ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όχι ο κορονοϊός δεν είναι ένας απλός ιός αλλά αιτία θανάτου για χιλιάδες- Μόνο οι ΗΠΑ έδειξαν έμπρακτα πως σέβονται πλήρως τους πολίτες τους

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Όχι ο κορονοϊός δεν είναι ένας απλός ιός αλλά αιτία θανάτου για χιλιάδες- Μόνο οι ΗΠΑ έδειξαν έμπρακτα πως σέβονται πλήρως τους πολίτες τους


Προφανώς και ο ένοχος εφησυχασμός όσων ανέχονται κράτη παρίες όπως η Κίνα να έχουν θέση στον Δημοκρατικό δυτικό κόσμο δεν πρέπει να οδηγήσει την Ε.Ε σε εκατόμβες θυμάτων.



Ήδη το Fox News μετέδωσε σήμερα πως σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας ο ιός θα πάρει διαστάσεις πανδημίας και καλεί τους πάντες να κλείσουν τα σύνορά τους σε ταξιδιώτες από την Κίνα πριν είναι πολύ αργά.

Έως σήμερα μόνο οι ΗΠΑ , η Αυστραλία και η Σιγκαπούρη έχουν απαγορεύσει την είσοδο στα εδάφη τους ταξιδιωτών που βρέθηκαν πρόσφατα στην Κίνα όλοι οι άλλοι θεωρούν προφανώς πως είναι ισχυροί να αντιμετωπίσουν τον συγκεκριμένο ιό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει και αυτό το θέμα με ελαφρότητα επομένως ας αναλάβουν και το κόστος όσων πεθάνουν εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού, αφού εξακολουθούν και αφήνουν ταξιδιωτικές εταιρίες να φέρνουν ταξιδιώτες στη χώρα μας από την Κίνα.

Καλώς ο κομμουνιστικός χαβαλές πως δεν τρέχει κάτι αλλά η Ιταλία μετρά ήδη 11 νεκρούς και έπεται συνέχεια αφού προφανώς και μόνο οι ΗΠΑ προστατεύουν πραγματικά τους κατοίκους τους από την ανευθυνότητα όσων ακόμα πιστεύουν σε κομμουνιστικούς παραδείσους.

Η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα έχει πάρει ήδη μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού της , την ώρα που εμείς δεν ακυρώνουμε ούτε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΣΚ επειδή προφανώς σαν τους Κινέζους δεν μας αφορούν πόσοι θα νοσήσουν ή θα πεθάνουν.

Στην Κίνα οι νεκροί έχουν ξεπεράσει ήδη τους 2500 και αμερικανικές πηγές υπολογίζουν πως έως το τέλος Μαρτίου τα θύματα θα ξεπεράσουν τις 50.000 στον πιο αισιόδοξο για αυτούς υπολογισμό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: