ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο για την άχρηστη δομή του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο για την άχρηστη δομή του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης


Μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο είναι η έγκριση επιχορήγησης για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης!!!



Η "μαύρη τρύπα" του Μουσείου που έχει στοιχίσει από την περίοδο της δημιουργίας του πάνω από 10.000.000 ευρώ! στους δημότες της πόλης μας ζητάει πάλι τα λειτουργικά του έξοδα. Πόσα είναι αυτά ουδείς δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ενδιαφέρεται.

Δεν τα ψηφίζει συνήθως αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας για να μην στεναχωρήσει και το αριστερό ακροατήριο της πόλης μας. Θα πέσουν όμως και άλλα λεφτά σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο και θα γίνει και αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου γιατί προφανώς έπεσαν έξω στις αρχικές τους προβλέψεις. Δείτε κάποια οικονομικά θέματα από το mail που λάβαμε με τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου.

Έγκριση επιχορήγησης για το Ν.Π.Δ.Δ. «Μουσείο Εθνικής Αντίστασης» 

Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος (9η), έτους 2018

Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου (9η) , έτους 2018

Αναμόρφωση προϋπολογισμού (4η) του Ν.Π.Δ.Δ ΚΑΦΑΔΗΛ, έτους 2018

Αναμόρφωση προϋπολογισμού (5η) του Ν.Π.Δ.Δ ΠΑΟΔΗΛ, έτους 2018

Έγκριση επιχορηγήσεων στους Ιερούς Ναούς της πόλης μας

Kαθορισμός ανταποδοτικών τελών καθαριότητας χώρων λειτουργίας λαϊκών αγορών για το έτος 2018

Θα το παρακολουθήσουμε διαδικτυακά ή δια ζώσης για να σας ενημερώσουμε για το καινούργιο "κοστούμι" που θα μας ράψουν. 

Δείτε και τα εκθέματα με τις στολές των ανταρτών που ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία!! Ωραίο βίντεο που δείχνει πως το Μουσείο στήθηκε για να εξυπηρετεί την προπαγάνδα της Αριστεράς. 

Το Μουσείο είναι κλειστό Σαββατοκύριακο για να μην κουράζονται και οι υπάλληλοι του δήμου μας!!

Κατόπιν ραντεβού βέβαια γίνονται και εξαιρέσεις!!!  Μιλάμε πως το Μουσείο είναι "κόσμημα" για την πόλη μας. Στοιχίζει κάτι παραπάνω βέβαια η προπαγάνδα αλλά οι δημότες αφού δεν αντιδρούν θα συνεχίσουν να τα πληρώνουν. 

Μάλιστα είναι και πονηροί μιλάνε για περίοδο 1941-1944 και εξισώνουν τον ελληνικό στρατό με τους αιμοσταγείς κατσαπλιάδες του Άρη Βελουχιώτη. Στολή ανταρτών και αντάρτισσας του Δημοκρατικού στρατού πλάι στις τιμημένες στολές Ελλήνων Αξιωματικών του Ελληνικού στρατού. 

Δηλαδή μαθαίνουν στα παιδιά μας την δική τους Ιστορία και εξισώσουν Έλληνες πατριώτες με κομμουνιστές. Την ώρα που η Ε.Ε έχει εκδώσει εκατοντάδες ψηφίσματα κατά του Κομμουνισμού και των φρικτών εγκλημάτων που έχει διαπράξει  στην πόλη μας υπάρχει Μουσείο που υμνεί όσους ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: