Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Έχουμε γράψει σε προηγούμενη στήλη "Ειδήσεις σε ένα λεπτό" πως είναι προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ για ανάδειξη ΔΗΜ ΤΟ και ΔΕΕΠ ώστε τα Δ.Σ και οι πρόεδροι που θα εκλεγούν σε αυτές το 2025 να είναι αυτοί που θα δώσουν την κρίσιμη εκλογική μάχη  των βουλευτικών εκλογών του 2027. Επειδή θέλει όλοι οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ αλλά και των ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ ανά την Ελλάδα να είναι της απολύτου επιρροής του θεωρούμε πως κανένας μη Μητσοτακικός υποψήφιος θα έχει τύχη! Αυτά τα γράφουμε επειδή θεωρούμε πλέον πιθανό στις δικές μας εσωκομματικές εκλογές να μην υπάρχει δεύτερη υποψηφιότητα προέδρου αφού η Πειραιώς θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση και άλλωστε η τύχη μιας υποψηφιότητας προέδρου που δεν χαίρει της εκτίμησης του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος δεν θα είχε καμία τύχη! 

  • 12 χρόνια φωνάζουμε για παθογένειες στη λειτουργία του δήμου μας. Δεν θεωρούσαμε πως για  αυτές θα γίνονταν προσπάθειες διόρθωσης από μια κεντροαριστερή διοίκηση του δήμου μας και θα είχε απέναντί της όσους θα έπρεπε όχι μόνο να τις προτείνουν προεκλογικά αλλά και εάν εκλέγονταν να τις υλοποιήσουν! Σε κάθε περίπτωση για εμάς και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης να τις εφάρμοζε θα τις στηρίζαμε για να μην έχει κανείς αμφιβολία πως η δική μας ατζέντα είναι γνωστή και ΔΗΜΟΣΙΑ εκφρασμένη εδώ και χρόνια πριν ακόμα οι πολλοί κατανοήσουν πως στη χώρα μας οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι ΛΥΣΗ ανάγκης αλλά η μόνη διέξοδος για να γίνουμε κάποτε και εμείς σοβαρό δυτικό κράτος. 

  • Παραπονούμενοι οπαδοί και υποστηρικτές μια διοίκησης υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Όμως αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει από τη μεγάλη εικόνα που είναι πως η διοίκηση αυτή προχωράει προς τη σωστή κατεύθυνση και κυρίως πως οι διαφωνούντες δεν έχουν καμία ενναλακτική λύση διοίκησης να προτείνουν και απλώς με την κριτική τους βοηθούν μια ήδη καλή διοίκηση να γίνει καλύτερη! 

  • Τέτοια εποχή πέρισυ οδεύαμε προς δημοτικές κάλπες και εμείς τουλάχιστον παλεύαμε στο να βρεθεί κεντροδεξιά παράταξη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Αυτοί που δεν πάλευαν θα περιμένουν καρτερικά ως το 2033 να δουν τους "Μεσσίες" τους να ξεπροβάλλουν αφού για τις κάλπες του 2028 κεντροδεξιά παράταξη στον δεύτερο γύρο δεν πρόκειται να δούμε εκ νέου. Οι λόγοι πολλοί έχουν αναλυθεί από εδώ μέσα πολλές φορές . Μάταια παλεύαμε για συνενώσεις που δεν λύνουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κεντροδεξιά της πόλης μας. 

  •  Περαστικά στον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αντζινά για το πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε με επιτυχία. Επανέρχεται δριμύτερος για να συνεχίσει την προσφορά για την πόλη που μεγάλωσε και αγαπάει μαζί με τους συντρόφους του σε μια προσπάθεια που έμεινε ανολοκλήρωτη την περίοδο 2010-2023. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας θα κριθεί κυρίως από το πόσο θα καταφέρουν να πείσουν τους πολλούς πως κατάλαβαν γιατί ηττήθηκαν στις κάλπες του 2023. 

  •  Χρησιμοποιούσαν το ονοματεπώνυμο συνδημότη μας ως "μπαμπούλα" για να εκβιάσουν επιχειρήσεις στη Μύκονο άνθρωποι που ούτε καλημέρα δεν είχαν μαζί του! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπήρξε καμία επίπτωση για τον ίδιο.  αφού οι αρμόδιες αρχές μέσα από τις παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων και εφαρμογών στα social media ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ουδεμία εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...