ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έκοψε χθες την Βασιλόπιτά της και ήταν εκεί πολλοί που συνεργούν με τον Γιώργο Χατζηδάκη

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έκοψε χθες την Βασιλόπιτά της και ήταν εκεί πολλοί που συνεργούν με τον Γιώργο Χατζηδάκη


Προφανώς και η χθεσινή εκδήλωση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ήταν μια αποτυχημένη προσπάθειά της να δείξει την ενότητά της. 



Ο κόσμος όπως τον είδα στις φωτογραφίες ( αλλά και από συνομιλίες που είχα με κάποιους δεξιούς που πήγαν)  που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν περισσότερος από όσους μάζεψε το ΕΝΑΚ του κ.Πανταζόπουλου και προφανώς θα είναι και λιγότερος του χρόνου στην αντίστοιχη εκδήλωση εάν κάνουν το λάθος και προχωρήσουν σε αλλαγή του επικεφαλής της παράταξης. 



Ό,τι τους σώζει ή μάλλον για να ακριβολογώ ό,τι τους κρατάει "ζωντανούς" στο όνειρο πως μπορούν να πάρουν και πάλι τα ηνία του δήμου είναι ο Βασίλης Βαλασόπουλος , ο οποίος παράλληλα μετά την ήττα του από το συνονθύλευμα όσων δεν τον ήθελαν στο τιμόνι του δήμου φαντάζει "κουρασμένος" για να κάνει αντιπολίτευση στα δημοτικά συμβούλια και να έχει πιθανότητες να εκλεγεί εκ νέου δήμαρχος το 2023. 



Άλλωστε και η χθεσινή του ομιλία επικεντρώθηκε στο οικονομικό θαύμα που έκανε η παράταξη του στο χάος που παρέλαβε και φυσικά στο ό,τι ο ιερέας της Αγίας Μαρίνας κουβαλούσε κόσμο για να ψηφίσει Γιώργο Χατζηδάκη! 

Για όσους ήταν δίπλα του και συνεργούν με την "νέα" διοίκηση δεν είπε κουβέντα και προφανώς δεν θα πει ΤΙΠΟΤΑ για τις λάθος επιλογές υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έκανε , ούτε για το γεγονός πως η Σοβιετία και επί δικής του διοίκησης παρέμεινε να παίζει πρέφα στο γκαράζ και η πόλη να βρωμάει από άκρη σε άκρη. 


Άλλωστε το δημόσιο χαρακτήρα του τομέα της καθαριότητας και αυτός υπηρέτησε όπως και όλοι οι άλλοι, και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αυτός ήταν πρόεδρος (το έκαναν για να εκθέτουν κάθε νέο δήμαρχο που είναι πάντα ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ) και φυσικά αυτός μας έφερε στο προσκήνιο τους κυρίους Κώστα Σεφτελή, Καίτη Χωματά, Παναγιώτη Βιδάλη , Γιώργο Χατζηδάκη και πολλούς άλλους που παρέλαβαν την "σκυτάλη" αφού ως ικανούς μας τους παρουσίασε και τον πιστέψαμε!


Ο νέος επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"  είναι ένας νέος άνθρωπος που προφανώς και δεν έχει την εμπειρία του Βασίλη Βαλασόπουλου και δεν φαίνεται να έχει καμία πρόθεση να ζορίσει τους άλλους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης σε κοινή γραμμή.

Όχι πως αυτό είναι η πεμπτουσία στις παρατάξεις αφού ετερόκλητα άτομα ενώνονται με μοναδικό τους στόχο στις περισσότερες περιπτώσεις το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτό κοίταξε ο Γιώργος Χατζηδάκης , αυτό και όσοι τον ακολούθησαν ρίχνοντας τον Βασίλη Βαλασόπουλο γιατί μέχρι τώρα η "νέα" διοίκηση δεν μας έχει πείσει για την "διαφθορά" της προηγούμενης αλλά ασχολείται με τα της κομποστοποίησης αφού μετά το σανό που τάισε προεκλογικά και λίγο κομπόστ καλό θα ήταν για τους πολυπληθείς οπαδούς της.



Και είναι πολλοί και θα γίνουν και περισσότεροι γιατί η πολιτική είναι απλώς εξυπηρέτηση συμφερόντων (δεν είναι προφανώς κακό αυτό) και κερδίζει πάντα όποιος πείσει πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών.


Και φυσικά το "συμφέρον" των δημοτών θέλει φιμωμένα τα ΜΜΕ της πόλης , αριστερή διοίκηση , δεξιά να στήνει αγάλματα σε κομμουνιστές, Δημόσια περιουσία για τον λαό και κυρίως έναν Γιώργο Χατζηδάκη στο τιμόνι του δήμου αφού κοιτώντας κανείς στα δεξιά του βλέπει όλους αυτούς που αντί να ευλογούν τον Θεό που έχει η πόλη ένα δεξιό ιστολόγιο περιμένουν τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας να παράξει ΔΕΞΙΟ λόγο και να οδηγήσει το δικό του "κοπάδι" σε αυτούς που θεωρεί πιο πιθανούς νικητές μιας εκλογικής αναμέτρησης.



Άλλωστε η πρόταση του πατέρα Σεραφείμ να δοθεί το όνομα Θεόδωρος Γεωργάκης στην αίθουσα του  δημοτικού μας θεάτρου καταδεικνύει απόλυτα πως το ΠΑΣΟΚ έχει συνέχεια και ρίζες στην πόλη και πως προφανώς ο επί 16 χρόνια δήμαρχος της πόλης θα μείνει ακόμα ένας ΜΥΘΟΣ της πόλης όπως αυτούς που συντηρούν με ΜΑΝΙΑ για δεκαετίες όσοι αρνούνται τον διάλογο και θεωρούν περίπου αυτονόητο πως η αριστερά πράττει πάντα το ΟΡΘΟ. 


Εμάς δεν μας πείθουν , θεωρούμε τον Βασίλη Βαλασόπουλο μία εξαίρεση του κανόνα από τον χώρο της κεντροαριστεράς , θεωρούμε πως προφανώς και εκμεταλλεύθηκε συγκυρίες για να έρθει και αυτός στη διοίκηση μετά από 16 χρόνια Θεόδωρου Γεωργάκη , δεν ήταν ίδιος με αυτόν αλλά και δεν τον ακούσαμε ποτέ ΔΗΜΟΣΙΑ να ψέγει τον Γεωργάκη για τα ελλείμματα που παρέδωσε και που οι αδέξιοι -δεξιοί παρέλαβαν χωρίς να αντιληφθούν πως αυτό το "βάρος" μαζί με τα δικά τους ελλείμματα αφού ήμασταν σε εποχή του λεφτά υπάρχουν θα τους οδηγούσε σε σύντομο πέρασμα από τις καρέκλες  της διοίκησης και με την δική τους συνδρομή θα έφερναν πάλι πίσω αυτόν που τους παρέδωσε την ΕΞΟΥΣΙΑ μπας και η Ιστορία επαναληφθεί ως φάρσα!

Με την πεποίθηση πλέον πως σωτηρία δεν υπάρχει για αυτή την πόλη. Και με δεδομένο πως οι "ευαίσθητοι" δεξιοί σε θέματα Δημοκρατίας δεν καταδικάζουν ΠΟΤΕ επιθέσεις σε εκπροσώπους του Τύπου γιατί βλέπετε έχουν γαλουχηθεί με το "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" όπου προφανώς και ο δημοσιογράφος είναι "παράσιτο" εάν δεν είναι συγγενής μας ή κομμουνιστής σας αφήνω να αναλογιστείτε θέτοντας το εξής ερώτημα.

Θεωρείτε πως η διοίκηση Χατζηδάκη είναι πιο δημοκρατική από αυτή του Βασίλη Βαλασόπουλου;

 Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν και όλοι αυτοί που έτσι και ήταν οι ίδιοι σε καρέκλες διοίκησης εμείς θα ήμασταν κάθε μέρα μηνυόμενοι και στα δικαστήρια.

Γιατί προφανώς και ένα θέμα με την Αστική μας Δημοκρατία το έχουν , τους έμεινε κουσούρι από την επτάχρονη δικτατορία και προφανώς εάν η ΔΕΞΙΑ του Κυρίου επιθυμεί να αντικαταστήσει την κόκκινη χούντα με μαύρη εμείς προφανώς και δεν θα παίξουμε σε ένα "παιχνίδι" που θέλει καλό δημοσιογράφο τον μουγγό ή  να φλυαρεί μιλώντας για τον φασισμό των άλλων μη βλέποντας πως οι δίπλα του είναι το ίδιο φασίστες με τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μπορεί ο Βασίλης Βαλασόπουλος να είπε τον "πούλο" σε όσους αποδεδειγμένα δεν σέβονται καθόλου την Αστική μας Δημοκρατία απλώς την επικαλούνται αλλά σήμερα έχουμε τον Γιάννη Πούλο Αντιδήμαρχο και όλοι δεξιοί και αριστεροί είναι ευχαριστημένοι!

Ο λόγος απλώς αλλά από εμάς καθόλου κατανοητός επειδή είμαστε ανεπίδεκτοι "μαθήσεως" και θα παραμείνουμε τα "μαύρα" πρόβατα μιας πόλης που προφανώς και δεν είναι δημοκρατική αλλά απλά διαπλεκόμενη.

Και ο νοών νοείτο....

ΥΓ: Οι εθιμοτυπικές παρουσίες στις κοπές Βασιλόπιτας άλλων δημοτικών παρατάξεων τις οποίες όταν ήταν στη  διοίκηση τις είχαμε καταγγείλει πως έχουν αντιδημοκρατικές συμπεριφορές εμένα προσωπικά με αηδιάζουν.... Με καρέκλα ο Βαλασόπουλος ήταν κάτι σαν τον Μαδούρο και ξαφνικά έγινε Τσε Γκεβάρα... Εάν και καμία διαφορά δεν έχουν και οι δύο απλώς για να "χαϊδέψω" και εγώ μια φορά τα αυτιά όσων αριστερών και δυστυχώς είναι πολλοί με διαβάζουν ακόμα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: