ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει την λάσπη του το Ηλιουπολίτικο Βήμα τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Συνεχίζει την λάσπη του το Ηλιουπολίτικο Βήμα τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές


Χωρίς κανένα στοιχείο το ανώνυμο συκοφαντικό blog Ηλιουπολίτικο Βήμα λασπολόγησε σήμερα εναντίον ενός δημοτικού συμβούλου.


Το θύμα συκοφάντησης ήταν αυτή την φορά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Δημητρόπουλος ο οποίος βρέθηκε έμμισθος σύμβουλος με μηνιαίο μισθό 1600 ευρώ!!!

Η απάντηση του κ Δημητρόπουλου άμεση και ΑΦΩΝΙΑ των συκοφαντών του αναμενόμενη.

"Σήμερα, από το γνωστό συκοφαντικό blog της πόλης μας έμαθα ότι "δεν έχω ούτε ένα ένσημο" και ότι "παίρνω 1600 ευρώ το μήνα επειδή είμαι σύμβουλος του Δημάρχου".

Όντως δεν έχω ούτε ένα ένσημο. Πληρώνω ΟΑΕΕ ως επιχειρηματίας από το Νοέμβρη του 2012...
Και για τα 1600€ απλά γελάει όποιος ξέρει... Η θέση του εντεταλμένου συμβούλου είναι άμισθη όπως πλέον χωρίς αποζημίωση είναι και οι συνεδριάσεις επιτροπών και δημοτικών συμβουλίων.

Βέβαια, τη χυδαία προσωπική επίθεση 5 μέρες πριν τις εκλογές μόνο θετική μπορώ να την χαρακτηρίσω γιατί ως γνωστόν "ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΛΕΚΑΝΕ"...

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Το κακό είναι κ. Δημητρόπουλε πως δεν αναφέρατε το ιστολόγιο (δεν θα του κάνατε διαφήμιση γιατί έτσι και αλλιώς η επισκεψιμότητά του είναι πολύ χαμηλή) και αναγκαζόμαστε να παίρνουμε από τον τοίχο σας στο facebook την απάντησή σας για να μην θεωρεί  ο οποιοσδήποτε δημότης μας πως είμαστε ΟΛΟΙ στο ίδιο τσουβάλι. Μετά τα Νότια Προάστια άρχισαν και τα ιστολόγια τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες. Τελικά οι οπαδοί του Αυριανισμού στην Πόλη είναι πολλοί και διαχέονται σε όλες τις παρατάξεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: