ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας



Παρόλο που γνωρίζετε πως ανήκουμε στο χώρο της λαϊκής δεξιάς (ή ακροδεξιάς όπως την αποκαλούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ) μας τιμάτε καθημερινά με τις επισκέψεις σας και μας κρατάτε στην κορυφή από όλους τους ιστοτόπους και ιστολόγια που έχουν σημείο αναφοράς την Ηλιούπολη.

Όχι δεν ασπαστήκατε τις Ιδέες μας ξαφνικά ,και ούτε η δήθεν αριστερή Ηλιούπολη έγινε ξαφνικά μια Πόλη όπου επικρατεί ο φιλελεύθερος εθνικισμός  που εμείς πρεσβεύουμε.

Έχουμε διαδικτυακή παρουσία εδώ και ένα χρόνο στην Πόλη μας (12 Μαΐου) ξεκινήσαμε , και το διαδικτυακό μας "αδελφάκι"  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  δραστηριοποιείται από το 2007.

Επειδή δεν έχουμε καμιά κομματική εξάρτηση αλλά και δεν κρυβόμαστε πίσω από όμορφες κουβέντες και ρηχά συνθήματα για αυτό μας αγαπήσατε από την πρώτη σχεδόν στιγμή.

Οι διαδικτυακοί μας "αντίπαλοι" (εμείς δεν θεωρούμε κανέναν αντίπαλό μας γιατί λόγο φιλοσοφίας κοιτάμε μόνο να ενημερώνουμε σωστά) προσπάθησαν πολλές φορές να μας διαβάλουν.

Μία μας έλεγαν χρυσαυγίτες (ενώ το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ) έχει κάνει τις περισσότερες αρνητικές αναφορές για την εγκληματική δράση τους και τώρα τελευταία μας χαρακτηρίζουν "κομματικούς".

Εμάς που βγάλαμε το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. που έχουμε κάνει άπειρες φορές κριτική και στην συγκυβέρνηση , αλλά και στον Καραμανλή που τριπλασίασε το δημόσιο χρέος μέσα σε 5 μόλις χρόνια , και που έχουμε βάλει το λιθαράκι μας για να είναι ήδη στις φυλακές επιχειρηματίες που έκλεψαν όπως ο κ. Λαυρεντιάδης και πολλοί άλλοι.

Βλέπουμε με μεγάλη μας λύπη πως στην Πόλη μας έχουν "αγιοποιηθεί" τοπικοί άρχοντες που έχουν βουλιάξει οικονομικά τον Δήμο.

Και φοβόμαστε πως αυτό γίνεται γιατί και οι επόμενοι θέλουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Το αναγκαστικό συμμάζεμα της Διοίκησης Βαλασόπουλου μπορεί να έγινε και ελέω Τρόϊκας αφού χωρίς τους "κακούς" εταίρους μας η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε βαρέσει ΚΟΚΚΙΝΟ.

Δεν λέμε τυχαία το χρώμα γιατί η "αθώα" αριστερά που δήθεν δεν κυβέρνησε. Σε  τοπικό επίπεδο και εδώ στο Δήμο μας είχε το τιμόνι επί 12 χρόνια.

Δεν τρελαινόμαστε με καμιά δημοτική παράταξη από αυτές που ανήκουν στο χώρο της λεγόμενης κεντροδεξιάς.

Άλλωστε μια τέτοια επί 4 χρόνια μας έδειξε πως ήταν ανεπαρκής και άφησε χρέη.

Δεν βλέπουμε ουδείς να ασχολείται και πολύ με το τι έγινε και φτάσαμε να είναι ο Δήμος μας έτσι.

Μπορεί στους περισσότερους (και αυτό φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις που έχουμε εμείς υπόψιν μας) να αρέσει όπως είναι τώρα τα πράγματα.

Αυτό σε ελάχιστες μέρες θα το δούμε και στις κάλπες.

Εμείς από εδώ θα συνεχίσουμε την κριτική μας για τα κακώς κείμενα και θα επαινούμε κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται.

Σε εμάς δεν θα βρείτε αόριστες υποσχέσεις για πράγματα μη κοστολογημένα και χωρίς να υπάρχει εξασφάλιση πόρων.

Για αυτό φαίνεται και πως ουδείς υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις που θέσαμε.

Διαβάστε εδώ σε τι απλά πράγματα θέλαμε απαντήσεις.

Βλέπετε κάποιοι νομίζουν ακόμα πως με αντιμνημονιακές κορώνες και χωρίς πρόγραμμα θα διώξουν τον Βασίλη για να έρθουν αυτοί.

Δυστυχώς οι πολιτικές μάχες κερδίζονται με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και κυρίως με παρουσία και στα ΜΜΕ που κάποιοι τα ανακάλυψαν ένα μήνα πριν τις εκλογές.

Η αναγνωρισιμότητα υποψηφίων Δημάρχων είναι τραγική , κάποιοι μάλιστα δημοτικοί σύμβουλοι είναι παντελώς άγνωστοι.

Και επειδή τα "κακά" και διαπλεκόμενα ΜΜΕ φταίνε για όλα να πούμε πως κόμματα όπως το ΚΚΕ που είχαν (τζάμπα όπως και οι άλλοι) συχνότητες πανελλαδικής εμβέλειας απέτυχαν γιατί δεν παρήγαγαν πρόγραμμα που να το βλέπει το ευρύ κοινό αλλά μιλούσαν για κομμουνιστικούς "παραδείσους" και άλλες ανοησίες.

Αποτέλεσμα είναι τώρα να διαμαρτύρονται για δήθεν αποκλεισμό τους και να παλεύουν με ατέλειωτο σκουπιδαριό και αφίσες  όπως και πολλοί άλλοι.

Θα γίνουμε "κακοί" με τους συναγωνιστές μας σήμερα αλλά διαδικτυακά πιο δραστήρια είναι η Παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Βαλασόπουλου.

Για αυτό και εμείς τον "αδικούμε" γιατί βλέπουμε πως δεν έχει ανάγκη την δική μας έστω και πρώτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα.

Άλλωστε έχουμε αναλάβει ένα δυσανάλογο με τις δυνατότητές μας (οικονομικές αλλά και υποδομής) ρόλο να ενημερώνουμε κάνοντας παράλληλα και έρευνα για τα κακώς κείμενα της Πόλης μας.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης μέσα σαν το δικό μας καθημερινά γίνονται ή έρμαια της διαπλοκής ή κλείνουν.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την δουλειά μας στα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και αυτό γιατί οι οικονομικές δυσκολίες δεν μας αφήνουν χρόνο για το χόμπι μας.

Για εμάς η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα για αυτό και όποιοι την εκθέτουν θα μας βρουν απέναντί τους.

ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ είναι για εμάς κίνδυνος για την αξιοπιστία της δημοσιογραφίας που εμείς πρεσβεύουμε.

Και όμως καμιά δημοτική παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση για το εν λόγω  έντυπο χωρίς ταυτότητα που διανέμεται προεκλογικά στην Πόλη μας.

Πλην της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" που συκοφαντείτε.

Ουδείς άλλος γιατί νομίζει πως γίνεται ζημιά στην παράταξη του νυν Δημάρχου.

Όσο όμως έχουν αυτή την νοοτροπία οι υποψήφιοι τόσο θα έχουν απέναντί τους  έναν λαό που καταλαβαίνει τα πάντα (για αυτό είναι Πρωθυπουργός ο Σαμαράς και όχι ο Τσίπρας) να γυρίζει την πλάτη σε όσους πολιτεύονται με πρακτικές Κουρή στην Πόλη μας.

Η οργή μας για την ΣΙΩΠΗ των άλλων θα συνεχιστεί όσο δεν καταδικάζουν αυτού του είδους την "ανώνυμη" και καταστροφική για την Δημοκρατία μας "δημοσιογραφία"

Η Δημοκρατία πάντα στο τέλος νικάει ας το ξέρουν αυτό καλά εχθροί και φίλοι.

Είχαμε και άλλα όμως τα αφήνουμε για μετά τις εκλογές . Ποιες εκλογές δηλαδή αφού στην Πόλη μας ο λαός έχει ήδη ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.

Και για να μην λέτε πως δεν ξέρουμε τι γράφουμε από όταν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή στις 18 δεν θα σας πούμε μόνο ποιος πάει στο δεύτερο γύρο μαζί με τον κ. Βαλασόπουλο αλλά και ποιος θα είναι ο Δήμαρχος για τα επόμενα 5 χρόνια.

Γιατί εμείς γνωρίζουμε πως όλα είναι επικοινωνία και κυρίως γνωρίζουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτών μας δεν ψάχνει περιπέτειες και κυρίως δεν πείθεται από λόγια.

Η Δημοκρατία "σύντροφοι" θα νικήσει και τότε θα έχετε να λέτε μόνο για "νοθείες" αφού τα "κουκιά" δεν φτάνουν και οι Ηλιουπολίτες δεν είναι πρόβατα.

Τα Νέα της Ηλιούπολης στηρίζουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παρρά γιατί ως δημοτικός σύμβουλος έχει δεσμευθεί (δείτε και το βίντεο δεξιά πάνω) πως θα ζητήσει Πόθεν Έσχες των Δημάρχων και των Αντιδημάρχων από το 1974 και μετά!! Και εμείς θέλουμε να δούμε ποιοι και για ποιους λόγους δεν θα ΨΗΦΙΣΟΥΝ την πρότασή του αυτή.

Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στον κυρίαρχο λαό που έχει αντιληφθεί πως οι επερχόμενες εκλογές δεν είναι χαβαλές αλλά κρίνεται το μέλλον της Χώρας μας.

Η Νέα Ελλάδα της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της τιμωρίας όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα δεν μπορεί να περιμένει και θα αφήσει πίσω της όσους μένουν προσκολλημένοι σε όσα μας έφτασαν ως εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: