Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Πλήρης αδιαφορία από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας για το αίτημα του συνδημότη μας κ. Γεώργιου Μινάρδου



 Καμία αντίδραση δεν είχαμε έως χθες αργά το βράδυ στο θέμα που σας παρουσιάσαμε χθες σχετικά με τον αναξιοπαθούντα συνδημότη μας κ. Γεώργιο Μινάρδο ( διαβάστε εδώ). 

Για πολλοστή φορά διαπιστώνεται έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας από αυτούς που το 2015 χόρευαν στις πλατείες και "έσχιζαν" τα μνημόνια της υποταγής. 

Η αποικία χρέους προφανώς και δεν είναι πλέον εύηχο σύνθημα για όσους επί 4,5 χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να ορθοποδήσει οικονομικά η ελληνική κοινωνία. 

Και μπορεί η διοίκηση να επαίρεται για τους νομικούς της συμβούλους και για την βοήθεια που προσφέρει στους συνδημότες μας για τους πλειστηριασμούς και άλλα εύηχα για δήθεν περιουσίες του Δημοσίου που θα γίνουν δημοτικές! αλλά στην πράξη οι κοινωνικές της δομές λειτουργούν σαφέστατα χειρότερα από ότι συνέβαινε επί διοικήσεως Βασίλη Βαλασόπουλου.  

Βλέπετε στην διοίκηση αρέσκονται αυτή την περίοδο να κατηγορούν μια κυβέρνηση που θα λύσει έτσι και αλλιώς το θέμα απλώς ήταν για τους αιθεροβάμονες συνδημότες μας να κατανοήσουν πως πρέπει να επιλέγουν ανθρώπους των έργων και όχι "αλληλέγγυους" με τα λεφτά μας. 

Το θέμα που κοινοποιήθηκε αρχικώς σε ομάδες του facebook της πόλης μας καταδεικνύει και την υποκριτική ευαισθησία όσων τάχα ενεργών πολιτών θεωρούν πως η κριτική τους στην κυβέρνηση τους απαλλάσσει από τις δικές τους διαχρονικές ευθύνες ως πολίτες. 

Εμείς απόλυτα καθαροί με τις επιλογές μας και βέβαια το μόνο μέσο που το 2019 σας πρότεινε να μην φέρεται σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που είχαν δείξει πως λαϊκίζουν δεν περιμέναμε προφανέστατα από όσους στήριξαν λαϊκιστές όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας να βοηθήσουν έναν μη ψηφοφόρο τους, χωρίς πρώτα να γίνουν αρνητικό θέμα. 

Το θέμα φυσικά και δεν είναι "εμπορικό" αφού ο κ. Γιώργος είναι ένας από τους 300 περίπου που "βοηθιούνται" από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας που δεν είχε ούτε δύο τόνους τρόφιμα να μοιράσει κατά την εορταστική περίοδο όταν όλοι οι όμοροι δήμοι μας ανέβαζαν και διαφήμιζαν τους χορηγούς τους που ήταν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και όχι βέβαια πρόεδροι σωματείων που πολεμούν την Αστική Δημοκρατία που τους ανέχεται. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή έτσι και αλλιώς στους ΟΤΑ θα μπει τάξη από την εξαίσια επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του αγωνιστή Μάκη Βορίδη τους αφήνουμε να αναλογιστούν την διαχρονική τους προσφορά στην πόλη όπως φυσικά ευθέως κατηγορούμε και όλες και όλους εσάς που με την ψήφο σας δώσατε θέσεις ευθύνης σε όσους έχουν κάνει επάγγελμα τον λαϊκισμό και την "αλληλεγγύη" αλλά στην πράξη αποδεικνύονται αναποτελεσματικοί για τα καθήκοντά τους. 

Το θέμα εάν και θα λυθεί θα παίζει σε εμάς αφού και η αντιπολίτευση αρέσκεται σε φληναφήματα και επαίνους σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν και θεωρεί πως μπορεί σε συνθήκες Δημοκρατίας να φιμώσει "ενοχλητικές" για την υποκρισία τους φωνές. 

Και βέβαια θα είχαν πετύχει χρόνια να μας φιμώσουν με τους "εξαίρετους" νομικούς τους εάν είχαν καταφέρει να ελέγχουν όλους τους αρμούς της Εξουσίας όπως έλεγε και η κ. Μπαζιάνα. 

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις ατέρμονες προσπάθειές τους να φιμώσουν όσους είναι στο πλευρό όσων διαχρονικά τους ταΐζουν και μας ταΐζουν ως ελληνική κοινωνία. Οι "παρένθετοι" εάν δεν υπήρχαν δεν θα είχαμε περιστατικά όπως του κ. Γιώργου στη χώρα μας αφού στήριξη πάντα είχαμε και θα έχουμε, διοικήσεις να μεταρρυθμίσουν ένα ΑΝΙΚΑΝΟ κράτος δεν είχαμε και ευελπιστούμε πως θα έχουμε μετά την υπογραφή ακόμα ενός μνημονίου και την αναγκαία επίβλεψη όσων μας κατέστρεψαν. 

Η ενδικοφανής προσφυγή του κ. Μινάρδου κατά της ΔΟΥ Ηλιούπολης προφανώς και θα κατατεθεί και αρμόδια να αποφασίσει θα είναι η Διεύθυνση επίλυσης διαφορών της ΑΑΔΕ αφού ο νομοθέτης είχε προβλέψει πως λάθη γίνονται και στις "καλύτερες" οικογένειες για να μην πω κάτι βαρύτερο. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...