Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Θυμίζει "ΧΟΥΝΤΑ" το δημοτικό συμβούλιο στη "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" αλλά για τον κάδρο του δοτού δημάρχου της χούντας που δεσπόζει σε αυτό δεν έχουν βγάλει κιχ! Ο λόγος απλός εξαιτίας των εμμονών του και παρά τις προσπάθειες της ΝΔ να αποδομήσει όλους τους ΔΟΤΟΥΣ τους χάρισε τρεις τετραετίες όπου κατέστρεψαν την πόλη !

 



Προφανώς και το βιντεάκι με τα όσα διαδραματίζονται στα δημοτικά συμβούλια εξαιτίας όσων αποζητούν "εθνοσωτηρίους" για να έρθουν ξανά στην επιφάνεια οι ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ τους έγινε στυγνή κομμουνιστική προπαγάνδα στα χέρια των κομμουνιστών της πόλης μας που σε αγαστή συνεργασία με το άλλο άκρο με το οποίο έχουν ταυτόσημες θέσεις όπως το Παλαιστινιακό, οι ιδιωτικοποιήσεις, την παρουσία της χώρας μας σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ , αλλά και θέματα πιο κοντά στους ΔΗΜΟΤΕΣ μας όπως αυτά της "ΔΗΜΟΣΙΑΣ" περιουσίας και του ΚΥΤ Υμηττού είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση.

Όσοι γεννήθηκαν σε αυτή την πόλη και δεν μας ήρθαν τα τελευταία χρόνια για να μας πουλήσουν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ   "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν δήμαρχος της πόλης μας ήταν ο κομμουνιστής δήμαρχος η ατάκα τους ως διοίκηση ήταν και από ό,τι φαίνεται παρά τις διαδοχικές εκλογικές σφαλιάρες τα τελευταία 30 χρόνια παραμένει "εσείς δεν δικαιούστε για να ομιλείτε"! Σήμερα στα δημοτικά συμβούλια που τάχα τους θυμίζουν ΧΟΥΝΤΑ το 12% της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης μιλάει σαν να είναι 40% και μαζί με τα κομμουνιστικά σωματεία τους που συχνά - πυκνά παίζουν τους αγανακτισμένους δημότες σε αυτά βάζεις να δεις δημοτικό συμβούλιο και ακούς οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που ενδιαφέρουν τους πολλούς. 




Εμείς εδώ και 12 χρόνια και έχοντας καταλάβει πως ΟΛΕΣ οι παθογένειες στο χώρο της κεντροδεξιάς οφείλονται στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως για δεκαετίες πορεύτηκε με επικεφαλής έναν ΔΟΤΟ δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ θεωρούσαμε πως θα ενοχλούσαμε ΜΟΝΟ όσους ακόμα και σήμερα δεν αντιλαμβάνονται πως ήταν ολέθριο λάθος η στήριξη σε έναν πρώην ΕΠΟΝΙΤΗ και μετέπειτα φιλοχουντικό υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα από ανθρώπους που ανήκαν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. 

Έξι φορές κατέβηκε για δήμαρχος και τις έξι φορές δεν κατάφερε να πείσει τους πολλούς ενώ η συμμετοχή του ως ειδικού συμβούλου στη μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια πλέον να κάνουμε πάνω από ΜΙΣΟ αιώνα για να δούμε κάποιον από το κόμμα της ΝΔ να εκλεγεί δήμαρχος της πόλης μας. 

Άλλωστε η ΝΔ είναι πέντε χρόνια κυβέρνηση σήμερα εξαιτίας του ανοίγματός που έχει κάνει στο κέντρο , το να μαζεύει στις τάξεις της 'ψεκασμένους" και πολέμιους της Αστικής Δημοκρατίας δεν θα την ωφελήσει όπως δεν την ωφέλησε και ποτέ στην μακρόχρονη Ιστορία της. 


Μια παράταξη που έκλεισε τους "Απριλιανούς" για ισόβια στις φυλακές , και που και σήμερα είναι αυτή που κατέβαλε προσπάθειες και συνεχίζει να καταβάλει σε πείσμα όλης της αντιπολίτευσης,  ώστε να παραμείνουν στις φυλακές τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή φυσικά και δεν μπορεί να επιβραβεύει όσους με την ελαφρότητα με την οποία διοίκησαν το Ελληνικό Κράτος οδήγησαν στην τραγωδία της Κύπρου. 

Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές το ΚΚΕ προφανώς δεν πήρε το μήνυμα της κάλπης,  γιατί τέτοια βίντεο τους μόνους που ευνοούν είναι τους φασίστες του άλλου άκρου! Σε αυτές τις εκλογές είδαν την πλάτη της "Ελληνικής Λύσης" έως το 2033 που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως φυσικά πρόσωπα και οι εγκληματίες της πρώην Χρυσής Αυγής θα δουν και την πλάτη του κόμματος Κασιδιάρη αφού έως τότε ο ίδιος δεν θα μπορεί να πολιτεύεται ως φυσικό πρόσωπο. 

Και αυτό φυσικά θα είναι απόρροια των δικών τους πολιτικών αφού δεν κατανοούν πως όσα ΔΗΜΟΣΙΑ ισχυρίζονται οδηγούν σε αντισυστημική ψήφο και αυτοί πλέον μέρος του πολιτικού μας συστήματος είναι από όταν τους αναγνώρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν θα ωφεληθούν από τις ψήφους που δημιουργούν με την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις διεθνείς εξελίξεις. 

Το "μπάχαλο" ευνοεί και θα συνεχίσει να ευνοεί αυτές τις πολιτικές δυνάμεις και φυσικά στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου και στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων κάθονται μόνο όσοι εκλέχθηκαν και ουδείς άλλος. 

Οι πολίτες όχι μόνο ΜΙΛΗΣΑΝ με το 60% που έδωσαν στον νυν δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο αλλά εάν συνεχίσουν πολιτικές δυνάμεις να συστραυτεύονται με όσους κοροϊδεύουν άπαντες μιλώντας τους εδώ και 80 χρόνια για "επαναστάσεις" που ζέχνουν φασισμό το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί στις δημοτικές κάλπες του 2028. 

Η φωνή των εργαζομένων , των δημοσιογράφων , των κατοίκων και των δημοτικών συμβούλων μια χαρά ακούγεται αλλά προφανώς εκεί στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης χάρηκαν με το 12% για το οποίο ευθύνονται πρωτίστως τοπικά ΜΜΕ που δεν αναδεικνύουν τον έντονο και προφανή ΦΑΣΙΣΜΟ τους που είτε εκδηλώνεται με στοχοποίηση όσων φωνών δεν μπορούν να ελέγχουν είτε με δράσεις επιζήμιες για την πόλη που την οδήγησαν στα σημερινά της χάλια. 

Οι πολλοί γνωρίζουν και ποιοι ακριβώς είσαστε και τι πρεσβεύουν αυτοί που ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος σας με το ρόλεξ αποκαλεί υποτιμητικά. 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νίκησε και εσείς θλιβεροί συνεχιστές την πολιτικής ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ονειρεύεστε "επαναστάσεις" και τα φιλαράκια σας του άλλου άκρου "εθνοσωτηρίους"! 

Σε κράτη μέλη όμως της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ ούτε το ένα μπορεί να συμβεί αλλά ούτε το άλλο! 

ΥΓ: Η Χούντα είχε διορίσει και άλλους δημάρχους στην πόλη μας πριν τον Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα αλλά αυτούς δεν τους έχουν βάλει σε κάδρο,  προφανέστατα και επειδή δεν ξεκίνησαν ως Επονίτες για να καταλήξουν όπως και οι σημερινοί κομμουνιστές μετέπειτα ψηφοφόροι των μαύρων ΦΑΣΙΣΤΩΝ! Εάν δει κανείς ποιοι ψήφισαν ΛΕΠΕΝ στις τελευταίες εκλογές ,  θα καταλάβει και καλύτερα πως ψηφοφόροι εκπαιδευμένοι στο ΜΙΣΟΣ κατά του Αστικού κράτους κατέληξαν από το ένα άκρο στο άλλο. Άλλωστε και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα πριν καταλήξει ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ υπήρξε υποστηρικτής του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ! Το βίντεο βγαίνει πριν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να μετατραπεί και αυτό σε "μπάχαλο"  αφού ο εκδότης του ΣΦΥΓΜΟΥ για τα στελέχη  της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" δεν μπορεί να γράψει αυτά που θέλει στην εφημερίδα και το site του αλλά πρέπει να έρθει να τα πει και δια ζώσης! 

Την άλλη φορά που θα έρθει καλό θα ήταν να σας πει και την ΑΠΟΨΗ του για τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και τους "μεγάλους" ηγέτες του αφού το θέμα με την απευθείας ανάθεση έχει συζητηθεί και όλες και όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας. 

Το θέμα που έθεσε και εφόσον θεωρεί πως δεν  πήρε απάντηση από τη διοίκηση ( εμείς ακούσαμε πάντως τι απάντησε η διοίκηση για το θέμα με τον πρώην προμηθευτή της) θα μπορούσε να το επαναφέρει με συνέντευξη του πρώην προμηθευτή,  ο οποίος έκανε και την σχετική έκπτωση των 5.000 ευρώ όταν αντιλήφθηκε πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον δήμο μας! Και μόνο από αυτό καταλαβαίνει όποιος θέλει βέβαια να καταλάβει !

Πολλά  τέτοια θέματα έως και το 2028 θα βγουν σε επόμενα δημοτικά συμβούλια αφού εάν η δουλειά πρέπει να γίνει γρήγορα οι απευθείας αναθέσεις προφανέστατα και δεν θα σταματήσουν. 

Η  πόλη πρέπει να αλλάξει και για να συμβεί αυτό δεν μπορεί να πορευτεί με όλους όσους εδώ και δεκαετίες δεν κατάφεραν να την ΑΛΛΑΞΟΥΝ! Ας μην "τρομοκρατείτε" η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" από την ΑΛΗΘΕΙΑ,  οι εποχές που διοίκησε τον δήμο μας δημιουργώντας του μόνο προβλήματα,  έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! 

Η δυναμική του ΚΚΕ στην πόλη μας στις νέες γενιές είναι μικρότερη ακόμα και από αυτή των αναρχικών για αυτό και η πρεμούρα τους για όσους δεν μπήκαν στο σύστημα τάχα για να το ανατρέψουν αλλά παρέμειναν συνεπείς στις Ιδέες τους και έχουν διαβεί εδώ και χρόνια τον Ρουβίκωνα! 

Ουδείς την ΦΙΜΩΝΕΙ και όσο αφορά τα "δημοκρατικά" τους αισθήματα και τον "σεβασμό" τους στους θεσμούς όλοι πλέον σε αυτή την πόλη , σε αυτή την χώρα αλλά και σε όλο τον δυτικό κόσμο τα γνωρίζουν! 

Ας συνεχίζουν να κραδαίνουν τις σημαίες με τα σφυροδρέπανα για να ενισχύουν αυτούς που έχουν τις ίδιες ακριβώς απόψεις με αυτούς σε ένα σωρό θέματα,  αλλά γουστάρουν τις σβάστικες! 

Είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να κατηγορούν για αυταρχικές μεθόδους όσοι εάν ποτέ έρχονταν στην Εξουσία θα καταργούσαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα όπως συνέβη όπου επικράτησαν οι "Ιδέες" τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...