Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Οι Μάσκες έπεσαν για όσους ενώ δεν σέβονται κανέναν θεσμό της Αστικής μας Δημοκρατίας προσπαθούν να καθηλώσουν τον δήμο μας σε ένα χθες που τον πληγώνει!


Η Ένωση Γυναικών Ηλιούπολης μας πληροφορεί πως είναι μέλος της ΟΓΕ! Για όσους δεν γνωρίζουν το "δημοκρατικό" αυτό σωματείο μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα του στο διαδίκτυο. 

Τι πρεσβεύουν αυτές οι γυναίκες; Όπως διαβάζετε και παρακάτω από την επίσημη σελίδα τους είναι συνεχίστριες των "αγώνων" του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ! Τώρα πως κάνουν αυτό τον αγώνα σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας , ρωτήστε τις ίδιες , εμείς με ιδεοληπτικούς δεν κάνουμε διάλογο.  Άλλωστε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους έχει αναδειχθεί πάμπολες φορές,  όταν τους δόθηκε ο λόγος και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας και έφτασαν στο σημείο να υπερασπίζουν τους τρομοκράτες της ΧΑΜΑΣ που καμία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν προσφέρουν στις γυναίκες τους στη Λωρίδα της Γάζας. Είναι αυτές οι κομμουνίστριες του "γλυκού νερού"  που δεν έχουν λέξη να πουν για τα εγκλήματα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ κατά του Ελληνισμού , είναι αυτές που έχουν ως αξεσουάρ την Παλαιστινιακή μαντίλα των Μουσουλμάνων φασιστών της Χαμάς και της Φατάχ! Εάν κάποιοι θεωρούν πως ο δήμαρχος θίγεται από ανακοινώσεις που βγάζουν αυτές οι γυναίκες  εναντίον του,  μάλλον διαβάζουν λάθος την Ιστορία! 


 Τα κοινά τους με το άλλο άκρο που παλεύει και αυτό κατά της Παγκοσμιοποίησης είναι πολλά! Η αγάπη τους για κράτη- παρίες επίσης τις φέρνει στο ίδιο στρατόπεδο με όσους μάχονται τη ΔΥΣΗ, το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε και εν τέλει τον ίδιο τον ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 



Η δική τους "ΕΙΡΗΝΗ" ζέχνει κόκκινο φασισμό και αυταρχικά καθεστώτα που ανέτρεψαν οι ίδιοι οι λαοί με τους αγώνες τους. Επειδή η χώρα μας αγωνίστηκε και έμεινε  στη σωστή πλευρά της Ιστορίας αυτές  αγωνίζονται ΜΑΤΑΙΑ να πείσουν κυρίως αμόρφωτους να αλλάξουν την ΑΣΤΙΚΗ μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με μία ΤΥΡΑΝΝΙΑ που δοκιμάστηκε και απέτυχε. 

Σε κάθε περίπτωση κάθε αρνητική κουβέντα τους εναντίον του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου μας καταδεικνύει πως ο νυν δήμαρχος σέβεται θεσμούς και μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αυτές ΜΙΣΟΥΝ! 

Ας συνεχίσουν λοιπόν να ευθυγραμμίζονται τα κομμουνιστικά σωματεία αποζητώντας ΠΕΙΝΑ - ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ για τους συνδημότες μας , οι πολλοί έχουν κατανοήσει πως η πόλη πρέπει να αλλάξει και να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ, και θα πάει! 


Και φυσικά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για ακόμη μια φορά θα ΝΙΚΗΣΕΙ , δεν κινδυνεύει από σβάστικες και σφυροδρέπανα ! Κάποιες από αυτές θα είναι οι επόμενες Queen του μήνα,  να επιβραβευτούν και κάπου οι "αγώνες" τους μιας και ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος  αρνείται να τους παραδώσει τα "κλειδιά" του δήμου για να τον διοικήσουν όπως είχαν επί δεκαετίες συνηθίσει! 

Να ρωτήσουμε τέλος την διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης εάν ο χώρος που χρησιμοποιεί η Ένωση Γυναικών Ηλιούπολης μαζί με Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηλιούπολης στην οδό Μαβίλη 39 στο ΧΑΛΙΚΑΚΙ τους έχει παραχωρηθεί νόμιμα.  Και ποιος πληρώνει την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ του χώρου αυτού. 

Όχι πως δεν γνωρίζουμε την απάντηση,  αλλά για να μαθαίνετε και εσείς οι νέοι αναγνώστες μας  ποιες ήταν οι διοικήσεις εκείνες του δήμου μας που συντηρούσαν και συντηρούν τις "επαναστάσεις" τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...