Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ραδιενεργός επιστημονικός αναλφαβητισμός

    

Το εξαιρετικό βίντεο ως απάντηση στους δήθεν ενεργούς αλλά στην ουσία συνωμοσιολόγους της πόλης μας ανακάλυψε ένας δημότης μας που πιστεύει στην ΛΟΓΙΚΗ και φυσικά που είναι περισσότερο ενεργός από όσους αυτοδιαφημίζονται ως τέτοιοι. Έναν συνδημότη μας που ούτε εμείς ΔΕΝ προβάλλαμε όταν το χρειάζονταν για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος αφού προφανώς και δεν γνωρίζαμε τις απόψεις του. Παρακολουθούμε εδώ και καιρό διαδικτυακά τον κ.  Χάρη Χατζηγρηγορίου και βλέπουμε πως κινείται με συνέπεια και χωρίς λαϊκισμούς μέσα  σε μια κοινωνία υποκριτική που θέλει την συνωμοσία της για να νιώσει πως "αντιστέκεται" στα "σκοτεινά" σχέδια όσων θέλουν να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Τι είναι αυτή και τι πρεσβεύει ,ας σας εξηγήσουν όσοι θεωρούν πως "πολεμώντας" την εντός ή εκτός εισαγωγικών θα χτίσουν πολιτικές καριέρες όπως άλλωστε έχτισαν όσοι έσχιζαν τα μνημόνια ή όσοι από το 1981 μας "έβγαζαν" από την τότε ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ!

 
"Ψεκασμένες" αντιλήψεις και μη επιστημονικές αναπαράγουν δυστυχώς και τοπικά ΜΜΕ δημιουργώντας επιστημονικά αναλφάβητους που οδηγούνται σε διαμαρτυρίες εναντίον κάθε θετικής εξέλιξης για την κοινωνία μας.

Και βέβαια και η Εκκλησία δεν είναι άμοιρη ευθυνών ,το είδαμε και πρόσφατα όταν εκπρόσωποί της  θεώρησαν πως δικαιούνται να παίζουν με την υγεία των πιστών. 

Και φυσικά νωρίς σας είχαμε καταδείξει αντιεπιστημονικές απόψεις από δήθεν ειδικούς που θέλησαν να σας παραπλανήσουν με άρθρα τους σε τοπικά ΜΜΕ . Ατυχώς και για πολιτικά πρόσωπα της πόλης εμμένουν στον επιστημονικό τους αναλφαβητισμό και για αυτό το site τους εξακολουθεί και βρίσκεται σε θέση πολύ χαμηλή όσον αφορά την επισκεψιμότητα. Βλέπετε έχουμε χαλάσει την "πιάτσα" και για τον λόγο αυτό δεχόμαστε διαδοχικές επιθέσεις με όσους θεωρούν πως πουλώντας σανό θα καταλάβουν εκ νέου θέσεις ευθύνης!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...