Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιοι τίμησαν με την παρουσία τους την επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας "Η Γειτονιά μας"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη ενημερωτική εκδήλωση της εθελοντικής μας ομάδας «Η Γειτονιά μας» του Δήμου Ηλιούπολης, με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας, κύριος Στάθης Ψυρρόπουλος, οι εθελοντές της ομάδας μας, καθώς και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το περιφερειακό τμήμα Ηλιούπολης. Παράλληλα, την εκδήλωση παρακολούθησαν εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπυρόσβεσης, εκπρόσωποι σχολείων και τοπικών συλλόγων.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, προσέφερε στους πολίτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για βασικές γνώσεις και τεχνικές πρώτων βοηθειών.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας.

Η ομάδα «Η Γειτονιά μας» παραμένει προσηλωμένη στη συνέχιση δράσεων που ενισχύουν την αλληλεγγύη και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...