ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αυτές είναι οι ερωτήσεις μας και αναζητούν απαντήσεις

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αυτές είναι οι ερωτήσεις μας και αναζητούν απαντήσεις


Τα ψέματα για εμάς έχουν τελειώσει προ πολλού. Τα Νέα της Ηλιούπολης δεν ήρθαν να προστεθούν σαν ένα ακόμα ιστολόγιο με θέματα της Πόλης μας.
Ο δικός μας "αγώνας" δεν έχει να κάνει με αναδημοσιεύσεις δελτίων τύπου ούτε να αναπαράγει την ξύλινη γλώσσα και την φαυλότητα των τοπικών παραγόντων.

Λάθος κατάλαβαν όσοι μας κατέταξαν ως ακόμη μια συνδρομή , μια ακόμα υποχρέωση , ένας ακόμα ιστότοπος εύκολης κριτικής και εκβιασμών.

Έπρεπε ίσως να είχαμε άλλο όνομα γιατί φαίνεται μας μπέρδεψαν με άλλους. Εμείς δεν είμαστε Ηλιούπολη για όλους και χωρίς Ιδεολογία.

Είμαστε συγκεκριμένης Ιδεολογίας και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις από αυτήν.

Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διαπραγματευθούμε τα πιστεύω μας ούτε να συνομιλήσουμε με εχθρούς της Δημοκρατίας μας πόσο μάλλον με θαυμαστές σταλινικών καθεστώτων.

Για εμάς η ΨΗΦΟΣ στις δημοτικές εκλογές δεν είναι "υπερκομματική" και απρόσωπη. Δεν θα ψηφίσουμε τον τάδε για τα ωραία του μάτια , για τα ωραία του λόγια αλλά για τις πράξεις που θα μας πείσει πως θα κάνει.

Και φυσικά δεν θα ψηφίσουμε ΠΟΤΕ κάποιον που δεν έχει Ιδεολογία και είναι όπου φυσήξει ο άνεμος.

Η Ελλάδα καταστράφηκε για αυτό τον λόγο. Γιατί ψηφίσατε ανθρώπους που δεν είχαν καμιά Ιδεολογία ή κάλυπταν με μια δήθεν Ιδεολογία τις αρπαχτές τους.

Για αυτό λοιπόν εμείς θέλουμε να μάθουμε από τους υποψήφιους Δημάρχους σε τι "Θεό" πιστεύουν.

Και επειδή βλέπουμε πως μας κρύβονται ήδη ο Κοκοτίνης δεν απαντάει για το σκάνδαλο ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε εάν έχει πολιτικές ευθύνες είπαμε να το κάνουμε αυτό σε όλους.

Να μη νιώθει μόνος δηλαδή και να μην πιστεύει πως έχουμε άλλα κίνητρα.

Επομένως επειδή δεν είμαστε καθόλου διατεθειμένοι να ακούμε ωραία και ψεύτικα λόγια καλούμε όποιον τολμάει με πρώτον τον νύν Δήμαρχο να απαντήσει σε 5 απλές ερωτήσεις.


1) Τι πιστεύετε για το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε και την οικονομική τρύπα που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ ; Εκτός από τις πολιτικές ευθύνες υπάρχουν και ποινικές;

2) Με ποια χρήματα θα συντηρήσετε και θα επεκτείνετε τις δράσεις του Δήμου μας;

3) Πιστεύετε πως πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν δομές της Πόλης μας ; Και εάν όχι με τι πόρους θα κρατήσετε όλους αυτούς τους υπαλλήλους;

4) Γνωρίζετε πόσο είναι το συνολικό χρέος του Δήμου μας προς Οργανισμούς κοινής Ωφελείας και προς ιδιώτες;

5)Πιστεύετε πως η Πατρίδα μας θα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη και να τηρήσει τις μνημονιακές συμφωνίες με τους δανειστές της; Εάν όχι πως θα σταθεί μόνη της στο διεθνές καπιταλιστικό περιβάλλον ;


Κάποιες ερωτήσεις φαίνονται άσχετες αλλά για εμάς δεν είναι. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως το θέμα του τι πιστεύει κάποιος για την πορεία της Χώρας μας είναι σημαντικό.

Και αυτό γιατί βλέπουμε να αναφέρουν στα προγράμματά τους κάποιοιαντιμνημονιακοί συνδυασμοί ΕΣΠΑ.

Δηλαδή διεκδικούν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση οι υβριστές της . Η ψήφος στις δημοτικές εκλογές είναι καθαρά πολιτική.

Με Δημάρχους που έπαιρναν εκατομμύρια ευρώ κρατική χρηματοδότηση τελειώσαμε. Μας φέσωσαν και θα τιμωρηθούν.

Με δημοτικούς υπαλλήλους που έπαιρναν 2000 μικτά ευρώ το μήνα δεν τελειώσαμε αλλά θα τελειώσουμε.

Το πάρτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έλαβε τέλος.

Κάποια 50.000.000 προϋπολογισμοί του Δήμου μας και να βγαίνει και χρεωμένος έπρεπε ήδη να έχουν προβληματίσει όσους συμμετείχαν με τα κοινά.

Είπαμε δεν ήρθαμε για να κολακεύουμε τοπικούς άρχοντες αλλά για να οδηγήσουμε την ίδια τη τοπική κοινωνία να κάνει την αυτοκάθαρση της.

Ποιος θα απαντήσει στα 5 ερωτήματά μας το γνωρίζουμε αλλά σας αφήνουμε σε αγωνία.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τις επισκέψεις σας και την προτίμησή σας.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: