Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ας βοηθήσουμε όλες και όλοι για να αλλάξει η εικόνα και ας αφήσουμε τις μικροπολιτικές και τις αμπελοφιλοσοφίες - Ο Κόκλας το παλεύει το θέμα είναι τι κάνουμε ΟΛΟΙ εμείς




Το πρωί η Δημοτική Αστυνομία κλήσεις και  το βράδυ ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κόκλας ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ με την βοήθεια φίλων του  Εθελοντών. Μια δράση αξιέπαινη  που πρέπει να γίνεται συνεχώς και  όχι μόνο 3 Δεκεμβρίου.




Ο Παναγιώτης Κόκλας έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό για τις δράσεις που κάνει για να βελτιώσει τα κακώς κείμενα της πόλης μας. Στους τομείς ευθύνης που του έχουν ανατεθεί δεν μένει στα λόγια αλλά παράγει έργο και για τον λόγο αυτό έχει γίνει πολλές φορές "στόχος" όσων δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη. 

Το ιστολόγιο μας προβάλλει τις δράσεις του που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία προς ΘΕΤΙΚΗ κατεύθυνση και χαίρεται που υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις που δρουν και δεν αρέσκονται στα μεγάλα και πολλές φορές ψεύτικα λόγια. 

Ο Παναγιώτης έχει έμπρακτα αποδείξει πως ακούει τους δημότες μας αλλά και τους στενοχωρεί όταν πρέπει να δράσει για το κοινό καλό. Και αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα άτομα με ειδικές δεξιότητες όπως μας αρέσει να αποκαλούμε εμείς τα ΑμεΑ να μην μένουν κλεισμένα στα σπίτια τους αλλά να έχουν πρόσβαση σε όλα τα σημεία της πόλης. 

Οι φωτογραφίες με αυτοκίνητα παρατημένα πάνω σε πλακίδια όδευσης τυφλών στα πεζοδρόμια της πόλης πρέπει να εκλείψουν και όπου οι νουθεσίες δεν πιάνουν επιβάλλεται το διοικητικό πρόστιμο. 

Όλοι μπορούμε να κάνουμε την γαϊδουριά αλλά πρέπει να παραδεχόμαστε το λάθος μας και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την κλήση αφού η πόλη δεν θα αλλάξει με ευχολόγια και πρέπει επιτέλους να συνεισφέρουμε θετικά στο έργο της δημοτικής αστυνομίας που δεν μπορεί προφανέστατα να είναι μονίμως από πίσω μας για να μην παρατάμε το αμάξι όπου γουστάρουμε. 

Εμείς ως ιστολόγιο δεν πιστεύουμε στα "θαύματα" και κυρίως δεν στηρίζουμε όσους δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Λάθη κάνουν όσοι ενεργούν και φυσικά οι υποδείξεις έχουν και παιδευτικό χαρακτήρα σε όσους όμως θέλουν να μάθουν και κυρίως να λέγονται άνθρωποι. 

Εάν και δεξιό ιστολόγιο έχουμε αναφερθεί πολλάκις φορές στα κακά των ενστόλων αλλά είμαστε στο πλευρό τους όταν εφαρμόζουν χωρίς διακρίσεις τον Νόμο. 

Στη δική μας αντίληψη δεν έχει πέσει διάκριση και όλα τα οχήματα γράφονται από το ολιγάριθμο προσωπικό της δημοτικής μας αστυνομίας και αναμένουμε να συνεχίσουν έτσι έως ότου η εικόνα αλλάξει. 

Φίλες του ιστολογίου κατέγραψαν και μας έστειλαν φωτογραφίες από μια δράση που αγνοούσαμε και την μοιραζόμαστε μαζί σας. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...