεν είχαν ποτέ ΕΛΕΥΘΕΡΟ τύπο για να τους χαλάει την αυταπάτη τους για τους δήθεν σοσιαλιστικούς "παραδείσους".

  • Δεν βάζουμε σήμερα Σάββατο τις θέσεις της alexa.com για να μην στεναχωρήσουμε τους κατά φαντασίαν πρώτους! Υπομονή έως το επόμενο Σάββατο να τους έχουν περάσει ακόμα και όσοι υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή υβρίζουν το πρώτο διαδικτυακό μέσο της πόλης. 

  • Να ευχηθούμε και εμείς στη νέα διοίκηση να έχει ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ στις επιλογές της και  έως το τέλος της θητείας της να έχει φροντίσει να έχουμε ηλεκτροφωτισμό , νέο νεκροταφείο για την πόλη και νέα εκκλησία στον Προφήτη Ηλία. Να της ευχηθούμε επίσης να εγκαταλείψει τις αυταπάτες για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό , και να αλλάξει συνταγή σε πράγματα που δεν θα αλλάξουν όσο θεωρεί ΠΑΝΑΚΕΙΑ τον κρατισμό. Μπήκε ο ιδιώτης και έβαλε μπασκέτες σε μια μέρα εάν το έκαναν οι υπάλληλοι του δήμου μας θα περιμέναμε να το δούμε στα τέλη του 2023! 

  • Οι "ενεργοί" πολίτες καλό θα είναι να μην κάνουν το εμβόλιο για την covid-19 , θα αλλάξει το dna τους και θα βλέπουν Μωϋσή τον Κυριάκο Μητσοτάκη .... Να μην καταντήσουν και αυτοί ουρά των "συστημικών" ΜΜΕ θα είναι κρίμα! 
Διαβάστε και τι είχαμε γράψει εδώ προεκλογικά το 2019 γιατί κάποιοι ξεχνάνε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...