Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Μπράβο στον Παναγιώτη Κόκλα ας αρχίσουμε από το απλό να ακούμε τα προβλήματα των δημοτών μας



Διοίκηση δεν είναι προφανώς ο Παναγιώτης Κόκλας για να λύσει τα προβλήματα . Κάνει όμως το αυτονόητο τα μαζεύει από τους κατοίκους και τα παρουσιάζει στη διοίκηση για να επιλυθούν.



Τον ανεβάσαμε μόνο και μόνο που τόλμησε να γράψει πως υπάρχουν και κάτοικοι που τους δημιουργούν προβλήματα οι λαϊκές αγορές. Δεν ξέρει καν που έμπλεξε γράφοντας ό,τι του μετέφεραν και παρόλο που κάποιοι θα σκάσουν τον ανεβάζουμε ως δραστήριο δημοτικό σύμβουλο που ακούει τα παράπονα των δημοτών και αναρτεί πολλές φορές ειδήσεις για την πόλη.  Η αλήθεια είναι πως και σε εμάς στέλνουν διάφορα αιτήματα και το "αμελούμε" . 

Το κυκλοφοριακό αναδείξαμε τελευταία , για τις λαϊκές που είχαμε βγάλει παλιότερα άκρη δεν βγήκε γενικά πάντως προτρέπουμε τον οποιοδήποτε να αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβλήματα της καθημερινότητας και ευελπιστούμε αυτά τα θέματα του Παναγιώτη Κόκλα να παρουσιάζονται από το δημοτικό συνδυασμό στον οποίο ανήκει σε προσεχή δημοτικά συμβούλια . Έτσι για να μπορούμε και εμείς να γράψουμε πως το ξέρει η διοίκηση αλλά δεν κάνει τίποτα. 

Εάν δεν κάνει γιατί άμα κάνει εμείς θα είμαστε από αυτούς που θα γράψουμε πως το έκανε.

Για το κυκλοφοριακό το ξέρουμε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό . Αλλά το αναδεικνύουμε για να πιέσει την κυβέρνηση να το δει και μάλιστα τολμούμε να πούμε πως συμφωνούμε και σε δυναμικές κινητοποιήσεις με κλείσιμο της Κατεχάκης μπας και καταλάβουν εκεί στην κυβέρνηση πως εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ για να γίνει σε 10 χρόνια ένα καζίνο στο Ελληνικό! 

Και το πρόβλημα είναι έντονο τώρα πριν ξεκινήσουν οι μπουλντόζες για εκεί! Θέλαμε να μάθουμε πως θα φτάσουν τα υλικά εκεί , από που θα περάσουν τα φορτηγά και εάν ο κ. Χατζηδάκης σκέφτεται το θέμα που είναι σοβαρό και εάν το αναδεικνύει σε συναντήσεις του με υπουργούς. Ξέρουμε πως δεν μπορεί να το λύσει αλλά θέλουμε να πιέσει εάν χρειαστεί κατεβάζοντας και τους δημότες στο δρόμο κλείνοντας την Κατεχάκη και κόβοντας την πρόσβαση σε όσους δικαιολογημένα θέλουν να πάνε στις δουλειές τους αλλά δεν μπορούμε και εμείς να πεθάνουμε επειδή επί 40 χρόνια ουδείς σκέφτηκε να φτιάξει έναν δρόμο που να περνάει πάνω από τη πόλη και όχι κόβοντάς την στα δύο!


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...