ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : O Aris Andrikopoulos που διαδίδει fake news για την επιβλαβή ακτινοβολία από το ΚΥΤ του Υμηττού βγάζοντας όλους τους Έλληνες επιστήμονες "τρελούς" που λένε ακριβώς το αντίθετο νιώθει πως στοχοποιείται

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

O Aris Andrikopoulos που διαδίδει fake news για την επιβλαβή ακτινοβολία από το ΚΥΤ του Υμηττού βγάζοντας όλους τους Έλληνες επιστήμονες "τρελούς" που λένε ακριβώς το αντίθετο νιώθει πως στοχοποιείται



 Δεν ξέρουμε εάν ο Ελληνικός στρατός έχει την ατυχία να τον υπηρετεί ένας "ψεκασμένος" που διαδίδει ΨΕΥΔΗ στις σελίδες των συνήθως υπόπτων υβριστών μας. Αυτό που ξέρουμε είναι πως δεν θα τον υπηρετεί για πολύ γιατί υποδείξεις από "ψεκασμένους" και κατά τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη ως μέσο δεν δεχόμαστε. 

Όσο αναζητεί τα δικά μας επαγγελματικά "παράσημα" ας μας υποδείξει τα δικά του ο αμόρφωτος αυτός που δεν δέχεται τις μετρήσεις του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και βγαίνει και γράφει παπαρολογίες στο διαδίκτυο σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να τρομάξει την τοπική κοινωνία για ένα θέμα που έχει ΛΥΘΕΙ εδώ και 20 και πλέον χρόνια. 

Το ό,τι φιλοξενεί τις ασυναρτησίες του η ομάδα της κ. Ευαγγελία Διαμαντή δεν μας κάνει καμία εντύπωση αφού οι φαντασίες της για ασθένειες , και για τάχα απέχθεια της τοπικής κοινωνίας απέναντι στο ιστολόγιό μας είναι ενδεικτικές της κατάστασής της. 

Το πρώτο ιστολόγιο της πόλης προφανώς και δεν διαβάζεται παρά μόνο επειδή ξεσκεπάζει και φέρνει στην δημοσιότητα όλα τα ψεύδη που διαδίδουν κάποιοι που αναζητούν καρέκλες χωρίς να της αξίζουν. 

Δύο φορές οι δημότες μας έδειξαν πια "φτύνουν" με την ψήφο τους κ. Διαμαντή και σας στέρησαν την δυνατότητα να συμμετέχετε στο δημοτικό συμβούλιο. Για τον λόγο αυτό σταματήστε να συκοφαντείτε ένα τοπικό ΜΜΕ αφού ό,τι και να κάνετε κανένα άλλο μέσο ούτε καν του συγγενή σας δεν υιοθετεί τις απόψεις σας και δεν παρουσιάζει τις φαντασίες σας. Ακούστε κανένα τραγουδάκι και μείνετε εκεί όσο εμείς με στοιχεία αποδεικνύουμε την υποκρισία όλων σας. 

Μέρα που είναι θα περιμέναμε καμία αναφορά για τον "φίλο" σας τον Δημήτρη Παρρά αντί αυτού διαβάσαμε στην ομάδα την οποία διαχειρίζεστε τις ανοησίες ενός φαντασμένου.


Ο κ. Ανδρικόπουλος προφανώς και δεν είδε τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και την επίθεση αυτών των γυναικών προς το πρόσωπο μιας αλλοδαπής νόμιμα εργαζόμενης , δεν είδε τον ΦΑΣΙΣΜΟ του Δήμου και των Μωραίτηδων δεν είδε τις ανυπόστατες κατηγορίες της κ. Διαμαντή προς το πρόσωπό μου. Δεν είδε καν πως τον "άδειασαν" από την παράταξη που πήγε να προσκολληθεί όταν τους ενέπλεξε με τις δήθεν "επιστημονικές" του εκτιμήσεις για την επιβλαβή τάχα ακτινοβολία του ΚΥΤ και τις πιθανές παθήσεις αυτής. Γιατί φυσικά και η ακτινοβολία του ΚΥΤ είναι στα επιτρεπτά όρια και κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα λειτουργίας και όλες οι κυβερνήσεις που το διατήρησαν σέβονται περισσότερο την υγεία των δημοτών μας από τους δήθεν "Μεσσίες" που λαϊκίζουν εις βάρος όλων μας. Δεν ξέρει και ελληνικά ο κ. Ανδρικόπουλος και το πόρνες στην ψυχή το μεταφράζει κατά το δοκούν. Δεν βλέπει πως η πόρνη στην ψυχή κ. Σούλα Μανώλη διαδίδει ανυπόστατες φήμες ( σαν τις δικές του για το ΚΥΤ) και θίγει την ΤΙΜΗ και την ΥΠΟΛΗΨΗ μιας αλλοδαπής γυναίκας που ούτε καν γνωρίζει. Ό,τι στοιχεία έχει η κ. Μανώλη η οποιαδήποτε άλλη ας τα βγάλει μην τα κρατάει για την κρύψει την δική της ανηθικότητα. Εδώ μιλάμε με στοιχεία και προφανώς ελλείψει αυτών καταφεύγουν σε αναπόδεικτες συκοφαντίες. 

Ο διαδίδω μονίμως fake news κ. Ανδρικόπουλος θεωρεί πως περιτριγυρισμένος από κόκκινους και μαύρους φασίστες θα σωθεί από την δική μας κριτική που γίνεται με γνώμονα την προάσπιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ συμφέροντος. 

Μάλιστα εάν ήταν στρατιωτικός θα γνώριζε  πως καμία κυβέρνηση δεν θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών ,και όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές η απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό και η σχετική απόφαση του ΣτΕ αφορά αποκλειστικά πως βρίσκεται μέσα στη Β' Ζώνη Υμηττού όπως και δεκάδες άλλα κτίρια ή και εκατοντάδες και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση στην επικινδυνότητα της ακτινοβολίας που εκπέμπει και είναι μέσα στο πλαίσιο που καθορίζουν οι Ευρωπαϊκοί κανόνες ασφαλείας. 

Τα έχουμε γράψει ,έχουμε ανεβάσει και την σχετική απόφαση αλλά ο ίδιος εμμένει στις "ψεκασμένες" απόψεις του περί επικινδυνότητας.

Όποιος θεωρεί επικίνδυνο το ΚΥΤ μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να αποφανθεί εκ νέου τώρα που όπως όλα δείχνουν πως η τάση του ΚΥΤ θα αυξηθεί και άρα και ο "κίνδυνος" για την υγεία όσων συγχρωτίζονται με τους αρνητές της μάσκας σε μια πανδημία αλλά θέλουν και να αφήσουν την πόλη μας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για να χτίσουν πολιτικές καριέρες. 

Αυτά προς το παρόν γιατί σήμερα είναι για εμάς μέρα μνήμης ενός συναγωνιστή και δεν θα χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας για να απαντάμε σε διάφορους υβριστές μας. Άλλωστε ο κ. Ανδρικόπουλος αρχικώς όπως θα δείτε είχε δει την ρατσιστική επίθεση και πήρε θέση διαδικτυακά στο facebook αλλά μετά ως  κωλοτούμπας άλλαξε στάση αφού οι μόνοι που υπηρετούμε σταθερά Αρχές και Αξίες είμαστε εμείς και όχι οι κρατικοδίαιτοι και οι βολεμένοι που τους φταίνε τα ΜΜΕ επειδή καταδικάζουν απερίφραστα τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Ας παραγγείλουν καμία νέα έρευνα στον Δημόκριτο να αποφανθεί εκ νέου, και ας αφήσουν τους ειδικούς να εκφέρουν απόψεις και όχι πολίτες που δεν έχουν καμία γνώση για τις επιπτώσεις που έχει η ακτινοβολία στην υγεία μας. 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το site City Of Hlioupolis του Γαβριήλ Αραμπατζή το οποίο και είχε φιλοξενήσει άρθρο του Άρη Ανδρικόπουλου που ενέπλεκε τα προβλήματα που δημιουργεί η ακτινοβολία με το ΚΥΤ στον Υμηττό που λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια σεβόμενο όλους τους κανόνες ασφαλείας για την υγεία των πολιτών μας με καρκίνους!  Η εισαγωγή του κ. Ανδρικόπουλου γιατί όλο το υπόλοιπο είναι "κλεμμένο" ήταν η ακόλουθη. 


Και φυσικά ο "ψεκασμένος" και άχρηστος κατά δήλωσή του καραβανάς δεν φτάνει που τρομάζει με τις ασυναρτησίες τους και τις "τρέλες" του την τοπική κοινωνία μιλώντας στο κείμενο για καρκίνους θεωρεί πως είμαστε κατά φαντασίαν δημοσιογράφοι αφού προφανώς και ό,τι έχουμε δουλέψει κοντά στους κορυφαίους Έλληνες δημοσιογράφους το αποκρύπτει για να νιώσει σημαντικός ο ίδιος. Από τότε είχαμε τονίσει το λάθος της σελίδας του κ. Αραμπατζή που βέβαια και για αυτούς τους λόγους βρίσκεται στην θέση 7.982 στην Ελλάδα γεγονός που αποδεικνύει την χαμηλή επισκεψιμότητα που έχει . Κρίμα για τον Αραμπατζή πάντως ο συγχρωτισμός με "ψεκασμένους" συνδημότες ελπίζουμε να έχει δει πως ο συγκεκριμένος είναι και υβριστής του κόμματος στο οποίο ανήκουμε. Εκτός και εάν ο Αραμπατζής άλλαξε κόμμα και δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Αφιερώνουμε στους "ψεκασμένους" την απόφαση του ΣτΕ 1672/2005 όπου φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται πως το ΚΥΤ προκαλεί πρόβλημα στην υγεία των δημοτών μας

Δεν του αρέσει ο Άδωνις του καραβανά όπως βλέπετε . Θέλει χιλιάδες ΜΕΘ για να χρεοκοπήσει πιο γρήγορα το κράτος. Γιατί ΜΕΘ σημαίνει χιλιάδες νέοι γιατροί σε ένα Σύστημα Υγείας μιας χρεοκοπημένης χώρας που πληρώνει για να πάμε στον τομέα του πάνω από 60.000 ενστόλους αφού ως γνωστόν έχουμε γείτονες που ατυχώς για εμάς είναι και αυτοί μέλη του ΝΑΤΟ. 

Ας είναι καλά λοιπόν το ΝΑΤΟ που ανέχεται τις "κοκορομαχίες" μας και που αργά ή και πολύ γρήγορα θα επιβάλει την δική του ατζέντα αφού άλλωστε είναι ο μοναδικός παράγοντας σταθερότητας σε ένα κόσμο που ακόμα δεν έχει λύσει βασικά θέματα για την ύπαρξή του. 

Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα λυθούν χρόνια προβλήματα ,γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει πως τολμά να λύσει θέματα που τόσες άλλες δεν ακουμπούσαν μη τυχόν και στεναχωρήσουμε τους Σταλινοφασίστες και τα φερέφωνά τους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: