Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες , και όσες και όσοι τις έχετε ακόμη κοντά σας να θεωρείτε τους εαυτούς σας τυχερούς . Γιατί  έχετε κοντά σας όχι μόνο όσες σας έφεραν στη ζωή,  αλλά και τις μοναδικές που μπορούν πραγματικά να σας στηρίξουν. Το εάν τα επόμενα χρόνια ο κόσμος θα είναι  καλύτερος  ή όχι εξαρτάται πρωτίστως από αυτές.  Όσο και εάν ο κόσμος μας έχει προχωρήσει; παραμένουν αυτές που δίνουν τα εφόδια που χρειάζεται κάποιος για  να επιβιώσει στην "ζούγκλα" που έχουμε δημιουργήσει και αποκαλούμε κοινωνία! 

  • Αύριο γιορτάζει η Αγία Γλυκερία και σας βάζουμε από σήμερα την σχετική ανάρτηση του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου από σήμερα αφού για αύριο δεν θα έχουμε αναρτήσεις εκτός και συμβεί κάτι τραγικό για την πόλη μας ή πολλή σημαντικό για την χώρα μας. Υπάρχει μια σημαντική συνάντηση του πρωθυπουργού για την οποία θα σας πληροφορήσουμε στις 14 του μήνα για λόγους που δεν θεωρούμε πως έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία να σας εξηγήσουμε. 



  • Σήμερα είναι μία ημέρα ξεχωριστής τιμής για τη μητέρα, αλλά και τις μητέρες των γονιών μας, που είναι μητέρες όλων, γιατί έχουν ακόμη σπουδαιότερο τίτλο: αυτόν της Γιαγιάς.
Η Γιαγιά υποκαθιστούσε κάποιες φορές και την ίδια τη μητέρα και σήμερα γιορτάζει διπλά.
Εξάλλου, ο σοφός λαός έχει πει ότι "του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί".
Η συνάντησή μας με ανθρώπους που μας έχουν δώσει απλόχερα την αγάπη τους χωρίς να περιμένουν κάτι από εμάς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε μία τόσο σημαντική ημέρα όπως είναι η γιορτή της μητέρας.
Υπάρχουν σχέσεις που απλές κινήσεις όπως είναι η προσφορά ενός λουλουδιού, ένα απλό φιλί, μία αγκαλιά δίνουν στους δικούς μας ανθρώπους ένα ξεχωριστό νόημα μία τέτοια ημέρα.
Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες! Όταν δείχνουμε σεβασμό στη Μητέρα, δείχνουμε σεβασμό στην ίδια τη Δημιουργία.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Ωραίο το μήνυμα του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου για την σημερινή παγκόσμια ημέρα  γιορτή της Μητέρας,  και είναι τυχερός που έχει στο πλευρό του δύο δυναμικές γυναίκες που τον μεγάλωσαν και σίγουρα μπορούν να τον βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Ο σεβασμός του προς αυτές για εμάς λέει πολλά και παρόλο που εμείς είμαστε εδώ για να "στεναχωρούμε" οφείλουμε να τονίσουμε πως ο σεβασμός του αυτός μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει για τον ίδιο,  και ευελπιστούμε ακούγοντάς τις συμβουλές τους να πάει καλύτερα και η πόλη μας. Γιατί οι γυναίκες τις περισσότερες των περιπτώσεων παίρνουν τις σκληρότερες αποφάσεις αλλά εξίσου  ωφέλιμες  και στην δική μας περίπτωση που ο δήμος μας χρειάζεται όχι να αλλάξει σελίδα αλλά "ΒΙΒΛΙΟ"  τέτοιες αποφάσεις είναι αναγκαίες! Να του ευχηθούμε μέσα από εδώ να χαίρετε και την αδελφή του Κλεοπάτρα που έχει τα γενέθλιά της σήμερα κάτι που διαβάσαμε από την παρακάτω ανάρτηση της μαμάς του για να μην υπάρχει και καμία παρεξήγηση γιατί το δικό μας ένα λάθος μετράει για 1000! παρόλο που είμαστε και οι μοναδικοί που ΔΗΜΟΣΙΑ τα αναγνωρίζουμε! Άλλωστε τα δικά μας λάθη δεν ήταν και ιδιαίτερα βλαπτικά για κανέναν,  παρά μόνο για εμάς! 




  • Και κλείνουμε με την αφίσα του Δήμου Ηλιούπολης για την σημερινή γιορτή της Μητέρας και το σχετικό μήνυμά του ,  επειδή η μέρα το απαιτεί! 


Ο Δήμος Ηλιούπολης εύχεται σε όλες τις Μητέρες Χρόνια Πολλά για την σημερινή γιορτή της μητέρας με μία σημαντική φράση του Οδυσσέα Ελύτη που περικλείει όσα αντιπροσωπεύει η μητέρα διαχρονικά:
«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει... », Οδυσσέας Ελύτης.
www.ilioupoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...