Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Κάποιοι αφελείς τον ψήφισαν για να πιάσει "σκούπα και φαράσι" και να σαρώσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ τελικά θα τον δούμε οδηγό απορριμματοφόρου αφού για να τρέξει να φέρει λεφτά από υπουργεία στον δήμο δεν τον "κόβουμε" ικανό!




Ακολουθεί μια ανακοίνωση παρόμοια με κάποια που είχε βγάλει ο αείμνηστος δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας,  όταν και εκείνος είχε αυτοδιοριστεί και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , χωρίς να φέρει κάποιο αποτέλεσμα όπως φάνηκε και από  την βαριά   ήττα στις δημοτικές εκλογές,   του εκλιπόντος πλέον και αγαπητού σε όλους εμάς τους κεντροδεξιούς Βασίλη Θώδα . 

Του είχαμε πει και τότε,  πως η επιλογή του αυτή επικοινωνιακά ήταν λάθος ! Το ίδιο θα λέγαμε και στον κ. Ψυρρόπουλο εάν ήταν συναγωνιστής μας ,και είχε την ίδια ιδεολογική κατεύθυνση και κομματική με εμάς. 

Αλλά γιατί να ασχοληθούμε εμείς για το ραχάτι των κομμουνιστών; Δεν είμαστε αφελείς άλλωστε να πιστεύουμε στις ικανότητες ούτε του ιδίου ούτε των Αντιδημάρχων του , που για εμάς είναι χειρότεροι σε όλα , από τους προηγούμενους επίσης "συντρόφους" τους. Τι να συγκρίνουμε άλλωστε; Τις γνώσεις του πρώην δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη στα αυτοδιοικητικά δεν τους έχουν μαζί και οι 11 Αντιδήμαρχοι της νυν διοίκησης ! Και αυτό δεν είναι απλώς τραγικό για την πόλη αλλά ενδεικτικό όσων αναμένουν από χειρότερους να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα με το "ακλόνητο" και παντελώς γελοίο για εμάς επιχείρημα πως είναι καλά παιδιά! Καλά παιδιά που ακολούθησαν χωρίς έστω μια ένσταση τον τότε υποψήφιο και νυν δήμαρχο όταν έγινε αρνητικό πρωτοσέλιδο σε μεγάλα ΜΜΕ για υπόθεση που τον αφορούσε! Τόσο καλοί που μάλλον αγνοούν πως συγχρωτίζονται με αυτούς που σπίλωσαν και κατασυκοφάντησαν μια διοίκηση με ηθικό δήμαρχο που κάποιοι έριξαν φανταζόμενοι προφανώς τους ίδιους στην δική του θέση! Τελικά της εσωστρέφειας  της δικής μας πλευράς επικράτησε ο κος  Βασίλης Βαλασόπουλος που και σήμερα από το παρασκήνιο διοικεί τον δήμο μας! Και τον διοικεί έχοντας αγαστές σχέσεις με όσους αναδείχτηκαν στα κοινά της πόλης επειδή υπήρξε ένας Γιάννης Αναγνώστου να σπαταλήσει απίστευτα χρηματικά ποσά για να μοιράσει θέσεις ευθύνης σε όσους μετά την δική του ΗΤΤΑ και φυγή εξαφανίστηκαν και ουδείς πλέον θεωρεί πως κάποιος από όλους αυτούς θα καταφέρει ποτέ να γίνει δήμαρχος! Τόσο απλά , τόσο ωμά μια ΑΛΗΘΕΙΑ που πονάει όσους ασχολούνται ακόμα με κόμματα και χρώματα αρά κάθε τέσσερα χρόνια θεωρούν πως θα τους ψηφίσουν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κάτι που δεν συμβαίνει γιατί μόνο ο κος Αναγνώστου γνώριζε το αδύναμό τους σημείο που ήταν και παραμένει η ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ! 




Διαβάστε και την "δακρύβρεκτη" ανακοίνωση του δημάρχου της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλου για το "σχέδιο" που έχει για τον τομέα καθαριότητας , αλλά το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό έως σήμερα. Οι εργαζόμενοι γελάνε με αυτή την εξέλιξη,  γιατί σιγά μην φοβηθούν κάποιον που για πολλά έτη είχε ως οικογένεια τρεις μισθούς από τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ,  και τώρα έχει δύο! Στο χέρι τον έχουν άλλωστε όλες οι αλλαγές που έχει κάνει έδωσαν θέσεις ευθύνης σε όσους στην ζωή τους δεν έχουν κάνει έως σήμερα μισή ΡΗΞΗ! 

Το μόνο τους "πλεονέκτημα" ήταν πως πούλησαν ανθρώπους που τους βοήθησαν για να βρεθούν σήμερα σε μια διοίκηση και μια δημοτική παράταξη που λάσπωσε όσο καμία άλλη την ΔΕΞΙΑ της πόλης μας! Την ΔΕΞΙΑ όχι τους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ αυτοί βρήκαν από τώρα αγαπημένους Αντιδημάρχους που διαχρονικά ανέχονταν άπαντες αρκεί να έχουν οι τελευταίοι γεμάτο πορτοφόλι! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Νίκο Καραβαγγέλη, για την συνδρομή του στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της Καθαριότητας στην πόλη μας ως αντιδήμαρχος καθαριότητας.
Ήταν σίγουρα 4 δύσκολοι μήνες όπου κληθήκαμε να συντονίσουμε μαζί ένα έκτακτο σχέδιο καθαριότητας προκειμένου να απομακρυνθούν ογκώδη και κλαριά που βρίσκονταν σε όλη την πόλη για πολλούς μήνες πριν ακόμη αναλάβουμε ως νέα δημοτική αρχή της πόλης.
 
Αφού κάναμε επίσημη καταγραφή του στόλου των αυτοκινήτων, συντονίσαμε με ομάδα εργασίας τον νέο κανονισμό καθαριότητας, παραλάβαμε νέα οχήματα που βρίσκονται στην πόλη καθημερινά, ενώ ανασυντάξαμε τις δυνάμεις του τμήματος καθαριότητας με καθοριστικές αλλαγές σε θέσεις ευθύνης.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη μεγάλη θέση ευθύνης εξήγγειλα ότι το 2024 θα είναι χρονιά καθαριότητας για την πόλη μας και θα επιμείνω όσο αντίξοες και να είναι οι συνθήκες λειτουργίας λόγω παθογενειών και οικονομικών δυσχερειών που έχουμε επισημάνει με σχετικές ανακοινώσεις.

Ως Δήμαρχος της πόλης θα αναλάβω προσωπικά το ζήτημα της καθαριότητας για τους επόμενους μήνες προκειμένου να μπορέσω να εφαρμόσω με τη βοήθεια της αρμόδιας Υπηρεσίας το σχέδιο που έχει καταρτιστεί από την πρώτη στιγμή.
 
Φίλες και φίλοι, αναγνωρίζω τη μεγάλη ευθύνη για την καθαριότητα στην πόλη και με σταθερά βήματα η Ηλιούπολη θα αποκτήσει και πάλι την λάμψη της".

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Εάν ανάμεσα σε  αυτές οι καθοριστικές αλλαγές σε θέσεις ευθύνης  που αναφέρει ο νυν δήμαρχος είναι και  ο κος Ρίζος,  τότε είμαστε βέβαιοι πως ο τομέας της καθαριότητας θα πάει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Οι φωτογραφίες είναι από την ομάδα μας στο facebook ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και έχουν αναρτηθεί από μέλη της. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...