Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Πυροσβεστικό όχημα του "Ρουβίκωνα" έσβησε φωτιά στο ύψος των διοδίων Κορίνθου πριν αυτή επεκταθεί


Είναι η πρώτη φορά που οργάνωση του ευρύτερου κινήματος φτάνει πρώτη σε σημείο που έχει ξεκινήσει φωτιά και καταφέρνει να την σβήσει αποτρέποντας την επέκταση της και την καταστροφή ολόκληρης της περιοχής.
Αυτό δεν θα το δείτε σε κανένα κανάλι και κανένα site, το μόνο που θα δείτε θα είναι κάποια σύλληψη μέλους του Ρουβίκωνα ή την επερχόμενη δίκη της "εγκληματικής οργάνωσης του Ρουβίκωνα".
Με την σημερινή επέμβαση της ομάδας εθελοντών δασοπυροσβεστών του Ρουβίκωνα στα διόδια της Κορίνθου, φαίνεται η σοβαρή δουλειά που έχουμε κάνει στον συγκεκριμένο τομέα με την επένδυση δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ΟΧΗΜΑΤΑ που κινούνται ευέλικτα γρήγορα και μπορούν να φτάσουν σε σημεία που μεγαλύτερα οχήματα δεν μπορούν λειτουργώντας προληπτικά και αποτρεπτικά σε εστίες φωτιάς που μόλις έχουν ξεσπάσει.

Με μέλη εκπαιδευμένα που ξέρουν τι κινήσεις πρέπει να κάνουν υπό πίεση και σε γρήγορο χρόνο.
Ενα ισχυρό μήνυμα/απόδειξη πως η Αυτοοργάνωση μπορεί εκτός από συμβολική να είναι και ουσιαστική με μετρήσιμα αποτελέσματα επί του πεδίου.

Λίγες μέρες έχουν περάσει από το συμβάν όπου μπλόκο της αστυνομίας δεν είχε αφήσει όχημα μας να σπεύσει σε φωτιά επειδή το "όργανο" κατάλαβε πως ήταν του Ρουβίκωνα.

Αυτός ο μπάτσος αύριο μεθαύριο μπορεί να μεταφέρει με χειροπέδες μέλος της ομάδας για κάποιο "έγκλημα" που διέπραξε.

Το σχέδιο μας για μια ολοένα πιο ισχυρή ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών συνεχίζεται με την αύξηση των εκπαιδευμένων μελών και φυσικά των οχημάτων.

Χαλάλι τα χιλιάδες ευρώ που επιλέξαμε να δοθούν στο 1ο όχημα όταν ξεκινήσαμε, αντί αυτά τα λεφτά να πάνε στα τεράστια δικαστικά μας έξοδα και αυτή η προτεραιότητα που βάλαμε δείχνει πολλά για την οργάνωση μας.

Αυτήν την στιγμή τα 2 οχήματα επιχειρούν σε φωτιές και θα γίνει ενημέρωση στην συνέχεια.

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...