ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και ξαφνικά προέκυψε και πάλι Θεόδωρος Γεωργάκης

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Και ξαφνικά προέκυψε και πάλι Θεόδωρος Γεωργάκης



Η φωτογραφία δεν είναι παλιά είναι τραβηγμένη την 28η Οκτωβρίου 2014 στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης!!! Τα "φαντάσματα" του παρελθόντος και ομιλώ βέβαια για τον πρώην Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Γεωργάκη πήγαν για να τιμήσουν την επέτειο του ΟΧΙ.



Και θα δείτε πως για ακόμη μια φορά θα πληρώσουμε τα λάθη της τετραετίας 2006-2010 όταν η τότε Διοίκηση του Δήμου δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ το μεμπτό για να οδηγήσει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης έναν Δήμαρχο ο οποίος απασχόλησε πολλές φορές τα τοπικά ΜΜΕ με την τεράστια ακίνητη περιουσία του.


Τελικά ουδεμία δίωξη εναντίον του από Κυβερνήσεις μάλιστα και της από εδώ πλευράς και έτσι νάτος και πάλι να καταθέτει στεφάνια και να έχει (και καλά κάνει) πολιτικές φιλοδοξίες.

Το βαθύ Πασόκ της Πόλης μας έδωσε το ΠΑΡΩΝ σε μια εκκλησία που έχει την ΤΥΧΗ να υπηρετείται από πατριώτες κληρικούς που τιμάνε τα ράσα που φοράνε.

Εμείς τονίζουμε την είδηση αυτή και μάλιστα δεν θα σας βάλουμε ΤΙΠΟΤΑ για την κεντρική εκδήλωση στην Κοίμηση της Θεοτόκου και από τα ευτράπελα της δικής μας μαθητικής  παρέλασης αφού δεν παραστήκαμε στις εκδηλώσεις "κατά του φασισμού" που διοργάνωσαν για ακόμη μια φορά οι Τοπικοί Άρχοντες της Πόλης μας.

Μάλιστα η δημοτική παράταξη του κ. Κοκοτίνη έκανε και εκδήλωση για τον κ. Ζαχαριάδη για να μας θυμίσει πως οι Έλληνες πολέμησαν μέσα σε ελάχιστο διάστημα δυο απολυταρχικά μοντέλα.

Τον Φασισμό το 1940-1945 και τον Κομμουνισμό το 1945-1949 και στα δυο μέτωπα θεωρητικά νίκησαν αλλά πρακτικά παραμείναμε προσηλωμένοι (δυστυχώς ακόμα και σήμερα) σε πρότυπα και μεθόδους αυτών των καθεστώτων.

Η Δημοκρατία νίκησε μεν ηττήθηκε δε ...... από την παρακμή την σήψη και τον ευτελισμό της αριστερής ιδεολογίας που επικράτησε ελέω και της από εδώ πλευράς .

Ήμασταν για δεκαετίες ένα σοβιέτ!!!! δυτικού τύπου και όποιος θέλει ας μας καταθέσει την δική του ΑΠΟΨΗ αφού σήμερα πληρώνουμε την Χρεοκοπία αυτού του λανθασμένου μοντέλου που πιστά ακολουθήσαμε.

Γιατί βρε δημότη εσύ που έβγαλες τέσσερις τετραετίες τον Θεόδωρο Γεωργάκη για Δήμαρχο δεν είχες καταλάβει πως μαζί τα φάγατε;

Δυστυχώς για τα οικονομικά εγκλήματα της πόλης μας ουδείς τιμωρήθηκε αφού καμιά Κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έσπασε το απόστημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακόμα και ο πολύς Σαμαράς ανέχεται να υβρίζεται ο αρμόδιος Υπουργός που θέλει να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και αξιολόγηση στα κομματόσκυλα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από έναν έτερο Υπουργό που ως άνεργος δημοσιογράφος που είναι έχει αναπτύξει περίεργα αντανακλαστικά που παραπέμπουν σε ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80!!

Ας αφήσουμε όμως αυτά και ας κρατήσουμε πως τον Θεόδωρο Γεωργάκη θα τον βρει και πάλι μπροστά της ή από εδώ πλευρά που ή ενώνεται ή διαλύεται!!!

Σ.Μ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μπροστά οι παπάδες της Αγίας Μαρίνας. Τα φαντάσματα του ΠΑΣΟΚ στην πόλη τα είδαμε. Με τα φαντάσματα και τους γυμνοσάλιαγκες της Δεξιάς στην πόλη τι θα γίνει; Πότε θα αποσυρθούν;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΕΦΥΓΕ;

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται και οι κόπτες. Για ψάξε Σταύρο παλληκάρι μου την ιστορία με τους κόπτες στην Ηλιούπολη σε βάθος χρόνου παρελθόντα.

Ανώνυμος είπε...

Παράδειγμα για μίμηση το κοινωνικό έργο των παπάδων της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. Χωρίς φανφάρες.

Ανώνυμος είπε...

Που τον ξετρύπωσες;