Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στον Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίων Τιμοθέου & Μαύρας Ηλιούπολης

 

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Τον Αρχιμανδρίτη  Νεκτάριο Μουλατσιώτη ηγούμενο της Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ίππωνος και Σεραφείμ του Σαρώφ  Φωκίδας συνάντησε ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος στον Ιερό Ναό Αγίου Τιμοθέου & Αγίας Μαύρας που χωρίς τις προσπάθειες και τον αγώνα του Γέροντα Νεκταρίου δεν θα υπήρχε καν στην πόλη μας ως ναός και μετέπειτα ως Ενορία! 

Αυτά σε άλλη μας ανάρτηση μέσα στον Ιούνιο αφού ο λόγος της επισκέψεως του συνεργάτη μας ήταν να προσκυνήσει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παντελεήμονος που θα παραμείνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Τιμοθέου & Μαύρας έως και τις 14 Μαίου. 

Για όσους δεν προλαβαίνετε να πάτε στον σημερινό Εσπερινό να προσκυνήσετε και να πάρετε την Ευλογία του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος το πρόγραμμα για αύριο και μεθαύριο είναι το ακόλουθο: 




ΥΓ: Μπορεί να μην είμαι τόσο κοντά στο σώμα της Εκκλησίας τα τελευταία χρόνια αλλά πάντα νοσταλγώ τις εποχές του κατηχητικού με τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη να προσπαθεί να μας οδηγήσει στον δρόμο που οδηγεί στην ΛΥΤΡΩΣΗ. Το κανάλι του Γέροντα Νεκτάριου στο Youtube που αριθμεί ήδη 226.000 εγγεγραμμένους χρήστες ( κάνε κλικ εδώ) για να  εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ αποτελεί με τα αξιόλογα βίντεο που ανεβάζει πηγή παρηγοριάς και ΕΛΠΙΔΑΣ για όλες και όλους εμάς που απομακρυνθήκαμε από την ενεργή συμμετοχή μας στα δρώμενα ενός δόγματος που χαρίζει σε όσους βιώνουν τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό λύτρωση από τα καθημερινά προβλήματά  που μας φθείρουν! Χαρήκαμε ιδιαίτερα για την τυχαία αυτή συνάντηση του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου  με έναν συνδημότη μας  Αρχιμανδρίτη με πολυσχιδή δράση και έντονο  φιλανθρωπικό έργο , καθώς και ασίγαστο  ΠΑΘΟΣ για όσα ΔΙΔΑΣΚΕΙ!  


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...