ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Απάντηση του κ. Γιώργου Χατζηδάκη σε ανάρτησή μας σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου μας

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Απάντηση του κ. Γιώργου Χατζηδάκη σε ανάρτησή μας σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου μας

ΜΟΛΙΣ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 14!!!
ΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ 1, 5 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ; 
ΟΣΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ 

ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ  ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 


Γιώργος Χατζηδάκης:"Αγαπητέ κ. Μαρίνη, καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ εκ νέου για τη δουλειά που κάνετε στο blog και να σας ενημερώσω σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου.

Αναλαμβάνοντας την διοίκηση του δήμου την 1/1/2011 τα χρέη ανέρχονταν σε 14 εκ. ευρώ και τα ταμειακά διαθέσιμα ήταν μόλις 600.000 ευρώ και επαρκούσαν για την πληρωμή της μισθοδοσίας ενός μηνός των υπαλλήλων.

Σήμερα, τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου είναι 2.300.000 ευρώ, οι δε οφειλές έχουν περιοριστεί στα 500.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε τιμολόγια των τελευταίων μηνών του 2014 τα οποία αποπληρώνονται κανονικά μέσα σε περίπου 60 ημέρες από την έκδοση του τιμολογίου.

Σχετικά με τις οφειλές σε ΔΕΚΟ που τις εμφανίζεται στα 10 εκατ. ευρώ !!! θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:
ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΔΕΗ μηδενική (0)
ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΟΤΕ μηδενική (0)
ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΕΥΔΑΠ (παραλάβαμε χρέος 2.300.000 ευρώ) πλέον η οφειλή είναι στο 1.000.000, ο δήμος έχει μπει σε ρύθμιση και πληρώνει κανονικά μηνιαία δόση 35.000 ευρώ. Η αποπληρωμή λοιπόν θα συντελεστεί σε 2,5 χρόνια από σήμερα.

Πράγματι λοιπόν το δημοσίευμα της καθημερινής ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ο Δήμος Ηλιούπολης είναι από τους πλέον υγιής Δήμους της χώρας.
Με εκτίμηση
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσο ο κ. Μιχελάκης δεν δίνει τα επίσημα στοιχεία για τις οφειλές των Δήμων της Αττικής εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλλουμε. Άλλωστε οι οφειλές προς ιδιώτες δεν θα δοθούν ΠΟΤΕ εφόσον οι τελευταίοι δεν μπορούν να αποδείξουν πως δεν πληρώθηκαν!! Μετά τις εκλογές θα φιλοξενήσουμε κάποιους που ισχυρίζονται πως ο Δήμος μας τους οφείλει πόσα άνω των 60.000 ευρώ και μέχρι τότε κρατείστε πως στη ΔΕΗ δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ σύμφωνα με την νυν Δημοτική Αρχή. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της δημοτικής αρχής...ο κόσμος της Ηλιούπολης δε τρώει κουτυοχορτα..μη μας υποτιμάται.. Γνωρίζουμε πολύ καλά υα εσω και εξω δημαρχείου..!! Μιληστε με αλήθειες επιτέλους!!!αφήστε τις καρέκλες και κυκλοφορηστε στο κοσμο...!μη μιλάτε μέσα απο χαρτιά και μπλογκ!!!υποφέρουμε εξαιτίας σας!!!μας κάνατε άνεργους...μας πεταξατε...!!!φθάνει πια η πολιτικη...ανθρώπους θέλουμε στο δήμο..όχι κομματικά πρόσωπα!!!