ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο βιασμός 20χρονης στην πόλη μας και η αδιαφορία της Δικαιοσύνης για τέτοια αποτρόπαια γεγονότα

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο βιασμός 20χρονης στην πόλη μας και η αδιαφορία της Δικαιοσύνης για τέτοια αποτρόπαια γεγονότα

Θύμα βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μια 20χρονη στην πόλη μας στις αρχές του μήνα. Η ίδια πήγε στο ΑΤ Ηλιούπολης και έδωσε όλα τα στοιχεία του βιασμού της.



Δράστες τους βιασμού ο πρώην φίλος της και ακόμα ένα άτομο. Το περιστατικό εάν και είδε το φως της δημοσιότητας είχε την κατάληξη που όπως μας ενημέρωσαν έγκριτοι νομικοί έχουν οι περισσότερες περιπτώσεις βιασμού. 

Γίνεται δικογραφία και οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι μέχρι και την ημέρα της δίκης που μπορεί να είναι και μετά από τέσσερα - πέντε χρόνια!! 

Η τραυματική εμπειρία θα σημαδεύει για πάντα το θύμα ,όσο οι θύτες θα προχωρούν τις ζωές τους λες και δεν συνέβη ποτέ τίποτα. Μια αθώα ψυχή θα έχει χαθεί και ζώα (συγγνώμη ζητάω και από αυτά γιατί ούτε τα ζώα λειτουργούν έτσι)  που έχουν την μορφή του ανθρώπου θα εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας έτοιμοι για να πραγματοποιήσουν ανάλογα ή και χειρότερα ειδεχθή εγκλήματα. 

Πως έγινε το περιστατικό στην πόλη μας 
Θύμα βιασμού μετά από το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» έπεσε μία 20χρονη στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όποιος δεν καταφέρει να χάσει τις αισθήσεις του να κερδίσει.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της 20χρονης, η οποία έπαιξε το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» μαζί με τους δύο συμπαίκτες της.

Μετά, λοιπόν, από κάποιους γύρους και πολύ αλκοόλ, η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της.

Συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο, ώστε να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος , η κοπέλα οδηγήθηκε στο δωμάτιο, η ίδια ήταν ήδη σε κατάσταση μέθης και εκεί ένας από τους συμπαίκτες της άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα.

Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο άντρας να αποχωρήσει από το χώρο.
Λίγα λεπτά μετά, οι δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Η ίδια ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Η 20χρονη αμέσως μετά το μαρτύριο που έζησε πήγε σε άθλια κατάσταση στο ΑΤ Ηλιούπολης και τους κατήγγειλε.

Μετά την σύλληψή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν στην αστυνομία πως «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν».

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Το ιστολόγιό μας έχει τα ονόματα των δραστών της επίθεσης αλλά η νομοθεσία δεν μας επιτρέπει να τα δημοσιοποιήσουμε αφού δεν υπάρχει ανάλογη εντολή της Εισαγγελίας. Σε ανάλογες περιπτώσεις δίνονται αφού μπορεί οι δράστες να έχουν πραγματοποιήσει και άλλους βιασμούς. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε πως η οικογένεια του θύματος πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στον φυσικό τους χώρο που δεν είναι άλλος από τις φυλακές. Οι δράστες είναι 20χρονοι και δήλωσαν στις αρχές φοιτητές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: