Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Γυναίκα ετοιμάζουν για Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από τον χώρο της Αριστεράς


Τα 3/5 των παρόντων δημοτικών συμβούλων θα πρέπει να εξασφαλίσει η συνονόματή μου υποψήφια για Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης που θα στηριχθεί από τις παρατάξεις "ΗλιουΌλοι Μαζί -ΕΝΑΚ" και "Ηλιου-πόλις - Ανθρώπινη πόλη" .



Προέρχεται από τον χώρο της Αριστεράς είναι κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα υπήρξε και Γραμματέας του δήμου Βύρωνα στο πλευρό του κ. Κατωπόδη. Από τη θέση αυτή παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους πριν ένα μήνα και ακούγεται έντονα το όνομά της για νέα Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο μας .

Με δεδομένο πως ο προηγούμενος Συμπαραστάτης του Δημότη ήταν κεντροδεξιός πάμε σε άλλη λογική προσώπου που προφανώς και θα φανεί κατά πόσο μπορεί να "αναστήσει" έναν απαξιωμένο στη συνείδηση του κόσμου θεσμό.

Έχει τελειώσει ΑΣΟΕΕ και έχω ακούσει τα καλύτερα από τους αριστερούς φίλους μου για αυτήν .

Γιατί αφού όπως λέει ο Παύλος έχω τσακωθεί με όλους τους δεξιούς και ακροδεξιούς φίλους μου έχω την αλληλεγγύη και την συμπάθεια των αριστερών!

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...