ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιάννη Καραμαγκάλη προφανώς και συνοδοιπόρος των ακροδεξιών είναι η συνεντευξιαζόμενη σου και όχι το μοναδικό ιστολόγιο της πόλης που πολεμάει τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Γιάννη Καραμαγκάλη προφανώς και συνοδοιπόρος των ακροδεξιών είναι η συνεντευξιαζόμενη σου και όχι το μοναδικό ιστολόγιο της πόλης που πολεμάει τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό



 Ο Γιάννης Καραμαγκάλης προφανώς και μπορεί να βλέπει στοχοποιήσεις από όσους ΔΕΝ  σηκώνουν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σύμβολα στο προφίλ τους στο facebook, από το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ιστολόγιο που μάχεται κατά του ΚΟΚΚΙΝΟΥ και του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού. 

Προφανώς βέβαια και δεν εννοεί η κ. Τσακογιάννη εμάς αφού στην απέλπιδα προσπάθειά της να μας στοχοποιήσει πριν μερικούς μήνες ως δήθεν τρομοκράτες η απάντησή μας ήταν ΑΜΕΣΗ. 

Δεν πήγε στο ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ αφού έλεγε πως την εκβιάζουμε κιόλας! πήγαμε εμείς και γέλαγαν με την κατάντια μόλις αναφέραμε ποια ισχυρίστηκε πως εκβιάστηκε από εμάς. 

Προφανώς και μπορεί να κάνει "κουρέλι" την δημοσιογραφική του ταυτότητα ο κ. Καραμαγκάλης αλλά εμάς δεν μπορεί να μας θίξει στο παραμικρό. Το γεγονός πως το site του υπολείπεται σε θέσεις από το "μικρό" ιστολόγιο μας τον έκανε προφανώς να πέσει στο παρακάτω ατόπημα! 


Μάλλον ήρθε χθες στην πόλη ο κ. Καραμαγκάλης δεν γνωρίζει τι εστί η Γωγώ Τσακογιάννη και είδε στοχοποίησή της από εμάς! Δεν θέλησε να δει τον συγχρωτισμό της με τους οπαδούς του Μωραίτη και το site του έκανε το λάθος να υιοθετήσει αμάσητες τις εικασίες της κ. Τσακογιάννη που ως αχάριστη που είναι τα έβαλε και με το site που πρόβαλε τις δραστηριότητες της πρώτο στην πόλη και της έδωσε χώρο και χρόνο που φυσικά και δεν άξιζε. Ας τα ακούσουν και αυτοί καλά να πάθουν αφού θα έπρεπε να γνωρίζουν πως ο αριστερόστροφος φασισμός είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. 



Η κ. Τσακογιάννη αγαπητέ Γιάννη σχολίαζε στο ιστολόγιο που σε συκοφαντούσε λέγοντας πως παίρνεις 2000 ευρώ ως τάχα γραφείο τύπου του δημάρχου! 


Η ίδια είναι που δεν είδε και δεν κατάλαβε πως συκοφαντούσαν τον Αντιδήμαρχο κ. Στασινόπουλο οι φίλοι της στο ιστολόγιο "Θέση της Ηλιούπολης" . Βέβαια εσύ μάλλον τουρίστας στην πόλη είσαι και αγνοείς και το συγκεκριμένο ιστολόγιο αλλά και τις ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που εάν και κομμουνιστές άρα για εμάς φασίστες το καπέλωμα των δικών τους αγώνων δεν το ανέχονται και λένε πολλές φορές τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν φταίμε εμείς που θα τα θυμίσουμε σε όλες και όλους αφού για ακόμη μια φορά η κ. Τσακογιάννη μας προκαλεί βάζοντας σε περιπέτειες τους οικείους της. Γιατί εμείς έχουμε διαυγή πορεία και δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ πέρα ίσως από την φυσική μας εξόντωση που αργεί γιατί όλες και όλοι έχουν καταλάβει πως δεν θα μείνει χωρίς ΤΙΜΩΡΙΑ. 




Να υπενθυμίσουμε τέλος προς τον κ. Καραμαγκάλη και την συνεργάτιδά του κ. Τσακογιάννη πως η Ε.Ε και όλος ο δυτικός κόσμος καταδικάζει τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό. 

Αλλά αυτοί βρίζουν τους δημοκράτες ποντάροντας προφανώς σε "πλάτες¨ που δεν έχουν εάν δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί. Βάζουν σε περιπέτειες ανθρώπους που δεν φταίνε για καπρίτσιο αλλά εμείς τιμούμε πάντα τον λόγο μας και θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς φόβο και πάθος. 

Ευχόμαστε στην υβρίστριά μας και το ανυπόληπτο τοπικό ΜΜΕ που θαρρεί πως κοροϊδεύει κανέναν λέγοντας πως είναι πρώτο να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. 

Άλλωστε και αυτοί και εμείς κρινόμαστε καθημερινά από τους πολλούς και μάλλον ήταν ανόητοι εάν νόμιζαν πως θα αφήναμε αναπάντητη την ανοησία που παρουσιάζουν σαν συνέντευξη. 


Φυσικά και όταν ο δημοσιογράφος βλέπει στοχοποίηση παίρνει θέση και προφανώς για εμάς απόλυτα δίκαια είναι όσα αναφέρουμε σε αυτή μας την ανάρτηση. 

Ακολουθούν οι παλιές αναρτήσεις για όσους ήρθαν όντως σήμερα στην πόλη ή δεν ήταν αναγνώστες μας. 

1

2

3

4

5

6


Ακολουθεί υλικό που δεν είχαμε χρησιμοποιήσει θεωρώντας πως η κ. Τσακογιάννη κατάλαβε το λάθος της να μας συκοφαντήσει τελικά κάναμε λάθος αποκτήσαμε και νέο συκοφάντη! Όσο για την Μαύρη Αυγή όσοι διαφημίζουν τον Μίκη Θεοδωράκη ας διαβάσουν τι έλεγε για τους Χρυσαυγίτες! 

Ας καταλάβουν τέλος πως Αντώνης Σαμαράς και Ισίδωρος Ντογιάκος είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για μια δικαστική απόφαση χάδι στην ουσία για μια εγκληματική οργάνωση αφού είχε μεσολαβήσει ο νέος ποινικός κώδικας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: