ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ίδιες τραγικές εικόνες που απαιτούν ρήξεις με το χθες αφού με την ίδια αποτυχημένη συνταγή το πρόβλημα δεν λύνεται

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ίδιες τραγικές εικόνες που απαιτούν ρήξεις με το χθες αφού με την ίδια αποτυχημένη συνταγή το πρόβλημα δεν λύνεται


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Δεν θα σχολιάσουμε καν το σημερινό φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας, άλλωστε είναι καθημερινά τα παράπονα που λαμβάνουμε με τους μισούς συνδημότες μας να κατηγορούν για αυτά τα χάλια την διοίκηση του δήμου,  και τους άλλους μισούς να λένε πως για όλα φταίνε οι ασυνείδητοι συνδημότες μας! 

Εμάς δεν μας αφορά καν ποιος ευθύνεται,  αφού είμαστε και το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που έχουμε προτείνει ως  ΛΥΣΗ για να εξαλειφθούν όλα αυτά την ΠΛΗΡΗ  ιδιωτικοποίηση των δομών καθαριότητας και Πρασίνου που είναι μονόδρομος,  και επιλογή όλων των κυβερνήσεων που πήραν το μάθημα τους από την χρεοκοπία της χώρας το 2010! 

Τώρα βέβαια δεν έχουν μπορέσει ακόμα να πείσουν τους πολλούς , που μάλλον για να το αντιληφθούν πλήρως χρειάζονται ακόμα μια χρεοκοπία και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων,  καθώς και μερικές χιλιάδες ακόμα λουκέτα σε επιχειρήσεις για να καταλάβουν  πως η συνταγή κρατισμού δεν δημιουργεί ισχυρά κράτη,  αλλά κράτη - παρίες! 












Για την κατάσταση που επικρατεί πάνω από το Κολυμβητήριο Ηλιούπολης "Θεόδωρος Γεωργάκης" και μας είχατε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό η εικόνα είναι η παρακάτω









Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και εύκολες λύσεις για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή δεν υπάρχουν. Με δεδομένο πως το δημοτικό συμβούλιο σύσσωμο πιστεύει πως ο τομέας καθαριότητας και Πρασίνου πρέπει να παραμείνει υπό δημοτικό έλεγχο , και όσο οι περισσότεροι συνδημότες μας περιμένουν εν έτει 2024 την αποκομιδή των απορριμμάτων και την περιποίηση του Πρασίνου να την κάνουν δημοτικοί υπάλληλοι οι εικόνες θα παραμένουν ίδιες και θα δυσχεραίνουν,  αφού η πολιτική όλων των κυβερνήσεων ήταν και θα παραμείνει αυτές οι δομές να καταλήξουν σε ΙΔΙΩΤΕΣ! Το να ψηφίζεις Μητσοτάκη για πρωθυπουργό,  και να θέλεις να παραμείνει ο κρατισμός και να ενισχυθεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ , είναι μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ που εμείς δεν έχουμε! 
Ψηφίζεις Μητσοτάκη για να ιδιωτικοποιήσει τα ΠΑΝΤΑ , ειδάλλως είτε ψηφίζεις λάθος κόμμα είτε κοροϊδεύεις τους εργαζόμενους! 

Και με ΠΑΣΟΚ και με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα ίδια συνέβησαν και θα συμβούν! Εάν πιστεύετε σε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ ψηφίστε ΚΚΕ , "Κασιδιάρηδες" , Ζωή Κωνσταντοπούλου , Νέα Αριστερά αλλά και Νατσιούς και Βελόπουλους.

Μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο σαν τους Ρώσους , που με τόσο πλούσια χώρα κατάντησαν να περνάνε χειρότερα και από μια σειρά δυτικών κρατών που δεν παράγουν τίποτα από όσα παράγει η αχανής Ρωσία παρόλο που έχει χάσει τεράστιες εκτάσεις μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού,  και έχει 1-2 τρεις συμμαχικές χώρες από τις λεγόμενες ισχυρές στον παγκόσμιο χάρτη! 

Και τα παθαίνει αυτά γιατί έχει κατατάξει τον εαυτό της στην ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ακόμα και οι "κομμουνιστές" της πόλης μας σε δυτικά κράτη στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν και όχι στην Ορθόδοξη Ρωσία του δικτάτορα Πούτιν! 

Επιλέξτε εσείς τι θέλετε , και επειδή κάποιοι μάλλον το παίζετε αφελείς μετά τις Ευρωεκλογές θα δείτε πως λεφτά δεν υπάρχουν,  και θα το ακούσετε και από επίσημα κυβερνητικά χείλη που ήδη σας έχουν προειδοποιήσει,  με τα μέτρα που πήραν για την φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων,  τι έρχεται! 

Και έρχεται όχι ως επιλογή αλλά ως μονόδρομος όπως ήταν και τα μνημόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: