Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Πρώην Αντιδήμαρχοι της διοίκησης Χατζηδάκη "φλερτάρουν" έντονα με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του νυν δημάρχου ενώ το ίδιο συμβαίνει με αποτυχόντες να εκλεγούν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων! 

  • Η πληροφορία πως είναι εκτός Αθηνών Αντιδήμαρχος που αυτή την περίοδο εάν τύχει στραβή θα κληθεί να συντονίσει δράσεις ελπίζουμε να μην ευσταθεί! Η πηγή μας βέβαια είναι από τις πλέον αξιόπιστες.  Εάν και κατά την δική μας άποψη χωρίς την δική του καθοδήγηση οι "στρατιώτες" θα τα πάνε καλύτερα! 

  • Επικοινωνιακά αλλά και επί της ουσίας δεν πήγε καλά για την διοίκηση η αναμόχλευση του θέματος του γκρεμίσματος των αυθαίρετων κατασκευών στον Προφήτη Ηλία μία μέρα πριν την ονομαστική εορτή του Προφήτη. 

  • Όλοι αυτοί που έβλεπαν στο πρόσωπο του συνδημότη μας κ. Γαβριήλ Αραμπατζή τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν μετά το 6% στις κάλπες. Δεν πάει έτσι μάγκες αχαριστία λέγεται αυτό αφού κάποιους από εσάς τους μάθαμε δίπλα του! Η παράταξη που ίδρυσε ο ίδιος το 2019 "Η πόλη που θέλω" φυσικά και υπάρχει και το 2028 θα βρει νέους 
    "στρατιώτες" για να πολεμήσει αφού όλα είναι θέμα "στρατιωτών" δεν μπορεί να τα κάνει όλα ένας επικεφαλής.  Δείτε και την  περίπτωση του νυν δημάρχου κ. Ψυρρόπουλου οι επιλογές του στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του έφεραν την μεγάλη ΝΙΚΗ,  για τον ίδιο και την παράταξή του. 

  • Πλέον το ερώτημα είναι εάν θα πάμε να ψηφίσουμε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ μέσα στο 2024 ή αυτές θα αναβληθούν για το 2025! Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως αυτές θα διεξαχθούν κοντά στις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ δηλαδή τον Οκτώβριο του 2024! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...