Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Σίγουρα στο μόνο που φταίει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας για αυτές τις εικόνες είναι πως ψήφισαν όσους πολιτεύθηκαν με αυτές και τώρα σας λένε πως εσείς φταίτε! - Δίκιο έχουν αφού ψηφίσατε κρατιστές μην περιμένετε πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα καθαρίσει ποτέ την πόλη!

 


Τόσοι "αντιστασιακοί" σε αυτή την πόλη που τάχα πολέμησαν τους ΝΑΖΙ εάν και είναι σε ηλικία που τότε δεν είχαν καν γεννηθεί , τόσοι αλληλέγγυοι του μεροκάματου , 900 εργαζόμενοι ( ζωή να έχουν) του δήμου μας αλλά δύο φορτηγά να μαζέψουν τα ογκώδη από κεντρικά πλέον σημεία της πόλης δεν βγάζουν! 

Μάλλον θεωρούν πως θα έρθει ο πρωθυπουργός να τα μαζέψει ή θα διορίσει μερικές εκατοντάδες ακόμα αργόσχολους για να γίνει η δουλειά , πράγμα που δεν θα συμβεί αφού και 1200 εργαζόμενους να έχει ο δήμος μας αυτής της νοοτροπίας,  η πόλη θα παραμείνει ΒΡΩΜΙΚΗ. 

Τι κάνει η αντιπολίτευση; Μέσα στα δημοτικά συμβούλια διαγκωνίζονται ποιος θα υπερασπίσει περισσότερο εργαζόμενους που δεν τα καταφέρνουν. Γιατί το κάνουν αυτό ; Μα γιατί για το ΧΑΛΙ δεν τους φταίει κανένας Ψυρρόπουλος , αλλά οι ίδιοι οι δημότες μας που ως πλειοψηφία πιστεύουν στον κρατισμό! 

Στον κρατισμό πιστεύουν και ΟΛΟΙ οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και έτσι ο Στάθης Ψυρρόπουλος που και αυτός πιστεύει γίνεται κάθε μέρα και πιο ΜΑΓΚΑΣ αφού αντίπαλο να λέει διαφορετικά πράγματα από ό,τι ο ίδιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ! 

Σε ποιον κρατισμό πιστεύουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι; 

Σε αυτόν  που δολοφονεί στα ΤΕΜΠΗ γιατί φυσικά ακόμα και ο υπουργός Μεταφορών δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως οι συνάδελφοι του σταθμάρχη που τον φοβόντουσαν για την ασχετοσύνη του,  δεν θα έκαναν ένα επίσημο έγγραφο να ενημερώσουν πως ΑΥΤΟΣ για την συγκεκριμένη εργασία  δεν κάνει! 

Και δεν το έκαναν , γιατί είναι χιλιάδες όσοι  εργάζονται στο ΔΗΜΟΣΙΟ και δεν είναι επαρκείς και η περιβόητη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ που προεκλογικά είχε ως σημαία της  το κόμμα της ΝΔ δεν κατάφερε να μας σώσει από επικίνδυνους δημοσίους υπαλλήλους. 

Τι κατάφερε; 

Να στείλει εκτός δικαστικού σώματος αλλά όχι στα σπίτια τους ( θα πάνε να εργαστούν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες) μια χούφτα δικαστικών , κάποιοι από τους οποίους είχαν να πατήσουν στα δικαστήρια και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους  πάνω από  5 έτη! 

Έτσι και στα δικά μας οι 300 εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας μας παρουσιάζονται από τους 35 δημοτικούς μας συμβούλους  ως λίγοι , αφού κάποιους σαν τον γνωστό πλέον στο πανελλήνιο  κρυπτοχριστιανό,  δεν τους είχαν δει ποτέ  όσοι πραγματικά εργάζονται! 

Ποιος φταίει που δεν εργάζονται ΟΛΟΙ . Ο συνδικαλισμός , ο εκάστοτε δήμαρχος που δεν θέλει να κάνει ΡΗΞΕΙΣ , ο Αντιδήμαρχος που δεν θέλει να πηγαίνει η γκόμενα του για δουλειά αλλά μόνο να πληρώνεται,  και γενικά η ΑΝΟΧΗ των πολλών του ιδιωτικού τομέα στο κρατικό "πάρτι" που χρεοκόπησε την χώρα μας το 2010! 




Φοβούνται λέει οι δημοτικοί μας σύμβουλοι μην τυχόν και ιδιωτικοποιηθούν οι δομές Πρασίνου και Καθαριότητας ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ τους "Μεσσίες" και με τέτοια αντιπολίτευση  εξασφαλίζουν ηθελημένα για εμάς  άλλη μια θητεία στον νυν δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο που τους εκθέτει ρωτώντας τους το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! 

Και αυτό είναι να τους κρατήσω σύντροφοι να πληρώσω τους .... ( δεν το λέμε μην προσληφθούν οι ελάχιστοι από τους 900 που εργάζονται) αλλά με τι χρήματα; 

Κάνει λοιπόν και αυτός (και μαγκιά του )ό,τι και όλοι οι προηγούμενοι.  Φτιάχνει διορίζοντας τον δικό του παραταξιακό στρατό ( βάλε και την κα Κουσουνή κάπου κ. Ψυρρόπουλε  ποιο εργατική και τίμια είναι από αυτούς που βλέπουμε) και άσε τους πονεμένους να πάνε με την ίδια λαθεμένη στρατηγική το 2028 και να χάσουν ξανά,  ακόμα και από τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας . 

Με τέτοια αντιπολίτευση το 12% των κομμουνιστών θα γίνει 16% το 2028  και εμείς απλώς θα γελάμε γιατί άλλωστε ήμασταν και οι μοναδικοί που τους κόψαμε την φόρα από το 2013 που ασχολούμαστε ενεργά με αυτό εδώ το ιστολόγιο. Και μακάρι να ξαναζήσουν και κάποιοι αφελείς που υμνούν την περίοδο Κιντή , το ΧΑΛΙ της. 

Την εποχή που το μόνο επίτευγμα της διοίκησής του ήταν να διορίζει κομμουνιστές για εργάτες του δήμου και να κάνει καταλήψεις ιδιωτικών χώρων διεκδικώντας περιουσίες που ουδέποτε ανήκαν στο δήμο μας! 

Εμείς και τότε ήμασταν απέναντι στον χειρότερο δήμαρχο που έχει περάσει από την πόλη,  δεν φοβόμαστε τους κόκκινους φασίστες.

Άλλωστε ας το γνωρίζουν πως την τύχη της Χρυσής  Αυγής θα έχουν , και για τον λόγο αυτόν παλεύουν με νύχια και με δόντια για να μας βγάλουν από οργανισμούς όπως η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ αφού όσοι συμμετέχουν σε αυτούς δεν αφήνουν χώρο σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ να κάνουν ό,τι επιχείρησαν την περίοδο 1946-1949 , και απέτυχαν! 

Τώρα τα πράγματα για αυτούς είναι ακόμα χειρότερα γιατί στη χώρα μας υπάρχει εκτός από την "ψεκασμένη" και ρωσόφιλη άκρα δεξιά,  και ισχυρό αναρχικό κίνημα που δεν γουστάρει κανένα κράτος! 

Αυτά ... και  πετυχημένη η χθεσινή δράση στην πόλη μας αλλά εμείς δεν εκθέτουμε όσους παλεύουν για Αρχές και Αξίες και επομένως δεν μπορούμε να αναφέρουμε οτιδήποτε στους πολλούς για αυτήν! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...