ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Υπάρχει κοινωνική υπηρεσία στο δήμο Ηλιούπολης; Και εάν ναι γιατί δεν βοηθάει τον άρρωστο συνδημότη μας κ. Γεώργιο Μινάδρο;

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Υπάρχει κοινωνική υπηρεσία στο δήμο Ηλιούπολης; Και εάν ναι γιατί δεν βοηθάει τον άρρωστο συνδημότη μας κ. Γεώργιο Μινάδρο;



 Μια ιστορία από αυτές που μας κάνουν να γινόμαστε σκληροί με όσους μάλλον θεωρούν πως μας κοροϊδεύουν. Μετά την παταγώδη αποτυχία των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Βύρωνα αλλά και εν γένει του Κράτους Πρόνοιας ,στην πόλη μας εκτυλίσσεται μια υπόθεση που αρχικώς φαίνεται απλή αλλά δεν είναι. 

Και επειδή βέβαια ο δήμος Ηλιούπολης διαφημίζει εδώ και καιρό τις νομικές γνώσεις των νομικών συμβούλων του σε διάφορα θέματα ας δει τι μπορεί να κάνει και με την περίπτωση μιας οικογένειας την οποία η κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας γνωρίζει. 

Το τηλέφωνο του κ. Γεώργιου Μινάδρου είναι το 6939-318210 και παρόλο που συνδημότισσά μας έκανε το πρόβλημά του γνωστό σε ομάδες της πόλης ουδείς νομικός δεν έχει ενδιαφερθεί να του κάνει την αίτηση που χρειάζεται για να κάνει προσφυγή κατά απόφασης της ΔΟΥ Ηλιούπολης για ένα θέμα που δεν θα μπούμε στην ουσία του τώρα αλλά όταν έχουμε στα χέρια μας τα απαραίτητα έγγραφα. 

Ο αναξιοπαθούντας συνδημότης μας κ. Μινάδρος έχει την βοήθεια της Ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου και με μεγάλη δυσκολία τα βγάζει πέρα ώστε να μπορεί να πληρώσει κάποιον  ειδικό για να του κάνει την ένσταση που χρειάζεται. 

Έχει σχετική βοήθεια και από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας , επομένως  είναι γνωστός στις κοινωνικές υπηρεσίες  και θεωρούμε πως θα βοηθηθεί και από την νομική υπηρεσία που ετοιμάζεται να τα βάλει με το Κράτος για την Δημόσια περιουσία που πρέπει να γίνει όπως ισχυρίζονται πλέον δημοτική! 

Ας ξεκινήσουν με κάτι πιο απλό ,με την ένσταση στη ΔΟΥ Ηλιούπολης του συνδημότη μας κ. Μινάδρου, που όπως ισχυρίζεται έχει κάνει λάθος στην περίπτωσή του. Η προθεσμία υποβολής έντασης λήγει σε τρεις μέρες και έτσι εάν θέλουν να τον βοηθήσουν πρέπει να τον καλέσουν σύντομα. 

Εδώ δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε 40 χρόνια για να πετύχουμε να κερδηθεί η δημόσια περιουσία που κατέληξε στην ΕΤΑΔ αλλά για κάτι εμφανώς πιο απλό θα πρέπει να κινηθούν πιο άμεσα. 

Ο χρόνος τρέχει και ο συνδημότης μας προφανώς και δεν έχει άλλο μέσο και καμία άλλη δυνατότητα παρά την προβολή του θέματος που για αυτόν είναι "βουνό".  

Και βέβαια εμείς θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα του αρνιόμασταν το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει ένα θέμα που κανονικά θα έπρεπε να προβληματίσει όλες και όλους μας. 

Πόσοι άραγε να είναι στην θέση του συνδημότη μας που δεν έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί κάπου στερούμενος χρημάτων; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: