ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά την συνεδρίαση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μέλη του Δ.Σ και ο πρόεδρος της σε γνωστό καφέ της πόλης μας

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά την συνεδρίαση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μέλη του Δ.Σ και ο πρόεδρος της σε γνωστό καφέ της πόλης μας


Αμέσως μετά το τέλος συνεδρίασης του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για δράσεις σχετικές με τις επικείμενες Ευρωεκλογές , ο πρόεδρος της κος Στάθης Ευσταθόπουλος και  κάποια από τα μέλη του  Δ.Σ της τοπικής μας βρέθηκαν στο Coffee Route 109 ( Μαρίνου Αντύπα 109) . 

Δεν θεωρούμε κανέναν από τους εικονιζόμενους άγνωστο στους δικούς μας τουλάχιστον αναγνώστες και η παρουσία του συνδημότη μας και  Προέδρου του Οίκου του Ναύτου κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου μάλλον τυχαία ήταν. 

 "'Έπεσε" πάνω τους,  γυρνώντας από τον καθημερινό σχεδόν απογευματινό του περίπατο.  Μία  καθιερωμένη πλέον συνήθειά  του , αφού το περπάτημα είναι η καλύτερη άθληση,  για καλή υγεία. 

Το μόνο που θεωρούμε αναγκαίο να ανακοινώσουμε από όσα συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και πληροφορηθήκαμε είναι πως μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να στηθεί στην πλατεία Φλέμινγκ το εκλογικό περίπτερο του κόμματος μας  για τις Ευρωεκλογές. 

Για όσους κατά λάθος έπεσαν πάνω στην ανάρτηση,  και δεν είναι καθημερινοί μας αναγνώστες να αναφέρουμε τα ονόματα από αριστερά προς τα δεξιά όπως βλέπετε την φωτογραφία. ( Παναγιώτης Πάσχος , Στάθης Ευσταθόπουλος, Γιάννης Λαμπαδάκης , Κώστας Φώσκολος και Παρασκευάς Γιαννόπουλος). 

Όσοι είσαστε Νεοδημοκράτες και κάτοικοι Ηλιούπολης θα έπρεπε να τους γνωρίζετε (οι δικοί μας αναγνώστες τους ξέρουν εδώ και πολύ καιρό αφού έχουμε κάνει  μια σειρά αναρτήσεων για αυτούς),  όσοι είσαστε ψηφοφόροι ή οπαδοί άλλων πολιτικών κομμάτων δικαιούστε να μην τους έχετε γνωρίσει,  παρόλο που όλοι τους διατηρούν φιλικές σχέσεις με συνδημότες μας που έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: