ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στήριξη Σαμαρά σε Κουμουτσάκο: «Άφθαρτος, με εργατικότητα και ήθος»

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στήριξη Σαμαρά σε Κουμουτσάκο: «Άφθαρτος, με εργατικότητα και ήθος»



Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Έμπρακτη στήριξη στον υποψήφιο της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τον χαιρετισμό του στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Κουμουτσάκου στην Αθήνα.
Από το κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ του Πανελληνίου και με την ΟΝΝΕΔ να δίνει το ρυθμό από τις εξέδρες, ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους πολίτες της Αττικής από ένα χώρο όπως είπε «που Έχει βγάλει πρωταθλητές και εκπλήξεις», να στηρίξουν τον Γιώργο Κουμουτσάκο.



«Θέλω να πιστέψετε σε έναν άνθρωπο που έχει ικανότητες, ήθος, ακεραιότητα, εργατικότητα και πείσμα» δήλωσε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «τόσο καιρό αφήσαμε την Αττική να κατεβαίνει τη σκάλα του κακού. Τώρα θέλει έναν άνθρωπο νέο, άφθαρτο, που να μπορεί να σταθεί απέναντι στα κοινοτικά όργανα και να διεκδικήσει όσα απαιτεί η Αττική. Ο Γιώργος, έχει όλα αυτά τα προσόντα, βοηθήστε τον να αλλάξει σελίδα η χώρα μας».

«Θέλω εκ μέρους όλης της παράταξης να του ευχηθώ καλό αγώνα», έκλεισε τον χαιρετισμό ο κ. Σαμαράς δίνοντας τη θέση του στο βήμα στον υποψήφιο της παράταξής του, που τελικά μίλησε εκτός κειμένου «από καρδιάς» όπως είπε χαρακτηριστικά. «Αυτή τη στιγμή στη χώρα δεν χωράνε υποχωρήσεις αλλά δεν χωράνε και ψεύτικες υποσχέσεις, αυτό θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την Κυριακή που έρχεται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουμουτσάκος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: