ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προφανώς και η αήθης επίθεση στο πρόσωπό μου επισκίασε κάθε άλλη ανάρτηση και "έθαψε" στην κυριολεξία την επιτυχημένη εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και η αήθης επίθεση στο πρόσωπό μου επισκίασε κάθε άλλη ανάρτηση και "έθαψε" στην κυριολεξία την επιτυχημένη εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης


Όπως ήταν αναμενόμενο οι αναγνώστες διάβασαν πέντε φορές περισσότερο την ανάρτησή μας για τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" που μας επιτέθηκε λεκτικά παρά τα βασικά συμπεράσματα που βγήκαν από την προχθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 



Πρώτο πως δεν περνάνε οι "εξυπνάδες" για ηλικιωμένους ή μη και όλοι θα κριθούν την ώρα της κάλπης όπως άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν. 

Δεύτερον ότι ....Ουδείς είναι αποκλεισμένος από την  διαδικασία και προφανώς όλοι υπηρετούν το αποτέλεσμα εφόσον εξακολουθούν και μένουν στην ίδια παράταξη. 

και τρίτο πως η κεντροδεξιά στην πόλη μας είναι ακόμα διασπασμένη και όπως πολύ σωστά είπε ο βουλευτής μας Κωνσταντίνος Κυρανάκης όποιος τους ενώσει (ο ίδιος υπέδειξε τον Παρασκευά Γιαννόπουλο) αξίζει τουλάχιστον το κομμάτι από την Βασιλόπιτα που έκοψε και το χάρισε συμβολικά στον εγγυητή της ενότητας της παράταξης.

Έτσι και αφού δύο βουλευτές μας  (και ο Βασίλης Σπανάκης εξήρε τους αγώνες του Παρασκευά Γιαννόπουλου ) υπέδειξαν τον Παρασκευά Γιαννόπουλο ως εγγυητή της ΕΝΟΤΗΤΑΣ της  κεντροδεξιάς στην πόλη η δική μου άποψη προφανώς και είναι περιττή! 

Άλλωστε περιττή ήταν ακόμα και η παρουσία μου εκεί ανάμεσα σε συναγωνιστές που μόνο θεωρητικά παλεύουν για τα ίδια ακριβώς πράγματα για τα οποία μάχομαι ΔΗΜΟΣΙΑ  εδώ και χρόνια

Καμία ΟΜΟΦΩΝΙΑ για τα βασικά θέματα που ταλανίζουν την πόλη μας , και κυρίως τελείως διαφορετική αντίληψη για το τι είναι επικοινωνιακά καλό να συμβαίνει όταν συναντώνται σε δημόσιες εκδηλώσεις οι Γιάννης Αναγνώστου, Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής.

Δεν αντάλλαξαν κουβέντα είχαν τα δικά τους τραπέζια και προφανώς αυτούς κανένας Παρασκευάς δεν μπορεί να τους ενώσει όσο και εάν το θέλει γιατί σε περίπτωση που δεν το θέλει το πράγμα είναι εύκολο και δείχνει από μακριά!

Βέβαια δεν είναι μόνο στον δικό μας δήμο το "κακό" της πολυδιάσπασης αφού και στο Βύρωνα τα ίδια συμβαίνουν. Και φυσικά τα εισαγωγικά δεν είναι ορθογραφικό λάθος αλλά αναρωτιέμαι για ποιους είναι κακό αφού προφανώς οι ίδιοι έχουν τις παρατάξεις τους , ο καθένας τους φίλους και οπαδούς του και τελικά χαμένη βγαίνει μια βάση που έχει δείξει ήδη τρεις φορές πως δεν δίνει σε κανέναν προβάδισμα τέτοιο που να μην έχει ανάγκη τους άλλους δύο.

Έχω εξηγήσει και στους τρεις πως από την διάσπαση χάνουν όλοι. Προφανώς και έχω διατυπώσει και την δική μου άποψη για τους τρεις πολλές φορές και σε κανέναν δεν άρεσε. 

Έχω αναφερθεί πολλάκις για τις ικανότητές τους , τα μειονεκτήματά τους και κυρίως έχω διαφωνήσει με τις δημοτικές παρατάξεις που είχαν στήσει και οι τρεις . Παρατάξεις που προφανώς δεν είχαν καμία ιδεολογική συνοχή και τις οποίες έχω ψηφίσει και τις τρεις παρόλες τις διαφωνίες μου , και που εν τέλει εάν εξαιρέσεις την "Νέα Δημοτική Κίνηση" καμία άλλη δεν πέτυχε να περάσει καν στο δεύτερο γύρο.

Γιατί προφανώς παρόλο που σέβομαι τους ηλικιωμένους ανθρώπους δεν μπορώ να μην αγανακτήσω όταν έχει το θράσος ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Θεόδωρου Γεωργάκη και νυν του Γαβριήλ Αραμπατζή κύριος Αλέξανδρος Αμουργιανός να έχει την ΔΗΜΟΣΙΑ απορία ποιος με κάλεσε στην εκδήλωση της ΝΔ; Προφανώς και δεν με κάλεσε ο Θεόδωρος Γεωργάκης πάντως , ούτε συμμετείχα εγώ ποτέ σε πράσινο ψηφοδέλτιο όπως ο ίδιος έπραξε στο παρελθόν.

Δείτε και ποιοι εξελέγησαν στην ΝΙΚΗΦΟΡΑ μάχη του 2006 για να μην έχετε και άλλες απορίες 



Προφανώς λοιπόν και επειδή η ανοχή της βάσης της ΝΔ έχει τελειώσει προς όλους εμείς εδώ θα παραμείνουμε για να υπενθυμίζουμε τις κωλοτούμπες όσων "αγανακτούν" με το αναφαίρετο δικαίωμα μας να ασκούμε την κριτική που εμείς επιθυμούμε σε αιρετούς που μας εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Και επειδή προφανώς και εμάς στην πόλη μας αγαπάνε πάρα πολλοί,  να πούμε και "συγχαρητήρια" στον πρώην δήμαρχο κ.  Γιάννη Αναγνώστου που είχε κάνει πρόεδρο του ΔΕΚΕΗΛ τον κ. Αλέξανδρο Αμουργιανό , δείχνοντας έμπρακτα πως τιμάει τις "αξίες" πάνω από χρώματα και κόμματα! 

Πέραν τούτου ουδέν από εμάς,  που προφανώς και δεν μπορούμε μονίμως να ασχολούμαστε με λάθη του παρελθόντος . Κοιτάμε μπροστά με καθαρό βλέμμα και κυρίως με την πεποίθηση πως ουδείς σε αυτή την πόλη έχει "μνήμη χρυσόψαρου"  για να μας ρίξει άδικο επειδή δεν δίνουμε ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ σε κανέναν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: