Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Με "κουκουλοφόρους" ψευδομάρτυρες οι Σταλινοφασίστες της πόλης και τα αριστερά δεκανίκια τους,  προσπαθούν να σπιλώσουν υπολείψεις. Το ζήσαμε και εμείς ως τοπικό ΜΜΕ αρκετές φορές ακόμα και από όσους έμαθαν το ρεπορτάζ στο πόδι,  όπως θα γράφουμε και θα ξαναγράφουμε για όσους παρουσιάζουν θέματα ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! Έτσι μετά τα ΔΗΜΟΣΙΑ παραληρήματα  της "αλληλέγγυας" για δήθεν επιθέσεις που δέχεται από ακροδεξιούς τους οποίους η ίδια δεν έχει κανένα θέμα να συναναστρέφεται και να τους αποδίδει και "βασιλικούς" τίτλους( διάβασε εδώ ) το καινούργιο είδος "ρεπορτάζ" που εισάγουν ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ είναι πως αρρωσταίνουν από σταφυλόκοκκο παιδιά της πόλης μας εξαιτίας της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου!  Όμως  οι γονείς τους δεν βγαίνουν ΕΠΩΝΥΜΑ να το καταγγείλουν,  για λόγους που δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί ειδικά κάποιος που είναι γονιός. Αναρωτιούνται τάχα τα σιχάματα που μολύνουν τον τοπικό τύπο πως ο δήμος αγνοεί τα "περιστατικά" που οι ίδιοι αναφέρουν στο "ρεπορτάζ" τους  χωρίς ονοματεπώνυμο! Έχουν και απορίες μάλιστα εάν η πισίνα είναι ασφαλής ενώ οι ίδιοι καταγγέλλουν πως γνωρίζουν παιδάκια που έπαθαν σταφυλόκοκκο και χρησιμοποίησαν την πισίνα! Πιάνουν λοιπόν τους "κουκουλοφόρους" τρεις δημοτικές παρατάξεις και προσπαθούν να κατηγορήσουν την νυν διοίκηση για "εγκληματική" αμέλεια και στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο αναμένουμε εμείς που δεν τρώμε σανό να δούμε αυτούς τους "δύσμοιρους" γονείς που αρρώστησαν από σταφυλόκοκκο τα παιδιά τους. Στην ανάγκη και εάν δεν υπάρχουν βγάλτε πλάτη την Γωγώ Τσαμπά να σας "τραγουδήσει" ως θεία των παιδιών ό, τι της πείτε, αφού ειλικρινά απορούμε με την ΑΝΟΧΗ μιας διοίκησης του 60% να κάθεται και να ακούει εικασίες του κάθε πικραμένου που έχασε τον μισθό του και την θέση του στην απερχόμενη διοίκηση. Υπομονή θα περάσουν τέσσερα χρόνια και ίσως με τέτοια "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ πείσετε βολεμένους να παρασύρουν όσους είναι ευκολόπιστοι (δεν κάνει πλειοψηφία αυτή η κατηγορία αλλά προσπαθείστε)  ώστε να ξαναγυρίσει και πάλι η πόλη μας ΠΙΣΩ! 

  • Αναρωτιέται διαδικτυακός "Ερυθρός Χμερ" τι αντιπολίτευση κάνουν οι κεντροδεξιές παρατάξεις. Επειδή δεν θα πέσουν στο επίπεδό του να του απαντήσουν ας πέσουμε εμείς . Σοβαρή χωρίς φανφάρες και καταγγελίες χωρίς καταγγέλλοντα και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Άλλωστε η διαφορά της ΔΕΞΙΑΣ από την ΑΡΙΣΤΕΡΑ ήταν και παραμένει πως η πρώτη πήρε τις ΣΩΣΤΟΤΕΡΕΣ αποφάσεις για την χώρα μη κάνοντας αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και στεναχωρώντας πολλές φορές και τους δικούς της "ψεκασμένους".  Άλλωστε ο Αντιαμερικανός κατά τα άλλα , στο Αμερικανικό facebook βγήκε να κάνει "κριτική" σε αυτό δηλαδή το social media που η κομμουνιστική Βόρεια Κορέα έχει κόψει την πρόσβαση στους εκεί συντρόφους του ! 

  • Τελικά τα παρέδωσαν τα κλειδιά του γραφείου οι "σύντροφοι"  ή πέρα βρέχει; 

  • Ο δήμαρχος Βόλου  κος Αχιλλέας Μπέος συνεχίζει το κακό  βιολί του και οι δημότες του Βόλου συνεχίζουν να του χαρίζουν νέες πενταετίες διοίκησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...