ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Σταύρος Γεωργάκης είναι με το ΕΝΑΚ και εμείς φοβηθήκαμε μήπως ήταν με τον Χατζηδάκη!!!!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ο Σταύρος Γεωργάκης είναι με το ΕΝΑΚ και εμείς φοβηθήκαμε μήπως ήταν με τον Χατζηδάκη!!!!

ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΚ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ; - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ! 
Στην χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων του ΕΝΑΚ μάθαμε πως ο Σταύρος Γεωργάκης ( ο αδελφός του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη) είναι ΕΝΑΚ!!! Δηλαδή λογικά και ο αδελφός του στις προηγούμενες εκλογές στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Πανταζόπουλου. Λογικό θα πείτε αφού ο Γιώργος Χατζηδάκης ήταν ο κολλητός του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. 



Δηλαδή ο Βασίλης βγήκε κόντρα στο παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ που δεν τον έκρινε ικανό για επικεφαλή παράταξης. Τα αποτελέσματα δεν θέλω να τους τα θυμίσω μήπως και στεναχωρηθούν. Πάντως πως θα γίνει διοίκηση δεν μπορώ να καταλάβω στην πόλη μας.

Με βάση την λογική και την αίσθηση που έχω από την επαφή μου με τον κόσμο η πρώτη παράταξη σε ψήφους θα είναι και αυτή την φορά αυτή του νυν δημάρχου, μετά γίνεται ένα ντέρμπι για την δεύτερη θέση αλλά πάντως αυτοί που αύριο θα συνεργαστούν αλληλοβρίζονται και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα περνάει ΤΙΠΟΤΑ αφού έχουν άλλη πολιτική οι δημοτικές παρατάξεις που θα είναι μέσα στην πρώτη τριάδα. Θα είναι μια διοίκηση όπου ο ένας θα "εκβιάζει" τον άλλο και το αποτέλεσμα θα είναι η πόλη μας να πάει χρόνια πίσω.

Όπως σας έχουμε πει στηρίζουμε μεμονωμένους υποψήφιους (όπως βλέπετε όχι όλοι κεντροδεξιοί) με την ελπίδα πως θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δημοτικοί σύμβουλοι με ΑΠΟΨΗ που δεν θα ψηφίζουν ότι τους λέει ο επικεφαλής εάν δεν το θεωρούν σωστό. Έτσι βέβαια δεν "κυβερνιέται" μια πόλη αλλά μπορούν να εξοικονομηθούν κάποιες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο και να μην πηγαίνουν για πράγματα που δεν έχουν κανένα όφελος για όλους εμάς. Μπορεί να μην καταφέρουμε και τίποτα μπορεί και να καταφέρουμε πολλά.

Εμείς πάντως θα σας πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιους δεν θέλουμε στο τιμόνι της πόλης όχι σαν κάτι άλλους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους . Άλλωστε είπαμε θα στεναχωρήσουμε πολλούς σε αυτή την προεκλογική περίοδο , όχι για να κάνουμε το γούστο μας αλλά για να αποτρέψουμε ( ένα μικρό ιστολόγιο είμαστε χωρίς απήχηση όπως λένε οι "άσπονδοι φίλοι " μας άρα γιατί φοβούνται;) να δούμε και πάλι σε θέσεις κλειδιά όσους για δεκαετίες έκαναν καριέρες πουλώντας ψέματα και φορτώνοντας χρέη τον δήμο μας.

Εάν είχαν κάνει την "κάθαρση" όπως τους λέγαμε τώρα δεν θα είχαμε πολλούς από τους υποψηφίους που δεν σεβάστηκαν τα χρήματά μας, και εάν οι επικεφαλής έλεγαν την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ για θέματα που θεωρούν ταμπού δεν θα είχαμε τώρα όλους αυτούς τους "μαχητές" για την Δημόσια περιουσία που τώρα πρέπει να περάσει στα χέρια του δήμου για να έχουν κάποιοι σανό να πουλάνε στους ψηφοφόρους.

Σαράντα χρόνια "πάλευαν" να την αρπάξουν από τους Νασταίους , άλλα τόσα θα "παλεύουν" να την πάρουν από την ΕΤΑΔ και ο σανός θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν αφελείς που δεν καταλαβαίνουν πως ήταν πιο εύκολο και σίγουρα πιο ωφέλιμο για τον δήμο να είχαν έρθει σε συνεννόηση οι προηγούμενες διοικήσεις με τους Νασταίους για να είχε και κάτι σήμερα κατοχυρωμένο ο δήμος μας. Όμως τα ήθελαν όλα λες και τους ανήκαν και κινδυνεύουν να μην τους μείνει ΤΙΠΟΤΑ. Οι δημότες μας δεν είχαν κανένα όφελος μέχρι τώρα από τα τόσα ακίνητα. Τα παιδιά των περισσοτέρων μένουν εκτός παιδικών σταθμών αφού προτίμησαν να φτιάξουν Μουσεία αντί να εξασφαλίσουν δομές πρώτης ανάγκης.

 Και βέβαια ότι έχει γίνει σε αυτή την πόλη το έχουμε χρυσοπληρώσει αφού όλοι μας όλοι ήταν της άποψης πως πρέπει όλα να τα κάνει το κράτος. Ακόμα και σήμερα μετά την χρεοκοπία κανείς δεν έχει πάρει το μήνυμα πως το κράτος και οι υπάλληλοι του μας βούλιαξαν. 

Ένα κράτος που για τους περισσότερους από εμάς δεν προσφέρει παρά ψίχουλα ως παροχές και οι υπηρεσίες του ήταν πάντα κατώτερες των περιστάσεων. Τελικά όσα μνημόνια και να περάσουμε δεν λέμε να αλλάξουμε και έτσι αργή ή γρήγορα θα χρεοκοπήσουμε και πάλι.

Ειλικρινά παρακολουθώντας την προεκλογική περίοδο στην πόλη μας , ξέρω σίγουρα πως δεν υπάρχει σωτηρία όσο οι πολίτες δεν είναι ενημερωμένοι , ψηφίζουν με βάση το προσωπικό τους συμφέρον και δεν βλέπουν πως κάνοντας τα ίδια λάθη θα έχουμε και πάλι τα ίδια αποτελέσματα.

Θα συνεχίσουμε με πολλές αναρτήσεις σήμερα γιατί έχουμε χρόνο για αυτό μείνετε συντονισμένοι έρχονται εκτός από κείμενα με άποψη και πολλά ρεπορτάζ για πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν φτάσετε στην κάλπη. 

ΥΓ: Μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζετε για να το πω κομψά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: